Dodaj do ulubionych

Czekolada Studentska

11.04.12, 19:18
Cześć wszystkim , wie ktoś z was , gdzie można nabyć w/w czekoladę, w miarę normalnej cenie ? ;)
Kiedyś rozmawiałem z kuzynką i mówiła ,że gdzieś w hurtowni słodyczy kupowała ,ale nie moge sobie przypomnieć na jakiej ulicy to było ;/
Głównie chodzi mi o białą

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: da Re: Czekolada Studentska IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 19:22
      NA Słowacji.W Krynicy Górskiej.
      • Gość: Jula Re: Czekolada Studentska IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 20:26
        Ostatnio kupowałam w Sielance na Nowowiejskiego.
    • Gość: m Re: Czekolada Studentska IP: *.96.237.254.tvksmp.pl 11.04.12, 22:53
      zobacz w słodyczach na promenadzie kiedyś tam była
    • Gość: ortis Re: Czekolada Studentska IP: 212.87.241.* 11.04.12, 23:20
      Z braku laku nie możesz zadowolić się czekoladową studentką?
      • Gość: ?? Re: Czekolada Studentska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 23:31
        albo czekoladką studentki?
        • Gość: ortis Re: Czekolada Studentska IP: 212.87.241.* 11.04.12, 23:35
          no nie przy jedzeniu, nie przy jedzeniu...
      • insert1234 Re: Czekolada Studentska 12.04.12, 06:47
        za bardzo nie rozumiem twojej wypowiedzi ,co wniosłeś/wniosłaś do tematu tym postem ?
        • Gość: do autora Re: Czekolada Studentska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 09:10
          a ty chyba jestes nowy grzbiet na forum :D jakies 90 % odpowiedzi w watkach jest nie na temat ...
          • Gość: ona Re: Czekolada Studentska IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 10:51
            W I-ej Alei w piekarni Borek jest przedluzenie o artykuły niemieckie. Mimo, ze studetska nie niemiecka, tam ja widzialam w roznych wersjach:) Ja z kolei szukam angielskiej czekolady cadbury, moze ktos widzial gdzies?
            • Gość: hh Re: Czekolada Studentska IP: *.net.stream.pl 12.04.12, 11:41
              Czekoaldę studencką można kupić na placu czerwonym, na początku od wejścia głównego - są tam też inne "wyroby zagraniczne". U mnie jest też w sklepie abc ta czekolada.
              W sklepach niemieckich tez jest, ale nie wiem, czy akurat biała... :)
              • Gość: ddd Re: Czekolada Studentska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.12, 17:45
                no ok ale czym ta czekolada się różni od innych że taka poszukiwana????
                • Gość: qwerty Re: Czekolada Studentska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 17:56
                  Gość portalu: ddd napisał(a):

> no ok ale czym ta czekolada się różni od innych że taka poszukiwana????

Bo niektórzy jeszcze z PRL - u nie wyszli ;) ta czekolada była szmuglowana z Czechosłowacji w tamtych czasach, różni sie tym że ma zatopione kawałki galarety .. uważam , ze przy tym wyborze czekolad na rynku, lepszych jest o wiele więcej ale to kwestia indywidualna..
          • insert1234 Re: Czekolada Studentska 12.04.12, 20:49
            o co ci chodzi ?
          • insert1234 Re: Czekolada Studentska 12.04.12, 20:50
            IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Gość: do autora 12.04.12, 09:10

o co ci chodzi ? bo nie rozumiem .. jak to jest mój pierwszy założony temat ,a nigdy się nie udzielałem na forum ..
            • Gość: zawsze-inna Re: Czekolada Studentska IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.12, 11:04
              na allegro,pełno ich tam allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=czekolada+studentska
    • e-matkawariatka a ja wiem:) 13.04.12, 13:33
      na 100% jest na stoisku na promenadzie-ostatnie wejście po lewej(patrząc od promenady,nie od warzywniaka),na samym końcu po prawej.jest stoisko z ciachami i tam mają zawsze śieżutką. nie chce strzelić gafy ale cena chyba 8 zł,mogę się mylić.
      drugi sklep też na tysiącu-wysiadając na przystanku tramwajowym"pck"jest pawilon-fryzjer,społem i taki maly sklepik z alkoholem-i w tym sklepiku również sprzedają.
      powoedzenia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka