marsoni1967 16.12.11, 18:38 Ciekawe kto bedzie placil za prad za te kilkanascie tys.lampek? czarni, czy tez miasto, czyli my, wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiety Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.gre.pl 16.12.11, 18:46 A w ogóle kogo obchodzi jakaś choinka? Ciekawe czy mieli pozwolenie na wycięcie takiego drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.11, 18:52 Właśnie kogo to obchodzi??? Chciałbym zobaczyć ten rachunek za prąd i pozwolenie na wycięcie choinki - może tym bym się zajął redaktor a nie pisaniem bzdur. Aha - aż dziw że jeszcze nie ma tego zj..a: prawdziwakicha alias gienek emeryt.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Wielkość chinki świadczy o zamożności 16.12.11, 18:51 nie miejcie złudzeń kto ma kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Wielkość chinki świadczy o zamożności IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 22:50 rzygaj - rzygaj dalej - śmiało... RELIGIO-FOBOM mówimy NIE Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Re: Wielkość chinki świadczy o zamożności 16.12.11, 23:36 Gość portalu: senegal napisał(a): > rzygaj - rzygaj dalej - śmiało... > RELIGIO-FOBOM mówimy NIE Moherom mówimy 3x NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormowiec Re: Wielkość chinki świadczy o zamożności IP: *.net.stream.pl 17.12.11, 09:06 Znowu ten debil kiszka stolcowa,wypisuje swoje chore myśli.Odrzuć tą palkotkę bo ci nawet ręce omuwią posłuszeństwa i przestaniesz walić konika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Wielkość chinki świadczy o zamożności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.11, 13:29 popychaczom kleryków,ministrantów i deprawującym dzieciaki mówimy NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 19:07 Dlaczego tylko jedno liche zdjęcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "święta" zatłuc karpia młotkiem, wyrżnąć drzewek - święta.. IP: *.ice-net.pl 16.12.11, 19:10 wpierw zatłuc bezbronnego karpia młotkiem, aż krew bryzga w wannie. albo niech się dusi w reklamówce. potem wyrżnąć bezbronne drzewka. człowiek - ma święta. świętuje narodziny Boga..... potem żreć za stołem i chlać, aż karetki jeżdżą na sygnale, do tych z przeżarcia. człowiek świętuje narodziny Boga...... potem na Pasterkę, często z promilami we krwi. człowiek świętuje narodziny Boga..... potem wydalić, to co się zeżarło. poleczyć kaca. a zeschłe drzewko wywalić byle gdzie. człowiek świętował narodziny Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: zatłuc karpia młotkiem, wyrżnąć drzewek - świ IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.12.11, 19:16 Najlepiej to pościnać wszystkie biedne drzewa może wreszcie cały kler udusił by się z braku tlenu!!! Kto w ogóle wydał pozwolenie na wycięcie tego drzewka kto za to zapłaci kto zapłaci za prąd i te lampki. Szlag mnie trafia!!! I to ich wspaniałe przykazanie nie zabijaj ale karpika i mięsko to wpieprzają aż im się uszyska trzęsą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr stress Re: zatłuc karpia młotkiem, wyrżnąć drzewek - świ IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.11, 20:54 to lepsze niz chlanie z toba jabola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwi1 Re: zatłuc karpia młotkiem, wyrżnąć drzewek - świ IP: *.prenet.pl 17.12.11, 21:58 cudownie to ujełaś , wesołych świąt polaczki hołdujcie tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.12.11, 19:17 Klasztor od trzydziestu lat posiada własny zespół prądotwórczy,bo twoi czerwoni dziadkowie i tatusie ograniczali dostawę energii elektrycznej,a tak dokładnie to klasztor jest tak samo opomiarowany jak każdy odbiorca enrgii elektrycznej więc placi za siebie.Żal d..pę sciska,że podarowano Jasnej Górze tak piękne drzewo.Mój świerk ma dopiero 15 m jak dorośnie do 20 to też podaruję klasztorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Komuch "Komuch", może lepiej zapisz im majątek? IP: *.ice-net.pl 16.12.11, 19:47 "Mój świerk ma dopiero 15 m jak dorośnie do 20 to też podaruję klasztorowi." "Komuch", może od razu lepiej zapisz im swój majątek? będziesz im badylem głowę zawracał. jak zapiszesz, sami sobie wytną, jak będą chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekczewa Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs 16.12.11, 20:15 mam nadzieje że jak bombki zawisną na niej tłuste pasibrzuchy z jasnej góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.12.11, 20:47 takie wpisy to norma tzw.czestochowskiej inteligencji,przepraszam c h o ł o t y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.b. Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 21:18 Ludzie walnijcie się w te puste pały. Jakby nie było żadnych ozdób w mieście to mówilibyście, że tu jest smutno i nic się nie dzieje jak są to źle bo drogo i nie wiadomo po co. Dal mnie 16 metrowa choinka to fajna atrakcja ale zastanawia mnie jedna rzecz.... Chociaż większość sprzedawanych żywych choinek pochodzi z upraw przeznaczonych właśnie do tego celu to zastanawiam się jakim prawem z terenu objętego specjalną ochroną jakim jest park narodowy czy rezerwat przyrody można wywieźć 16 metrowe drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnykicha Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 21:20 Możecie sobie gdakać i ujadać ale i tak jesteście i zawsze będziecie podjasnogórską wiochą bez prawa do stanowienia o sobie. Nieważne kto bedzie prezydentem - Wrona, Stalin, Matyjaszczyk czy inny Bierut. Czapki z głów i na kolana - iść i pokłonić sie panom z J.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 21:29 e tam ja się dobrze bawię przynajmniej ci z jg mają kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynówka Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.11, 21:41 No to JG ma przechlapane pewnie SLD nałoży na nia kontybucję. I pomyślec, że poseł SLD nie wpadł pierwszy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
han-ss Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejskiej 16.12.11, 22:05 Ja cię kręcę co za hołota i bydło z czewy, już żal dupę ściska, że 16 metrowa, jakby była dwumetrowa też by obsrańce jęczeli, i to ciągle te same jebusy, ktoś tu napisał jak człowiek świętuje narodziny Boga, nic tylko w imię miłości przy-jebać w ten głupi łeb, to że teraz właśnie w dużej mierze ludzie tak świętują, to znak naszych czasów, wzorce czerpane z niektórych gazet i stacji TV, które właśnie taki sposób świętowania lansują, nażreć się i nachlać, jakby święta właśnie po to były, popytajcie swoich dziadków jak jeszcze nie tak dawno obchodzono święta, a zobaczycie różnicę, post przed świętami, spowiedź, kto teraz zaczyna wieczerzę wigilijną modlitwą ? odnowa duchowa, dla ducha a nie dla ciała, po to są święta i jeszcze jedno gnoje - gó... was obchodzi kto ma kase, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celiks Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 22:36 Ciekaw jestem jak mam pokazać dziecku szopkę , gdy na murach nad nią wiszą zdjęcia z ABORCJI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senegal Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 22:49 a po co niewierzący ma pokazywać dziecku szopkę!??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Moherowy senegalu 16.12.11, 23:35 Gość portalu: senegal napisał(a): > a po co niewierzący ma pokazywać dziecku szopkę!??? a choinka pochodzi od germańskich pogan.To oni ,swiętowali przy drzewku,znaczy tańczyli "pogo".A Twój kościół zawłaszczył ją do swoich niecnych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jony Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.prenet.pl 20.12.11, 21:44 Tych zdjęc z aborcji już nie ma. Jak chcesz zobaczyć szopke to idź do urzedu miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.12.11, 23:45 super papieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcs Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 22:37 Bokiem przeleciał w notatce temat "rekultywacji błoni"- interesuje mnie kto za to zapłaci ??? Czy wzorem lat poprzednich miasto ? i kto jest właścicielem tego terenu??? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bocian Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.alfanet24.pl 16.12.11, 23:01 z tego co wiem ta łajza Matyjaszczyk sługus czarnych przeznaczył na to pieniądze z miejskiej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwykicha.1 Polecam wam te bombki 17.12.11, 12:45 pl.photaki.com/picture-historia-bomba-cartoon-na-rożnych-etapach-w-cieniu_221318.htm Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejskiej 17.12.11, 17:18 kicha wyjdz w święta na Jasną Górę stan pod choinką .Niech ludzie zobaczą dziwoląga idiotę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kichy Re: Jasnogórska choinka dwa razy większa od miejs IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.11, 22:54 Najlepiej niech się powiesi na tej choince.I tak długo nie naskaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiesłaW równi i równiejsi IP: *.trustnet.pl 18.12.11, 13:05 Proszę opublikować dokument zgody na wycięcie wszystkich "oficjalnych" choinek. Proste i czytelne ! Odpowiedz Link Zgłoś