Dodaj do ulubionych

gdzie sala?

10.04.12, 11:07
chcę wynająć salę w maju na nocną 18 tke dla młodzieży,będzie około 25 osób...jedzenie i napoje we własnym zakresie,chodzi mi wyłącznie o lokal......nie mam kasy na jakieś cateringi,nie stać mnie na to,wolę sama wszystko przygotować...nie mam tylko niedrogiego lokalu w mieście,w domu nie pomieszczę tylu osób...moze coś doradzicie?dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: gdzie sala? IP: *.96.227.69.tvksmp.pl 10.04.12, 12:36
      Pochodź popytaj po barach. Ja byłem kiedyś na 18-ce w barze kolo Bostonu na Lelewela nazwy lokalu nie pamiętam. Musisz pochodzić popytać. Pozdrawiam.
    • faith18 Re: gdzie sala? 10.04.12, 15:04
      Polecam sale na ul. Mireckiego tzw "Kładka" ostatnimi czasy bardzo dużo organizują imprez okolicznościowych, dobór menu jest różnorodny. Z tego co pamiętam cena wynosiła ok 65-70zł od osoby, oczywiście można kombinować z menu wtedy cena też jest inna. Menu jest specjalnie dobrane pod 18stki. Alkohol trzeba mieć we własnym zakresie.
      • Gość: matka Re: gdzie sala? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 20:47
        robiłam córce w chacie w Alejach, 40 zl od od osoby cała noc dwa posiłki gorące przemiła obsluga z czystym sumieniem mogę tam pokierowac
    • Gość: c Re: gdzie sala? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 21:31
      a czy wy luidzie umiecie czytac ze zrozumieniem?? przeciez jest napisane jak byk ze jedzenia nie chce!!! co do odp - sala na ogródkach ul chyba mazowiecka
      • mocher-02 Re: gdzie sala? 15.04.12, 22:52
        Dziękuję za podpowiedzi( a szczególnie ostatniej osobie)....ale faktycznie chodziło mi wyłącznie o salę...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka