prawdziwykicha.1 12.01.12, 09:17 Hej z Solidarności przecież to Wy OTAKE Polskę żeście walczyli to po co Wam referendum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicha Re: "Solidarność" zbierała podpisy za referendum IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 12:16 ZATKAŁO KAKAO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszfin Re: "Solidarność" zbierała podpisy za referendum IP: *.rev.masterkom.pl 12.01.12, 14:26 No i bardzo dobrze, nie wyobrażam sobie żeby moja mama pracowała do 67 roku życia. To jakaś kpina z tym wiekiem emerytalnym, politykom chyba zależy żeby nie dożyć do tej emerytury. Przecież nawet 65 to jest za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuđka Re: "Solidarność" zbierała podpisy za referendum IP: 212.160.115.* 13.01.12, 19:58 A ja chce żeby mi oddali pieniądze z OFE i mogę robić do 200 lat...banda i tyle złodziejstwo...najpierw przymus żeby filary zakładać a jak się uzbierało polakowi to mu zabrać...złodziejstwo i tyle...banda rudego normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciej Re: referendum IP: *.sfc.pl 15.01.12, 01:40 Z tego co słyszłem tu i ówdzie to jeszce 17 stycznia będą zbierać te podpisy.I bardzo dobrze, Ja pojde i się wpiszę bo jestem pozbawiony tej Polskiej mentalności że "jeden głos nic nie zmieni" lub "mnie to już nie dotyczy". Ludzie mają skłonność do narzekania, że nie mają na nic wpływu, a kiedy daje im się tę możliwość, to z niej nie potrafią korzystać. Więc zbierzmy się w sobie i pokażmy że mamy cos do powiedzenia, zamiast ciągle narzekać! www.solidarnosc.org.pl/referendum-emerytalne.html pod tym adresem można pobrać druk. Można go przynieść 17.01.012 od 13 do 16 na plac daszyńskiego lub do siedziby Solidarności na ul. Łódzkiej 8/12 obok rynku wieluńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś