lilacz 06.11.11, 10:01 Witam, chciałam się dowiedzieć w jakiej poradni w Częstochowie przyjmuje dr T. Strzelczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duszka01 Re: dr Tomasz Strzelczyk ginekolog 08.11.11, 20:33 Witaj mam nadzieję że o tego lekarza Ci chodzi - przyjmuje w przychodni na ul. Orkana i pracuje w szpitalu na Mickiewicza . Odpowiedz Link Zgłoś
jolanielojalna91 Re: dr Tomasz Strzelczyk ginekolog 14.11.11, 21:50 I na nowowiejskiego prywatnie ! a na Orkana radze dzwonić wcześnie rano , bo tragedia tam jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka895 Re: dr Tomasz Strzelczyk ginekolog 31.03.13, 22:21 a ja powiem Ci co innego - zastanów się nad wyborem lekarza!!! nie popełnij tego błędu co ja ja chodziłam do niego 4 lata.... teraz leczę się po jego nietrafionych lekach i źle dobranych tabletkach antykoncepcyjnych. Kategorycznie odradzam!!! Nabawiłam się stanów zapalnych pochwy których nie zauważył i przechodziłam tak 2 lata, teraz inny lekarz wyciąga powoli mnie na prostą Odpowiedz Link Zgłoś