prawdziwykicha.1 21.10.11, 07:01 A kogo tam dziś obchodzą jacyś robole-niech naginają na piechotę choćby 10 km za 1350pln. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madmax Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 07:47 Nie chce mi się wierzyć ! Przecież Rurexpol powinien być zainteresowany ułatwieniem dojścia do pracy swoim pracownikom. A może ze Starego Hutniczego Rakowa już nikt tam nie pracuje ? Czy ktoś to chociaż policzył ? Może takie okoliczności zbadałaby Komisja Infrastruktury Rady Miasta Czewy ? Jak kładkę rozbiorą - będzie za późno . Jeśli faktycznie chodzi tam kilka osób - nie ma o co walczyć , ale jak jest naprawdę ??? W artykule nie ma takich liczb, a przecież to one są PODSTAWOWĄ INFORMACJĄ !!! Od liczby pracowników, korzystających z kładki powinna zacząć się poważna rozmowa na ten temat . . . Widać uczestników tejwymiany korespondencji ogarnęła "pomroczność jasna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.isd-hcz.com.pl 21.10.11, 08:11 Pozostaje jeszcze dziura w ogrodzeniu i skoki po torach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-lfa Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.net.stream.pl 21.10.11, 09:24 Dawniej kiedy wszytko było państwowe nie było problemu kto i co. Teraz każdy liczy. Huta jest w średnim stanie dawna Rurownia też. Być moze w planach jest dlasze ciecie i dlatego NIKT nie wyłoży kasy na coś z czego bezpośredni zysków brak. Smutne to ale prawdziwe. Innymi słowy jest jak jest. "Ksiadz pana wini Pan ksiedza a nam biednym zesząd nedza". I tym optymistycznym akcentem mozna zakończyć dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 12:52 Nie ma nic złego w liczeniu pieniędzy, ale trzeba to robić poważnie i dokładnie. Zacznijmy od tego ILU LUDZI DZIŚ CHODZI KŁADKĄ ? Czy naprawdę tak trudno to policzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: 188.95.29.* 21.10.11, 10:51 ...a to Częstochowa właśnie! Nikogo nic nie interesuje poza własną d...! Odpowiedz Link Zgłoś
medalik0484 Kładka na Rakowie do pieca 21.10.11, 17:26 Raczej nikt teraz legalnie nie przechodzi bo jest zamknięta? Będzie gorzej jak kładkę zlikwidują i ludzie będą przechodzić po torach I dojdzie kiedyś do tragedii to ciekawe co wtedy. Dziś nikt się nie liczy z dobrem robotnika tylko kasa się liczy Super kraj ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy Do kichy IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 22:23 prawdziwykicha.1 napisał: > A kogo tam dziś obchodzą jacyś robole-niech naginają na piechotę choćby 10 km z > a 1350pln. Jak się jest ćwokiem, ofiarą pękniętego kondoma to tymi właśnie kategoriami się właśnie myśli ty C W E L U. Odpowiedz Link Zgłoś
malania2233 Re: Do kichy 21.10.11, 22:30 Mnie to zastanawia dla kogo jest adresowane ? imageshack.us/photo/my-images/864/99821185.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Do kichy 23.10.11, 12:29 Sama napisałaś do musi być do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
filopolityk A w tunelu droga rowerowa od strony wychodzących 22.10.11, 13:53 A w tunelu droga rowerowa od strony wychodzących pasażerów - brawo polska myśl inzynieryjna ...lol a z tą kładką powinni zdemontować radę nadzorczą huty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 17:41 "A kogo tam dziś obchodzą jacyś robole-niech naginają na piechotę choćby 10 km za 1350pln" Oto właśnie dowód na infantylizm i lęki z dzieciństwa - nie mam nic do powiedzenia, ale coś napiszę, żeby zabłysnąć! - no i zabłysnąłeś... jak woda w klozecie!. Dzieci, religio-foby i inne oszołomy nie mogą być tolerowane - precz po mleko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kładka na Rakowie do pieca IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.11, 23:46 Kładka tak naprawdę nie była w złym stanie, bardziej zagraża niebezpieczne przejście przez tory!!!Przez kładkę chodziło wielu pracowników i nie tylko. Teraz , zwłaszcza Ci ,którzy pracują w systemie zmianowym są narażeni na niebezpieczną bo dłuższą drogę w godzinach wieczorno- nocnych a dzielnica do spokojnych przecież nie należy.Lepiej zapłacić za rozbiórkę czegoś co przez lata służyło pracownikom niż wykazać zdrowy rozsądek i przeznaczyć tą kasę na remont. A wystarczy przecież trochę dobrej woli... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re;Mam nadzieję że... 23.10.11, 12:25 Jak będziesz przez te tory przechodził to Ci za ten tekst pociąg język utnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy Do kichy IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 00:16 zobacz, warto: imageshack.us/photo/my-images/864/99821185.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Do kichy -przedstaw się kałdunie 23.10.11, 12:27 bo nie wiem do kogo adresować mam swój tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy Do kichy-kicha to pajac!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 13:12 prawdziwykicha.1 napisał: > bo nie wiem do kogo adresować mam swój tekst. do swoich starych go adresuj ze takiego gó-wno spłodzili kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś