1salata 01.09.11, 21:00 Czy tylko ja mam wrażenie, że woda na pływalni SP 2 jest brudna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: woda w basenie sp 2 IP: *.54.170.166.tvksmp.pl 02.09.11, 09:59 tak tylko Ty masz takie wrażenie;) wyczyść okulary to pomaga poważnie! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: woda w basenie sp 2 IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 02.09.11, 10:58 teraz jest ok, była wlewana jakieś 2 tyg temu no owszem znalzłem w niej troche muszek itp ale za miesiac juz napewno nie bedzie pierwszej świeżości.. ale to sprawka ludzi ostatnio podczas wizyty bodajże w środe obserwowałem zachowanie pana który prosto z przebieraln jeszce w brudnych klapkach udał sie na basen omijając prysznice , brodzik z wodą na stopy i od razu cały brudny wskoczył do wody popluskał sie- bo pływaniem tego nie mozna nazwac z 15 min i spowrotem omijając wszystkie środki higieny przebrał sie i poszedł do domu... masakra :D Odpowiedz Link Zgłoś
1salata Re: woda w basenie sp 2 02.09.11, 14:31 była wlewana 2 tyg.temu - super - widocznie ogólnie ten basen sprawia tak obleśne wrażenie, że nawet czysta woda wydaje się brudna - chyba że na północy ma taki kolorek Odpowiedz Link Zgłoś