zaspokojny 30.08.11, 22:36 ... ot, taka dzisiejsza ta polityka bezprogramowa, ponoć wizerunkowa... ... Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły, Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły - jak słusznie prawił Ignacy biskup. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Wielka heca na lewicy IP: 31.42.2.* 30.08.11, 22:48 Buahahahahahaha. Czestochowa smieje sie do łez z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 22:52 Balt upokorzony! Wielki numer 1 zrzucony przez Adamkiewicza. Świetnie to Jasiu zaplanował - zemsta za brak powołania na wiceprezydenta jest słodka! Ale na otarcie łez Baltowi zostanie fakt, że jego żona wejdzie do rady miasta za Adamkiewicza. No bo teraz w takiej sytuacji Kasprzyk objedzie Balta nawet z 4 pozycji. I tak małżeństwo będzie żerowało na miejskich dietach w najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeregowy działacz Re: Wielka heca na lewicy IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 23:02 Mam już dosyć rozgrywek na górze. Nie wierzę w przewrotne tłumaczenia. Trudno oprzeć się wrażeniu, że wszystko zostało zaaranżowane żeby radną została żona Marka. Bawcie się tak dalej. A MY - doły partyjne, wkrótce upomnimy się o swoje. Ilu niedocenionych ludzi zostawiliście samym sobie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Wielka heca na lewicy IP: 31.42.2.* 30.08.11, 23:11 Ja mysle, ze ktos specjalnie umoczył tu rękę. Swiadczy o tym pierwotne zamieszanie, nikt nic nie wie co sie stalo, nawet Kalita:) Ale z 2 strony, mysle, ze dobrze sie stalo, że Balt dostał nauczkę! Najpierw pcha sie do Rady Miasta, a za chwile chce odbic sie od trampoliny i do Sejmu. Czy to nie jest zdrada wyborców, ktorzy poslali go do rady miasta? Jak Marku spojrzysz w oczy swoim wyborcom, ktorzy dali CI mandat do zajecia sie sprawami miasta, ktorzy polozyli w Tobie nadzieje? Tak sie nie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wielka heca na lewicy IP: *.net.stream.pl 30.08.11, 23:18 Adamkiewicz???? to jakiś żart!!!!!lekarz z niego do du.y, polityk???niezły ubaw........Kasprzyk trzymaj się, nawet z ostatniego miejsca wejdzież, sld dostanie 1 mandat. PO i PiS po 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Wielka heca na lewicy IP: 109.95.29.* 31.08.11, 21:41 Prawda, Kasprzyk nie daj się knowaniom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Wielka heca na lewicy IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 11:28 PPS położona ,SLD pozostawiony i SDPL położona - jest tutaj pewna prawidłowość , no i też niewybiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Wielka heca na lewicy IP: *.static.sitel.net.pl 30.08.11, 23:14 Nie wiem czemu ale nam tu na Śląsku piszą co dzieje się w stołecznej Częstochowie no i nijak można to skommentować no nijak prawdę mówiąc nie wim co powiedzieć no a może róbta co chceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) wiceprezydenci nie z Czwy... pamietacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 19:08 idzięki koledze Matyjaszczykowi okazało się że czestochowska organizacja SLD to żenada.... bo jak to możliwe żeby prezydentami zostali ludzie którzy nie wiedza gdzie sa jakie ulice w mieście?... z tej decyzji wynika że albo w czestochowskiej SLD sa nijacy i żadni albo ktoś robi se plecki partyjne kosztem miasta. wybór należy do ciebie: albo gangrena albo cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Wielka heca na lewicy IP: *.apus-net.pl 30.08.11, 23:17 Balt ze swoją postawą i klasą nie zasługiwał na 1. Al to wszystko uknute na pewno. Kilka pieczeni przy jednym ogniu chcieli. Balta upokorzyć, może Adamkiewicza wesprzeć, a może postawić w trudnej sytuacji, a Kasprzyka zepchnąć na 4 miejsce. Boją się go, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Wielka heca na lewicy IP: *.prenet.pl 31.08.11, 09:29 Heca z tym kasprzykiem.Jego wypowiedzi w TV były tak żenująco głupie ,że nawet kumple nie chcieli go wysyłać do zaprzyjażnionych dziennikarzy.To ,że skończył zaocznie naszą wybiną wSP było zasługą komitetu partyjnego .I tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Wielka heca na lewicy IP: *.rev.inds.pl 31.08.11, 08:21 Zbyt mało uzbierał na tackę od pielgrzymów i oto efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ' Re: Wielka heca na lewicy IP: *.centertel.pl 31.08.11, 08:26 zona pewnie zaszla w ciaze i marek nie chce wyjezdzac z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 23:17 A ja żałuję, że pan Marek Balt nie wystartuje nr 1 bo to by oznaczało, że zostanie posłem. Wolę żeby swoje pomysły np. opłaty od pielgrzymów realizował w stolicy. Życzę wszystkim którzy ośmieszjką nasze kochane miasto aby dostali si do sejmu. Pani Marku życze powodzenia. Proszę wybaczyć ale moja opinia o panu jest jak najgorsza. Kiedys chciano za wszelka cene wysłac pana Wronę do Sejmu teraz pół lewicy życzy tego panu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wielka heca na lewicy IP: 31.42.2.* 30.08.11, 23:28 Pani Joanno, najpierw przeczytac ustawe o opłatach lokalnych. Dopiero pozniej wprowadzac podatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allachorta Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 23:19 Nikt nic nie wie czyli wraca ster czerwone kłamstewko. W lewicy ktoś udaje głuopa, że nic nie wie tylko kto? Jak to możeliwe że zrobiło się zamieszanie na liście i wszyscy sa zdziwieni. Ale chyba najmniej poseł Kasprzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabenda Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 23:23 Brawo panie prezydencie Matyjaszczyk budzisz pan na całego energię Częstochowy. Ludzie budza się ze wściekłości bo traca pracę. A stara brać SLD będzie glosowac na Jacka i posłów PO bo napewno nie na młodych lewicowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosć Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 12:09 Tak jest, w takiej sytuacji tym bardziej tylko Kasprzyk na lewicy. Zresztą w ogóle tylko on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 23:25 Może nie jestem zwolennikiem lewicy częstochowskiej szczególnie pod wezwaniem św. Balta ale deklaruję ciche poparcie dla Jacka Kasprzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustacja Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 06:05 Po tej szopce mam nadzieję że SLD spadnie poniżej progu i wszyscy zainteresowani zostaną w Częstochowie, ja głosuje na Ruch Palikota, przynajmniej normalni ludzie kandydują z ich list a nie polityczne hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesorek niesioł Re: Wielka heca na lewicy IP: *.prenet.pl 31.08.11, 09:25 Głosuje na paligłupa i uważa się za normalnego?Przestań chlać jego wódy,to może przetaniesz pisać głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna jest nas więcej IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 09:38 bardzo dużo ludzi głosuje na RPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: jest nas więcej IP: 31.42.1.* 31.08.11, 11:38 Gość portalu: anna napisał(a): > bardzo dużo ludzi głosuje na RPP Widze, ze RPP stosuje marketing szeptany. Co Palikot nie dał kasy na plakaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustacja Re: jest nas więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 13:41 Wystarczy normalny, sensowny program gospodarczy i normalni ludzie na listach, nie potrzeba marketingu szeptanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: jest nas więcej IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 14:44 wystarczy popatrzeć jak świnie z bandy czworga wymieniają się przy korycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: jest nas więcej IP: *.lateservers.com 25.06.12, 16:46 jak chcesz sobie powspominać to czytaj wiadomosci.onet.pl/kraj/wyrok-dla-aleksandry-jakubowskiej-ws-ustawy-medial,1,5170753,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polwirowiec1 Re: Wielka heca na lewicy IP: *.realestate.net.pl 30.08.11, 23:30 wielki działacz w hutnictwie ale za nikim z pracowników rurexpolu się nie wstawił napewno nie zagłosuje na niego mówie o panu K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezet Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 23:31 Nie moje małpy, nie mój cyrk, ale jak czytam nijakiego Kasprzyka - "... ale dla mnie najważniejsze jest dobro listy" albo p. Adamkiewicza - "... dla mnie kandydowanie z każdego miejsca jest zaszczytem" - to widzę jakiej klasy są to goście - to figuranci - pionki, które można przestawiać jak się chce i gdzie się chce - pan każe, sługa musi. Żadnej przyzwoitości, otwartości, kupieckiej solidności, żadnych autorytetów - absolutna instrumentalizacja ludzi. Dziwię się też, ale tylko troszeczkę, że p. Balt, który dopiero co w Orionie tv, zapewniał widzów, że rzekomo "ma charakter", nie miał wystarczającej wiedzy, że towarzysze robią mu za plecami kuku... Nie pomoże "charakter", gdy wiedzy nie ma, doświadczenia, inteligencji, a intuicja zawodzi... Nuda panie, niewiele co kto robi, przedsiębiorcy zwiewają z miasta, ludziska nie wytrzymują ciśnienia próżni... a partyjni funkcjonariusze prowadzą swoje "gry wojenne" plastikowymi żołnierzykami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 02:06 Ale w sumie cieszy, jak się komuchy mientolą między sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_xx Re: Wielka heca na lewicy 30.08.11, 23:37 Wielkie upokorzenie wielkiego stratega Marka Balta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palialik ta lewca jest za mało lewicowa.Palikot IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 09:36 to przyszłość antyklerykałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: Wielka heca na lewicy IP: *.183.187.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.09.11, 10:53 Jakie upokorzenie? Balt o wszystkim wiedział i teraz udaje że nie wie o co chodzi, wszystko było ukartowane aby tą dwójkę wepchnąć do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 20:56 Wielki to on moze jest.... Wielki i brodaty. W zasadzie to wszystko, co soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
panijadzia5 Wielka heca na lewicy 31.08.11, 00:31 Kto finansuje partię, ten żąda właściwego miejsca na liście. I pokazał km...otom , gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 09:08 Pytanie jest krótkie:ile trzeba DAĆ aby znależć się na pierwszym miejscu listy wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wielka heca na lewicy IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 06:15 Pozostaje jeszcze referendum,myślę,że pójdzie szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wielka heca na lewicy IP: *.isd-hcz.com.pl 31.08.11, 06:35 No proszę a cała ta banda sejmowa z SLD wmawia ogłupionenu społeczeństwu że układy to są ale w PIS a tymczasem to oni sami są twórcami wszystkiego co mieści się w tym słowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wielka heca na lewicy IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 06:52 Dlaczego radni miejscy jeszcze nie interweniują, że Balt wykorzystuje stanowisko przewodniczącego Rady Miasta do reklamy wyborczej,jeżdżąc po mieście z lawetą? Właśnie za takie czyny krytykowalłWronę, sam dokładnie robi to samo? Czyżby długoletnie rządy Wrony doprowadziły do tego,że wszystkim się wydaje, że to jest moralne? Kto za to płaci? Gmitruk z PSL dokladnie tak samo wykorzystuje do swojej reklamy logo ARiMR, wysyłając do rolników informację o swoich wielkich zaslugach dla nich. To już jest szczyt bezczelności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Ha ha ha IP: *.ice-net.pl 31.08.11, 07:24 A jak jest w przyrodzie? Stary doświadczony lis zawsze będzie miał przewagę nad młodym wilczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna12-3 Wielka heca na lewicy 31.08.11, 07:43 Żadna heca,tylko wyraz autentycznej demokracji. Wbrew władzom centralnym,na jedynce znalazł się człowiek wskazany przez struktury terenowe. I to ma być ta heca? Może Napieralski powinien tak jak Tusk ,wbrew strukturom terenowym wskazać lidera listy? Tak jak to miało miejsce w Rybniku? Kiedy autorytarnie wskazał na Kluzik Rostowską? Tam hecy nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
j-agat Wielka heca na lewicy w Częstochowie 31.08.11, 08:45 LUDZIE !!! W Częstochowie u władzy komuniści !!!??? Czy wyście już całkiem powariowali ??? Co się stało z tą naszą POLSKĄ ??? BOŻE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie 31.08.11, 09:07 j-agat napisał: > LUDZIE !!! W Częstochowie u władzy komuniści !!!??? Czy wyście już całkiem > powariowali ??? Co się stało z tą naszą POLSKĄ ??? BOŻE Wręcz odwrotnie - To jest pierwszy krok do normalności. Oby w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:40 Czerwona hieno ludzie z Częstochowy już mają dość władzy Ryżego niebawem koniec ich panoszenia się w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot buhaha a co im zrobisz IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 10:49 zapiszesz ich na forach na śmierć.ogarnij sie frustracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: buhaha a co im zrobisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 11:41 Frustratami w danej chwili są SLD-owcy, pajacu chichocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: buhaha a co im zrobisz IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 14:46 SLD też mam gdzieś .tylko śmieszy mnie takie forumowe pohukiwanie.idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiundz Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 09:40 idź pozbieraj na tacę Odpowiedz Link Zgłoś
pesti Wielka heca na lewicy w Częstochowie 31.08.11, 09:24 SLD sie skur***o wiec co sie dziwic. Panie Balt, grasz pan na lokalnym podworku to graj pan do konca. Na sejm przyjdzie czas wiec nie wychodz przed szereg, bo wtedy smierdzi zes pan karierowicz a nie dzialacz. Juz zasmierdzialo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 09:28 Ja głosuję na Kasprzyka, choćby dostał ostatnie miejsce na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy ale się bija o te 1niki.głosujmy na ostatnich IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 09:34 a ja to w ogóle mam dosyć tego sprzedajnego SLD.głosuje na Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wielka heca na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:53 no jakos mi Marka nie zal ... jego sposob wypowiedzi jest zenujacy, zachowanie tez. Po prostu Krzysiu przejrzal na oczy, ze z nim daleko nie zajedzie. W naszej lewicy jest tyle lewicy ile Kasprzyka. Mam nadzieje, ze to Kasprzyk zostanie poslem, ja glosuje na SLD jako partie socjalistyczna, a nie takich karierowiczow jak Balt. Jeszcze usunac Marszalka, Niesmacznego i dopuscic do do glosu ludzi, ktorzy maja cos do powiedzienia. W koncu panowie studia juz dawno skonczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hehe Re: Wielka heca na lewicy IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 15:47 A po czym lewicość Pana Kasprzyka rozpoznajesz !??Szczerze powiedziawszy bardziej stawiam na Pana Adamkiewicza, bo wykształcony , zna się i na medycynie i na ekonomii....Co do Pana Kasprzyka, to jednak inaczej niż ty ,sądzą działacze SLD i wielu sympatyków lewicy ,a wielu pamięta jak wyszedł z Sojuszu.Na tej liście Pan Kasprzyk jest po prostu gościnnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wielka heca na lewicy IP: *.netcominternet.pl 31.08.11, 20:43 a przypomnij mi do jakiej parti nalezal Kasprzyk zanim powstalo SLD? Pamietasz spotkania z Iknowiczem? Ja mam dobra pamiec i niewybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wielka heca na lewicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.08.11, 13:11 Niewiarygodne jest to jak pan prezydent rżnie głupa i myśli, że ludzie to kupią: cztery pierwsze nazwiska w kolejności alfabetycznej - albo coś w kolejności alfabetycznej, albo nie jest - nie ma innej możliwości - jak może być część listy wg alfabetu a część nie? ciekawy człowiek - zmiana kosmetyczna... on rozpieprzy to miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wielka heca na lewicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 31.08.11, 13:17 szczerze dotyka mnie fakt, że ktoś tak nisko ocenia inteligencję wyborców - jestem strasznie zawiedziona poziomem intelektualnym naszej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Wielka heca na lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:07 Nadchodzi kres samowoli i prywaty czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot a co im zrobisz? IP: *.xdsl.centertel.pl 31.08.11, 14:48 no napisz konkretnie co.chętnie poprę ale sensownie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wielka heca na lewicy IP: *.icis.pcz.pl 31.08.11, 14:38 Pan Marek Balt jest w sumie najbardziej wyrazistym dzialaczem SLD (czy wrecz lewicy) w Czestochowie. Jego dzialania w sprawie JG czy Dekabrystow o tym swiadcza, nawet jesli sa oceniane jako kontrowersyjne. Takie historie jak ta z listami wyborczymi zle jednak swiadcza o samej SLD w Czestochowie i z pewnoscia nie wpywaja na poprawe szans lewicy w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezet Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 22:32 O jakiej "lewicy" xx pitolisz..., których to wartości, uznawanych za "lewicowe", nosicielem (i broni ich zajadle jak przystało na działaca) jest p. Ba.? Co do specyficznej "wyrazistości" onego działacza - to w tym wypadku raczej defekt - to co przez innych skrzętnie ze wstydu skrywane, tu wali w zmysły obserwatora na odległość. A propos wyrazistości - to IMHO - roztocze kurzu domowego w powiększonym obrazie mikroskopowym jest bezprzykładnie wyraziste - jakież tam bogactwo form i wybryków natury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Bełk Re: Wielka heca na lewicy IP: *.net.stream.pl 31.08.11, 16:56 Oj jaka szkoda....ooo...to chyba za ten jasny, niegustowny garnitur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 17:20 Za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wielka heca na lewicy IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 22:07 TYLKO CHORY IDZIE NA WYBORY. Niech sami sie babrzą we własnym gó... jak to robia dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekm44 Wielka heca na lewicy w Częstochowie 03.09.11, 12:12 Późno ale wam wszystkim powiem. Najprawdziwszą prawdę. Panu Adamkiewiczowi w ten sposób zamknięto usta. Matyjaszczyk wpadł w panikę bo pan A. wie i ma na to dowody kto i za ile finansował kampanie wyborczą SLD w Częstochowie. To tyle i może ktoś to przeczyta. Znam część osób,które są na tej liście. Włos mi się jeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehot Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie IP: *.realestate.net.pl 03.09.11, 13:07 chodzi tylko o wynik . Dajecie się nabrac na spory o miejsce na liście . Liczy się tylko wynik . Już raz nas nabrali pozorując konflikt Pan. M kontra Pan K . W ten sposób mówi się o partii, listach , lewicy, podnosi sie zainteresowanie oraz "pomaga w wyborach" . Patrzcie na to co robią , co sobą reprezentują a nie na krzyki , reklamy i pozorowane ruchy. Liczy się człowiek ideowy , a nie raz na prawicy raz na lewicy byle do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wielka heca na lewicy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 13:25 Z Twojej wypowiedzi "mariuszek44" wynika, że wcześniej czy później sprawą finansowania kampanii wyborczej zajmie się Prokuratura. Jeśli masz takie informacje, to informuję i uprzedzam,- masz obowiązek ustawowy zawiadomić o tym Policję lub Prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Wielka heca na lewicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.09.11, 19:56 I słusznie Balt to ORDYNARNY CHAM I NIEDOROZWÓJ UMYSŁOWY.jAK ZOSTANIE POSŁEM TO ZNACZY KLESKA DLA POLSKI.ON NIE NADAJE SIE NAWET NA PORTIERA-BRAK INTELEKTU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek SLD Re: Wielka heca na lewicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.09.11, 19:58 Balt ten źrób kompromituje moje SLD,to intelektualne ZERO.Kawał chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Re: Wielka heca na lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 10:00 Zaiste, człek to prosty,egzaltowany. Jako przewodniczący Rady Miasta jest groteskowy, jako poseł będzie w górnych rzędach, ale miejsca szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Wielka heca na lewicy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.09.11, 15:58 eee tam; wiedza, charakter i garnitur - jakoś chyba tak to leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ] lewica już się wybawiła IP: *.lateservers.com 25.06.12, 23:03 www.tvn24.pl/3-5-roku-wiezienia-dla-lobbysty-dochnala,260766,s.html Odpowiedz Link Zgłoś