prawdziwykicha.1 09.01.12, 19:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: 16-latek miał... 3,4 promila. Pojechał do szp IP: 212.87.244.* 09.01.12, 22:03 prawdziwykicha.1 -Jesteś walnięty dzieciaku.Każdy ma się wyszcz... na ulicy bo nie ma pieniędzy na kibel? No bez żartów.Brudasy i tyle.Ja założę u siebie na Warszawskiej kamerę na budynku i będę takie mendy społeczne tępić.Bójcie się bo wszystko będzie zgłaszane a mało tego w necie pokazywane. Pozdrawiam wszystkich mających problemy z pęcherzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sangre Familia Jelito IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 22:30 Zapewne jest to ktoś z twojej rodziny, tylko u was takie rzeczy są czyms naturalnym. Obżrec sie, wyszcz... i wysr..., odejść pozostawiając. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Familia Jelito 10.01.12, 05:20 Więcej szczegółów o tym fakcie..........?! Pod czas interwencji, strażnicy kazali mu przestać i schować. Zrobił ich jednak w ciula; - wprawdzie schował, ale nie przestał. Dyzio. p.s No cóż, wszystko to wina obecnego podejścia do metod wychowania. Zwłaszcza metody bezstresowej. Jej efecta widać na każdym kroku. A będzie jeszcze gorzej. Chociaż..........może to właśnie nas, starych - źle wychowywano. Bo mnie, gdyby mój ojciec zdybał nawalonego w tym wieku, to by mi taki wpier...dal spuścił, że przez tydzień bym na dupie siedzieć nie mógł. A dziś, jak by ojciec gó...arzowi dał klapsa, - poszedł by pod sąd. Tak trzymać. Niedługo strach będzie po ulicach chodzić. Bez karabinu - rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś