zielona-77
04.05.12, 19:02
hej, szukam opinii na temat Spa Relax- Galeria Groovy na oś. Słonecznym w Częstochowie.
Czy któraś z was korzystała z depilacji laserowej u nich?
Ja jestem więcej niż rozczarowana, po prostu ZERO efektu!!!!!!!!!!!!!, parametry ustawione są tak że nawet nie czuć tak charakterystycznego momentu ukłucia połączenego z gorącem.
Po zabiegu super bo nie ma nawet minimalnego zaczerwienienia, skóra wygląda jak przed zabiegiem, tak jakby go w ogóle nie było.
Już od kilku lat korzystam z tej metody na różne części ciała ale ten gabinet wyciąga tylko kasę a efektu nie daje żadnego !!!!
Dziewczyny uważajcie, nie dajcie się nabarć
Mnie powiedzieli że pewnie włoski nie były w fazie wzrostu, a każdy kto ma choć minimalną wiedzę na ten temat wie, że przynajmnie około 30 % włosów jest w fazie wzrostu, pozostałe w uśpienia/spoczynku lub zastoju. To dletego trzeba powtarzać zabiegi żeby trafić w fazę wzrostu u jak największej ilości włosów, bo nigdy wszystkie włosy nie są w jedenj fazie, inaczej łysielibyśmy systematycznie co kilka lat.
Dziewczyny czy też macie podobne doświadczenia czy tylka ja "sparzyłam" się na niach tak bardzo. I jakie gabinety naprawdę polecacie w Ce-wie,
szukam takich co dobre i sparwdzone, fachowa obsługa która nie wciska kitu, i zabiegio które działają a nie wyciągają od nas kaskę
proszę dajcie znać