Dodaj do ulubionych

Sposób na chandre ;(

26.01.05, 14:28
Jakie macie lekarstwo na chandre,czy w ogóle macie,a jeżeli tak podzielcie
sie proszę tymi informacjami ze mną;)) Dzięki ;))
Obserwuj wątek
    • cavit Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 14:32
      jak zawsze sex:))
    • viillemo Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 14:32
      zakupy.....:))) od poważnych do bardzo drobniutkich:)))) a poza tym wyjsćie ze
      znajomymi np do kina, teatru, słuchanie dobrej muzyki, dobre jedzenie...,
      różne... zalezy co kto lubi:))))
    • ewitek01 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 14:52
      1.spotkanie z przyjaciółką; same, bez dzieci, gdzieś w przytulnej restauracji
      (najlepiej naszej ulubionej) albo w jakimś centrum handlowym na kawę, a potem
      zakupy;
      2.wtulenie się w męża (ale jeśli on jest przyczyną chandry skuteczniejszy jest
      posób nr 1 :)))
      • nokia30 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 14:57
        ewitek01 zgadzam się z Tobą w 100% ;)))
        • ewitek01 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 23:09
          bardzo mi miło :)))
    • ally28 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 15:00
      Zdecydowanie zakupy!!!
      PS. Jak widać my kobiety mamy wiele wspólnego.
      Pozdrawiam
      Ally
      • nokia30 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 15:05
        Jednak zakupy na pierwszym miejscu ;)))) ciesze się , że nie jestem sama w tej
        grupie ;)))
        • lesia27 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 19:10
          Fajny wątek; u mnie to bywa różnie, pomagają różne rzeczy od ciepłej kąpieli z
          bąbelkami, maseczki na twarzy, spaceru z psem, przytulanek z mężem, po dobrą
          książkę, ciacho i oczywiście zakupy; chociaż po zakupach często mam wyrzuty
          sumienia (z kasą krucho); różne sposoby są dobre w różnych momentach;
          powodzenia w walce z chandrą, pozdrowionka
          • paris81 Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 21:15
            ja niestety chandry nie zabijam zakupami poniewaz mam malo kasy i kazdy grosz
            sie liczy. dla mnie najlepszym sposobem na chandre jest siedzenie w domu. lubie
            sobie polezec w lozku i sobie poplakac, ot tak sobie:) zawsze przechodzi.
            a drugi sposob: zapomniec calkowicie o zlym nastroju! zawsze wtedy wchodze na
            strone www.kurnik.pl i gram sobie w literaki:) pomaga!!!!!!!!!!

pozdrawiam, papa
    • lukaa Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 23:20
      Z chandra to najlepiej radzę sobie w wolny dzień, przede wszytskim głosno
      puszczam ulubioną muzykę, która mi towarzyszy cały dzień, zaczynam od gorącej
      pachnącej kąpieli, maseczki, makijaż, generalnie kilka godzin poświęcam
      zabiegom upiększającym, jak poczuje sie piękniejsza to i życie takie będzie,
      kiedy jest już makijaż i wyglądam nieźle, spotkanie z przyjaciółka na ploteczki
      zazwyczaj pomaga, jeśli akurat mam przypływ gotówki koniecznie zakupy, moze nie
      jakis wielkie ale chociaż mały drobiażdżek,czasem obiad w miłej restauracji
      nawet w samotności moze byc ciekawym doświadczeniem leczacym skutecznie
      chandrę, czasem kino(lubię nawet sama z marszu nie wiedząc co grają, jeśli
      akurat nie ma męża czy kumpelki), często taniec, jeśli mąż akurat moze to z nim
      spedzony fantastyczny wieczór w knajpie, w dyskotece i jest jeszcze milion
      sposobów...:)pozdrawiam
    • lukaa Re: Sposób na chandre ;( 26.01.05, 23:25
      no i jeszcze to co najbardziej mi pomaga, to sport, jeśli mam czas to
      siłownia, albo fitness, mimo że nie chce mi sie jak diabli tam iść w takiej
      chwili, to kiedy jakaś siła w końcu mnie tam zaciągnie wypocę całą chandrę i
      czuję się jak młoda bogini, kiedy juz wychodzę spod prysznica i wlaściwie nie
      pamiętam że coś mnie dręczyło...:)
      • nokia30 Re: Sposób na chandre ;( 27.01.05, 08:30
        Kiedy chandra męczy a kasy w portfelu mało to najlepiej posłuchać dobrej
        muzyki;)) ja robię tak: rozgłaszam sprzęt prawie na maksa i zaczynam porządki ,
        meblowanie a pooooooootem gorące kąpanie ;))) nawet sobie nie wyobrażacie jak
        wspaniale czuje się po tych "zabiegach" ;)))) wtedy nawet nie pamiętam co było
        powodem mojej chandry ;))) Pozdrowionka dla Wszystkich ;))

Asiek
    • fiamma75 Re: Sposób na chandre ;( 27.01.05, 08:46
      Oj różne są te sposoby. Czasem zakupy, fryzjer (gdy mam kasę). Czasem generalne porządki. Czasem wypłakanie się w ramionach męża. Czasem dłuuugaśna rozmowa telefoniczna z przyjaciółką.
      • ala.b30 Re: Sposób na chandre ;( 27.01.05, 09:51
        Dokładnie - kiedy jest kasa - nowe ciuchy, fryzura, kosmetyki. Kiedy kasy nie
        ma - sen:-) No, chyba, że jestem w pracy, wtedy jakieś maile z przyjaciółmi:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka