Dodaj do ulubionych

Parlamentarzyści na starcie

11.10.11, 10:13
Świetne wywiady.
Artur Bramora się popisał :D
Ale ci którzy na niego głosowali i tak nie zrozumieją nawet po jego wypowiedzi jaki błąd popełnili.
Jeśli w naszym kraju wpływ na jego losy ma ktoś taki jak Pan Bramora to już mi się chce płakać ;-(

Jak można wybrać człowieka który nie potrafi sklecić dwóch sensownych zdań!!!
Żal i żenada.
Oby jak najszybciej rozpadł się ten rząd bo w przeciwnym razie czeka nas masowa emigracja :-/
Obserwuj wątek
    • Gość: Bystry Re: Parlamentarzyści na starcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 10:48
      A Pani Leszczyna nie ma co ładnie wyszla na tej focie.
      • Gość: aa Re: Parlamentarzyści na starcie IP: 31.42.1.* 11.10.11, 12:26
        Fakt, priorytet RPP dot. linii panstwo - koscil, jest faktycznie ogromnie wazną sprawą i zasluguje na pierwszenstwo w dzialaniu. Matko kochana......... w jakim my kraju zyjemy.....

PiS zamiast zabiegac o zwiekszenie liczby godzin z matematyki czy fizyki, to chce historii uczyć.... bardzo madre posuniecie gospodarcze!!!

• przem0_25 Parlamentarzyści na starcie 11.10.11, 12:31
      Nie ma co słuchać ich żenady. Dziś byłem sprawdzić jak działa nowe państwo w Cz-wskim PUP . Odbyła się giełda pracy, poszukiwali sprzedawczyni wśród osób niepełnosprawnych tylko okazało się że wszystkie nie pasują na sprzedawczynie . Kobiety były tak zdenerwowane faktem że ich dysfunkcja odrazu ich eliminowała że podkreślały iż urzędnicy chyba są ślepi żeby nawet dziewczyne o kuli wpychać na 8 godz. za ladę. Stojąc tak pod drzwiami i czekając na swoją kolejkę nagle zobaczyłem coś , co cechuje naszą politykę. Nagle weszedł wystrojony pan pod krawatem do gabinetu gdzieś obok zawołał jakiegos znajomego i nagle patrze a on wchodzi bez pukania do mojego pokoju a kolega mówi - no wiesz o co chodzi .
      • Gość: A byłeś głosować? Re: Parlamentarzyści na starcie IP: *.wup-katowice-czestochowa.3s.pl 11.10.11, 14:28
        A byłeś głosować?
        • przem0_25 Re: Parlamentarzyści na starcie 11.10.11, 15:02
          Zadajesz głupie pytanie. Jakbyś zaglądał codziennie na forum to byś się domyślił(jeszcze Polakiem jestem , a czy oddałem pusty głos , czy dałem na któregoś z bilbordów to moja sprawa) .
    • prawdziwykicha.1 Czy poseł od Palikota 11.10.11, 16:14
      będzie klerowi gonił kota?kto wie?
      • prawdziwykicha.1 Re: Czy poseł od Palikota 11.10.11, 16:16
        bo podobno ta krowa która dużo ryczy to mało mleka daje.
        • prawdziwykicha.1 Re: Czy poseł od Palikota 11.10.11, 16:38
          zapodaj.net/9b5a3338bcd5.jpg.html o tego mi chodzi
          • Gość: aaa Re: Czy poseł od Palikota IP: 212.160.115.* 11.10.11, 17:32
            A mówcie sobie co chcecie , ja tam głosowałem na partie Palikota , min. dlatego że żaden z tuzów wielkiej polityki nie odważył się na debatę z nim :) dlaczego ? Bo się go poprostu boją ! Wydarł by wszystkie brudy na pierwszy plan , zmiażdżył by ich , bo jest od nich poprostu bardziej inteligentny i ma zupełnie inne spojrzenie na politykę , wie jak są załatwiane ciepłe posadki , zmowy i milecznia , zna mechanizmy działania tych wielkich partii jest niekonwencjonalny i to jest coś nowego i co najlepsze , wierzę w to że wygra następne wybory bo przez te 4 lata troszkę oczyści ten polityczny burdel obłudy i kłamswta , będzie wszystkim wypominał nawet najmniejsze kłamstewka i udowadniał wyborcą na kogo tak naprawdę głosowali. Co do pana Arura , to dajcie mu czas a nie skreślacie go odrazu ,że nic się nie wypowiedział , jest nowym politykiem i innym politykiem niż cała banda kłamców , niczego nie obiecuje bo wie że może tego nie spełnić a nie mydli oczka jak inni , a w Częstochowie będzie miał ciężko , bo wiadomo , kler tu ma ponoć bardzo dużo do powiedzenia i napewno będzie miał kłody rzucane pod nogi , powodzonka życzę i Januszowi i Arturowi! i całemu RPP
            • prawdziwykicha.1 Re: Czy poseł od Palikota 11.10.11, 17:38
              to Bóg ci za to w dzieciach wynagrodzi.
            • only_the_godfather Re: Czy poseł od Palikota 11.10.11, 18:11
              Kolego a do jakiej doktryny Politycznej odwołuje się Ruch Palikota? Liberalizmu?bo już tak słyszałem. Powiem tyle RP z liberalizmem nie ma za wiele wspólnego a hasła jakie głoszą nie mają nic wspólnego z tym co pisali Nozick, Rothbard czy Friedman. Palikot to czysty populista głoszący hasła takie jak ludzie chcą słyszeć. Chcecie słyszeć o walce z kościołem?Proszę bardzo Palikot to mówi. Chcecie legalizacji marihuany to Palikot mówi że to załatwi. Palikot nic nie zdziała po za jednym przysłuży się wzrostowi notowań pozostałych partii a sam będzie pośmiewiskiem takim jakim była kiedyś Samoobrona.
              • prawdziwykicha.1 Re: Czy poseł od Palikota 11.10.11, 18:23
                muszę się z Tobą zgodzić.To tak zawsze jest że na początku kadencji posłowie się wykrzyczą a potem załatwiają swoje sprawy finansowe.Palikot to kościołowi raczej nic nie zrobi,bo kościół jest tak bogaty że przekupi wszystkich jego posłów i go wyciepią z jego własnej partii.Zakładając że jest ideologiem i sam się nie da przekupić.
            • Gość: gosc Re: Czy poseł od Palikota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 18:23
              Bramora to nie polityk, a optyk. Chyba,że wszystko widzi w rózowych okularach ze swojego zakładu, to się zgodzę, wydaje mu się ,że politykiem zostanie.Tylko w rózowych okularach.
    • only_the_godfather Re: Parlamentarzyści na starcie 11.10.11, 18:18
      Ten pan po po prostu mówi to co szef każe a że szef nie przewidział wywiadu dla gazety to odpowiedz mamy jaka mamy. No cóż naród wybrał to naród ma ale co oczekiwać od wyborców Ruchu Palikota gdzie struktura prezentuje się tak że większość z nich ma wykształcenie podstawowe albo średnie pochodzą z małych wsi i miast a na dodatek nie pamiętają na kogo głosowali rok temu w wyborach prezydenckich. czego my oczekujemy od takiego społeczeństwa i od posłów przez nie wybranych.
      • Gość: Niewodniczański Tak sądzisz? IP: *.apus-net.pl 11.10.11, 22:49
        pochodzą z małych wsi i miast

To sprawdź wyniki wyborów z okręgów na Krakowskiej, na Rakowie, Błesznie
        Tam w niektórych obwodach Palikot miał 15-18%.
    • Gość: essex Re: Parlamentarzyści na starcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:56
      ... jeśli ktoś miał wątpliwości to teraz szybciutko będzie się ich pozbywał...
      Tym gościom tylko zadać pytanie, w jakiejkolwiek kwestii, leżącej w kompetencjach pozycji i roli jakiej się podjęli - parlamentarzysty - i widać jak na dłoni, że większość, niestety, to cieniasy o wątpliwych kwalifikacjach intelektualnych i znajomości celów - istotnych i realnych - swego posłowania... a pitolenie o "chodzeniu za częstochowskimi sprawami" to pomieszanie z poplątaniem i robienie wody z mózgu wyborcom...
      Cóż, tak krawiec kraje, jak materii staje... jak ziemia częstochowska, takie jej córy i syny, które poszły w posły...
      Aż się nie chce wierzyć, że po tylu doświadczeniach... obskurantyzm, ignorancja to atrybuty windujące wielu dzisiejszych lokalnych polityków w górę...
      Zero samokrytycyzmu, zero wstydu, zero autorytetu...
      To defekt systemowy... cholernie kosztowny - jakość stanowionego prawa i jej społeczno-ekonomiczne rezultaty - o wrażeniach estetycznych nie wspominając...

Poszły posły w las...
      • Gość: aaa Re: Parlamentarzyści na starcie IP: 212.160.115.* 11.10.11, 23:19
        Widzę za mało optymizmu u Częstochowian , jak ktoś ma zmienić oblicze polskiej polityki to myślę że tylko RP , nikt mu nie wierzył też przed wyborami że wejdzie do cyrku a wszedł , bo cyrk to już tam jest od dobrych paru lat ... Niech mi ktoś wytłumaczy czemu żaden z liderów wielkich partii nie chcial z Palikotem Debaty ?? I wy mówicie że jego posłowie beda cieniasami ? A co z wielkimi liderami PO PIS PSL SLD?? Porty im sie trzęsą :) To są dopiero cieniasy!! Co trzęsą też portami przed kościołem! Jeśli mu się nie uda lub się sprzeda czy wpląta w coś to już nigdy nie pójde na wybory , tylko nie rozumiem waszego podejścia do nowych posłanek i posłów , czemu odrazu ich skreślacie ? Jeszcze nie zaczęli pracować a już ich skazujecie na porażkę , każdy jakoś zaczynał... Ciekawy jestem co będziecie mówić za 4 lata... Ale co tam jak by nie było to i tak na tym forum będzie źle :D
    • Gość: obserwator Wybory 2011 chcą unieważnić IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 11.10.11, 23:58
      Czy WYBORY 2011 będą ważne?
      Unieważniamy wybory - podpisz protest wyborczy
      • Gość: ? Re: Wybory 2011 chcą unieważnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 21:12
        puknijcie się w głowę!
      • Gość: aaa Re: Wybory 2011 chcą unieważnić IP: 212.160.115.* 12.10.11, 21:14
        No i żadnej sensownej odp na moje pytania nie uświadczyłem ... A tak się wszyscy rzucają ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka