fanimarka 12.05.12, 06:17 jak to możliwe jest aby nasze miasto reprezentował ktoś taki? Może zamiast lekcji marketingu politycznego lekcje u super niani powinieneś wziąć. Częstochowa się ciebie wstydzi Panie Balt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śpioch Re: czestochowski cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 08:24 A co sądzić o Palikocie i jego trupie tragikomicznej? Ja się nie wstydzę za Balta i wielu innych częstochowian również się nie wstydzi. Mów za siebie lemingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo_79 Re: czestochowski cham IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.05.12, 08:38 To ten co jego plakat wisiał na każdej lampie w alejach ? Z pomalowanymi ustami i lubieżnym uśmiechem? Wg mnie to on bardziej wygląda na zbo....a niż posła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goścu największe chamy z Po IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 08:43 Największe chamy to Palikot i Stefek Niesiołowski.Tusk do dymisji i jeszcze przed Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
januszek1945 Re: czestochowski cham 13.05.12, 17:28 Nienawidzę komunistów, ale tym razem Balt mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czestochowski cham IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 11:30 Pan Palikot niestety nie grzeszy dobrym wychowaniem ani umiarkowaniem w publicznym wypowiadaniu sie. Nie mozna polegac na jego slowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: czestochowski cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 08:52 Ja się nie wstydzę mimo iż za nim nie przepadam. On się powinien wstydzić ale tylko jeśli zostanie mu udowodnione, że to on powiedział. Plotki, tym bardziej z sejmu, mnie nie interesują i Tobie radzę to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu prawdziwy cham IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 08:53 vod.gazetapolska.pl/1680-furia-niesiolowskiego-szokujace-niesiolowski-atakuje-ewe-stankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: prawdziwy cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 09:16 Nieźle się wściekł. Myślałem, że do rękoczynów dojdzie......ale na tych co się na Żarską wkurzyli pod Jasną Górą to gadał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: prawdziwy cham IP: *.183.150.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.05.12, 09:19 można to gdzieś zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: prawdziwy cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 17:49 zostal przewodniczacym slaskiego SLD .Kazdy polityk z Czestochowy ktory akceptuje slaska okupacje i podzial Polski na te dziwne wojewodztwa jest skompromitowany .Pokazuje ze akceptujac to pokraczne slaskie wojewodztwo zalezy mu tylko na karierze a nie na dobru mieszkancow miasta.Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybierający Re: prawdziwy cham IP: 31.211.154.* 12.05.12, 09:27 Stefan Niesiołowski zatrzymany przez protestujących wycofuje się w głąb Sejmu. Ewa Stankiewicz pyta go czy wie dlaczego nie został wypuszczony. Poseł nagle atakuje reporterkę... Furia Niesiołowskiego. www.youtube.com/watch?v=rxTVzzmo8tw poseł i jego fan miernat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kur Re: prawdziwy cham IP: 184.107.58.* 12.05.12, 09:38 nie ma mu się co dziwić. Działanie solidarności jest w tym wypadku bezprawne. Pomyśl sobie ze sam/sama byś się gdzieś spieszyła (dziecko w szpitalu, spotkanie biznesowe czy inne) a jakieś mendy cię nie chcą wypuścić. Mendy podjudzane przez jakiś pie...nych polityków chcących się dorwać do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: prawdziwy cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 09:41 ...i dodać do tego, że większość tych co tam była NIE dotknie nowa emerytura, i będą ją mieli po staremu ... :) I widać, że to czysto polityczne narzędzie cała Solidarność, a i jak ładnie Kaczyńskiego wypuścili, jak wszystkich to wszystkich nie wypuszczać ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: prawdziwy cham IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.05.12, 17:23 Ty jakiś inny jesteś? Reforma dotyczy dzisiejszych 64 latków(facetów) Jeśli gość kończy 65 lat w pazdzierniku 2013r to ma pecha jak cholera bo na emeryture przejdzie w wieku 65,5lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oczywiście Re: prawdziwy cham IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 09:52 Jak się spieszę, to walę wszystkich po pyskach.To już nie pierwszy występek pana profesora z bożej łaski .Piszesz kłamstwa .Bo mieli zgodę .Duda to faktycznie wchodzi do tyłka Tuskowi.Może go nie długo zastąpi.A wracając do meritum sprawy ,trzeba było tych posłów osłów przetrzymać ,aż do rana.Pewnie by tam sraczki dostali.Łagodnie ich potraktowano . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: prawdziwy cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.12, 10:08 Propozycja dla związkowców: Art. 189 k.k.: § 1. Kto pozbawia człowieka wolności podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. Chyba nie będzie problemem stwierdzenie kto przejście blokował. Dlaczego policja pozwoliła na te blokady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Został wybrany IP: *.apus-net.pl 12.05.12, 09:36 > jak to możliwe jest aby nasze miasto reprezentował ktoś taki? Został wybrany w powszechnych wyborach. ma swój elektorat. I czy nam się to podoba czy nie jest reprezentantem tego elektoratu. Tak samo jak pani Wiśniewska. Tak samo jak pani Leszczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Został wybrany IP: *.183.128.181.dsl.dynamic.t-mobile.pl 12.05.12, 10:13 Gość portalu: Niewodniczański napisał(a): > > > jak to możliwe jest aby nasze miasto reprezentował ktoś taki? > > Został wybrany w powszechnych wyborach. ma swój elektorat. > I czy nam się to podoba czy nie jest reprezentantem tego elektoratu. > Tak samo jak pani Wiśniewska. > Tak samo jak pani Leszczyna. Ci wszyscy w sejmie też co nie oznacza, że popieram kogoś. Pozatym ja na niego nie głosowałem więc mnie nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czestochowski cham IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 11:47 Na doadatek nie wiadomo czy caly ten tekst, ktory byl powodem skandalu, w ogole padl. Wiec nie speszmy sie z ferowaniem wyrokow, bo mozna wyjsc na czlowieka niepowaznego - ostroznie mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: czestochowski cham IP: 108.179.195.* 12.05.12, 12:09 Coś jednak jest na rzeczy, czy tak trudno odszukać to w necie? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114875,11705976,_Zadzwon_do_Lecha__zadzwon_do_brata___Awantura_w_Sejmie.html Balt: Pomówienia i oszczerstwa, które kieruje ten bezideowy cham Po zakończeniu przerwy w obradach Sejmu, głos zabrał poseł Balt. - Składam wniosek formalny o ogłoszenie przerwy i zwołanie Konwentu Seniorów w celu wyjaśnienia pomówień i oszczerstw, które ten bezideowy cham kieruje pod moim imieniem - powiedział z mównicy sejmowej poseł SLD. Po wystąpieniu Balta marszałek Kopacz powiedziała, że "od tej chwili każde takie zachowanie będzie wnioskiem formalnym marszałka Sejmu do komisji etyki". - Uważam, że powinniśmy zamknąć tę dyskusję i skoncentrować się na tym, co jest najważniejsze dla Polaków - dodała. Kopacz uznała za "skandaliczne zachowania tego typu, które mają miejsce w dniu dzisiejszym". Prawda, że przesympatyczny z tym swoim ideowym palcem? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114875,11705976.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czestochowski cham IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 12:19 Kowal zawinil a cygana powiesili. Z wyrokami nie warto sie spieszyc, a jesli ktos zostal oskarzony bez powodu, to mu sie nie dziwię. Wciaz nie wiadomo czy ten cały cytat, ktory byl powodem wszystkiego, w ogóle padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: professur Re: czestochowski cham i jego promotorzy IP: 108.179.195.* 12.05.12, 14:06 Gość portalu: xx napisał(a): > Kowal zawinil a cygana powiesili. Inaczej: Palikot zawinił, Balta powiesili. Tak czy siak, trudno zaprzeczyć, że Balt ma niewyparzoną twarz i posiadł podstawy kindersztuby. I to m. in. w znacznym stopniu również dzięki Wam doktorzy i profesorowie naszej zacnej P. Cz. Ilu jeszcze takich aparatczyków przedrze się przebojem przez komercyjne sit(k)o waszych kryteriów. Z ilu absolwentów P.Cz. będziemy mogli być dumni jak z tych wiadomych? Tylko nie próbuj ich i siebie przy okazji usprawiedliwiać. Powodzenia. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114875,11705976.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czestochowski cham i jego promotorzy IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 14:14 Kto kowal, a kto cygan, wcale nie jest ani takie jasne, ani takie proste, rowniez w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czestochowski cham i jego promotorzy IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 14:37 P.S. "Fanem" SLD nie jestem, ale nie lubię nagonki i szybkiego ferowania wyroków, obojętnie kogo to dotyczy. Tego nauczyło mnie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogi Re: czestochowski cham IP: *.webserverwelcome.com 12.05.12, 13:28 takie słownictwo z ust posła? Powiem szczerze, że jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano SEJM oborą i chlewem Polski. IP: 91.210.242.* 12.05.12, 16:28 No cóż się dziwimy, że takich mamy posłów, jak sami ich wybraliśmy - choć nie z moją pomocą, ale i nie zaporą. Obecnie stawiając przed nimi zaporę - osły czują się jak zwierzęta pozamykane, by już więcej nie robiły szkód na otwartym terenie. W Sejmie da się szybko wkrótce posprzątać po tym łajnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SEJM oborą i chlewem Polski. IP: *.icis.pcz.pl 12.05.12, 17:58 Posłowie sa dokładnie tacy sami jak MY. Ani lepsi, ani gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: SEJM oborą i chlewem Polski. IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.12, 19:17 ale są wybitni .Niesiołowski chojrak do kobiety.Jak go związkowcy zatrzymali to już nie był taki chojrak.Ale bierze przykład ze swoich wybitnych przywódców.Jeden rozwodnik walczy z kościołem i preferuje politykę prorodzinną dla siebie ,drugi każe kobietom pracować aż im ręce powykręca od tyrania. .Zobaczymy jak Brodzisław to podpisze .Bo ostatnio nawet on wykręca głowę od Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezem Re: czestochowski cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 10:48 no i co oszczerco,Balt nie jest winny,w radiu z dzis paliidiota przepraszał posła Balta,kopaczka dokładnie przejrzała zapisy z monitoringu i wcale nawet takie słowa nie padły o których ta zakłamana kreatura-palbuc mówiła,więc ty jesteś takim samym śmieciem jak p... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki i owaki Jest cena za jednego chama IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 11:02 Dają 100tyś zł za świński ryj Palikota.Ponosić cenę ,jedyna taka okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Polityczna eutanazja A. Macierewicza. IP: 91.210.242.* 13.05.12, 12:45 Wkrótce pójdzie śladami swego "partyjnego kolegi" Wiesława Chrzanowskiego. Jego miejsce to 2 metry pod ziemią. Tam świnia może ryć ryjem i robić pod siebie nawet na BOLKA oko. Do żarcia będzie miał własną "kapustę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki i owaki Dlaczego żydostwo z PO nie lubi kobiet. IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 13:13 Ryży podnosi wiek .Już pojechał do Kanady się pochwalić .Reszta pluje i drabie się na widok kobiet.Mogę zrozumieć Ruch Palikota ,bo zboki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ii Re: Dlaczego żydostwo z PO nie lubi kobiet. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 12:27 a SLD występuje w roli wybawiciela. Chyba tylko poto aby się dostać do koryta i ułaskawić panów Pęczaka i Rywina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihuj Re: czestochowski cham IP: *.webserverwelcome.com 13.05.12, 11:17 czyli mam rozumieć ze słownictwo Balta, wyzywanie od chamów, rzucanie się do bójki jest zachowaniem godnym posła? Z takim zachowaniem to do milicji albo na kanara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: czestochowski cham IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.12, 11:34 wreszcie knur znalazl swojego pogromce,widac bylo jakiego ma cykora ,, ale zawsze mocny byl wobec slabszych. Brawo panie Balt choc komuny nie nawidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do głupka Re: czestochowski cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 11:34 i bardzo dobrze,odpłacił pięknym za nadobne temu platformerskiemu szczurowi który wszystko i wszystkich obraża,palikot to wredne indywiduum i należało mu się jak psu buda,kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: distepfano Re: czestochowski cham IP: 91.210.242.* 13.05.12, 12:51 Gość portalu: ihuj napisał(a): > czyli mam rozumieć ze słownictwo Balta, wyzywanie od chamów, rzucanie się do bó > jki jest zachowaniem godnym posła? > Z takim zachowaniem to do milicji albo na kanara. To od czego jest Straż Marszałkowska, Marszałek Sejmu, Komisja Etyki Parlamentarnej ? Czy w takim bagnie nie można odnaleźć właściwych osób ? No cóż, jak Polską rządzi ówczesna bezpieka to ja naprawdę się nie dziwię, że może ona ustawiać nawet na kierownicze stanowiska takich "osłów" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki i owaki Ofiary reżimu Tuska IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 13:04 Niesiołowski vel Konstanty Myszkiewicz .Raz mu chcieli oko wybić ,później zęby.A wszystko ma sztuczne.Cena za świński ryj Palikota wzrosła już 150tys.zł.Jest pytanie dla jakich służb pracuje Donald Tusk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzyg 2000 Obrady Sejmu - przykład polskiej mądrości i elity IP: *.ice-net.pl 13.05.12, 14:34 Obrady Sejmu - przykład polskiej mądrości, elity. Polscy naukowcy, artyści, sportowcy, przedsiębiorcy kreują polskie życie społeczne, są wzorem do naśladowania dla młodych. Ukraina, Białoruś może wzorować się i uczyć od tych zacnych przedstawicieli narodu polskiego standardów europejskich i demokracji. mądry i wielki naród wybrał swoich zacnych i mądrych przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru 2012 Re: Obrady Sejmu - przykład polskiej mądrości i el IP: 178.32.237.* 13.05.12, 16:26 Lumpenelity - prof. dr hab. Jerzy Robert Nowak: www.youtube.com/watch?v=1G32zRVX5I8&feature=results_main&playnext=1&list=PLCB8E96FB2ED5A3C9 www.youtube.com/watch?v=1G32zRVX5I8 Stefanowi prosto w oczy: www.youtube.com/watch?v=xAu1o2-ck9M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: być może Re: Obrady Sejmu - przykład polskiej mądrości i e IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 17:39 www.kontrowersje.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Jeden z wielu nierobów w sejmie IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 09:45 Stefan Niesiołowski:trzy wystąpienia z ławy sejmowej,dwa podpisy pod projektami ustaw,reszta interpelacji zero.Jest totalnym leniem .Nie złożył żadnego projektu lub wniosku.Zero aktywności w swoim okręgu wyborczym .Ale za to pojawia się w sejmie i siada w pierwszej ławie i wykrzykuje do do swoich przeciwników politycznych .Kto go wybrał?.Sam się wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Jeden z wielu nierobów w sejmie IP: *.apus-net.pl 14.05.12, 12:43 W wyborach w 2011 został wybrany na posła VII kadencji, dostał w okręgu lubuskim 36 993 głosy Tyle głosów w małym okręgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jeden z wielu nierobów w sejmie IP: *.play-internet.pl 16.05.12, 04:56 Ta ilość głosów cale mnie nie dziwi, w każdym okręgu największą ilość głosów zdobywali ci,którzy najwięcej wystawiali swoje gęby w mediach i krzyczeli ,ile się dało.Kazdy miał swoje media.Niesiołowski miał wszystkie stacje tvn,wiadomo-swoi. A nasz naród,niestety-lubi oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: czestochowski cham IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.12.12, 21:35 a koleżki K.M.? to może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitadd Re: czestochowski cham IP: *.cdma.centertel.pl 02.01.13, 14:50 www.tinyurl.pl?W21toQtz Odpowiedz Link Zgłoś
obserwa.tor101 Re: czestochowski cham 09.04.13, 08:58 Nie pisz za całe miasto, szczególnie że jesteś w mniejszości, wielu mieszkańców jest dumnych z tak aktywnego reprezentanta w ławach sejmowych, a że mówi otwarcie to co myśli ja osobiście go za to podziwiam !! Oby tak dalej panie pośle Balt, mój głos ma pan już teraz zapewniony w przyszłych wyborach.. Odpowiedz Link Zgłoś