Dodaj do ulubionych

Design we mstowskich stodołach

12.10.11, 20:35
Pozazdrościć władz gminy - choć po owocach "zrealizowanych" ich poznacie.
Oby się im powiodło - z zewnątrz patrząc Mstów pięknieje - czego się nie da powiedzieć o Częstochowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: myśliciel Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 20:47
      Myślałem, że to oszczędna i gospodarna gmina. Ale moje myslenie zmieniło sie po wyborach w gminie: nowe dobrze płatne etaty /np. zca wójta/. Wybierając partię nie człowieka mieszkańcy to co chcieli!
      • Gość: 42-244 Mstów Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 23:33
        Ja z pracy obecnego wójta jestem zadowolony, w przeciwieństwie do poprzedniego.
        Obecne władze gminy powinny postawić na rozwój transportu zbiorowego, bo obecna formuła już się wyczerpała. Będzie to służyć mieszkańcom jak i turystom,
        • Gość: Ja Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 20:17
          Z wójta i owszem jestem zadowolony: jest na pewno grzeczniejszy i bardziej uprzejmy. Ale z jego pracy to nie za bardzo jestem zadowolony: marnotrawstwo, zatrudnianie dziwnych ludzi jakieś układy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka