Dodaj do ulubionych

Pole dance - taniec na rurze

03.09.11, 22:24
Czy ktoś wie, gdzie w Częstochowie można uczyć się pole dance (tańca na rurze)? Czy w jakieś szkole są prowadzone takie zajęcia?
Obserwuj wątek
    • Gość: zawsze-inna Re: Pole dance - taniec na rurze IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 20:15
      wpisałam w google taniec na rurze w Czestochowie i juz mi wyskoczyło gdzie mozna się uczyć.zacznijcie uzywać google.a i na temat tego tanca tez sie nie bede wypowiadac.
      • monicasd.pl Re: Pole dance - taniec na rurze 04.09.11, 21:13
        No rzeczywiście, jest tyle szkół pole dance w Częstochowie, że nie mogę się zdecydować, którą wybrać... Podaj szczegóły, link... Korzystanie z google dla niektórych rzeczywiście okazuje się banalne - a nie powinno...

Płytkim spojrzeniem na rodzaj tańca też się nie popisałaś... Przestań sugerować się stereotypami. Nie każdy kto chcę uczyć się pole dance musi od razu tańczyć w klubie go go. Zresztą proponuję obejrzeć kilka filmików z Mistrzostw pole dance na you tube (tak, tak, bo takie są już organizowane).

Pozdrawiam i czekam na jakieś konstruktywne wpisy

• Gość: Misiek Re: Pole dance - taniec na rurze IP: *.alfanet24.pl 04.09.11, 21:15
          ja cię mogę nauczyć, a rurę mam taką, że hej!
          • Gość: zawsze-inna Re: Pole dance - taniec na rurze IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 21:46
            wiem o co chodzi w tym tańcu,nie trzeba mnie pouczać,a zawody są w najrózniejszych dziedzinach....
            wpisz sobie w googlach to co napisałam i poczytaj tam jest o róznych szkołach tańca,a ja nie chcę robić reklamy..Nie potępiam tego tańca ani kobiet wykonywujących go,ale przykładem jest powyzsza odpowiedz z czym sie ten taniec wszystkim kojarzy.Może to się kiedy zmieni...ale nie sądzę.
            • monicasd.pl Re: Pole dance - taniec na rurze 04.09.11, 21:58
              :-) ja nie pytałam o jakieś szkoły tańca tylko o szkoły pole dance w Częstochowie... Różne szkoły tańca potrafię znaleźć (pisząc szkoła za chwilę mam wrażenie, że mi prześlesz link do szkoły podstawowej :-))

Podam inny przykład: gdybyś szukała fryzjera damskiego w Częstochowie, a ja przesłałabym Ci namiary na męskiego fryzjera (fryzjer to przecież fryzjer)

A jeżeli chodzi o powyższą wypowiedź Miśka to pozostawię bez komentarza :-)
              • 2marta1234 Re: Pole dance - taniec na rurze 07.09.11, 19:16
                Ja również jestem zainteresowana szkołą pole dance w Częstochowie ale nic takiego nie mogę znaleść. Najbliższa taka szkoła jest w Katowicach i rozważam żeby się tam zapisać i spróbować....
                • Gość: kamcia Re: Pole dance - taniec na rurze IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 13:49
                  właśnie ja też jestem zainteresowana i w Częstochowie nic nie znalazłam, najbliżej to chyba Łódź, Katowice :( Chyba że Wam dziewczyny udało się znaleźć jakiś link
                  • Gość: xyz Re: Pole dance - taniec na rurze IP: *.sanok.biz 12.11.11, 23:07
                    Strona dla zainteresowanych tematem:
                    poledancing.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka