mig_line 12.10.11, 20:35 Pozazdrościć władz gminy - choć po owocach "zrealizowanych" ich poznacie. Oby się im powiodło - z zewnątrz patrząc Mstów pięknieje - czego się nie da powiedzieć o Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myśliciel Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.11, 20:47 Myślałem, że to oszczędna i gospodarna gmina. Ale moje myslenie zmieniło sie po wyborach w gminie: nowe dobrze płatne etaty /np. zca wójta/. Wybierając partię nie człowieka mieszkańcy to co chcieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 42-244 Mstów Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 23:33 Ja z pracy obecnego wójta jestem zadowolony, w przeciwieństwie do poprzedniego. Obecne władze gminy powinny postawić na rozwój transportu zbiorowego, bo obecna formuła już się wyczerpała. Będzie to służyć mieszkańcom jak i turystom, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Design we mstowskich stodołach IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.11, 20:17 Z wójta i owszem jestem zadowolony: jest na pewno grzeczniejszy i bardziej uprzejmy. Ale z jego pracy to nie za bardzo jestem zadowolony: marnotrawstwo, zatrudnianie dziwnych ludzi jakieś układy. Odpowiedz Link Zgłoś