artwol1 23.05.12, 11:53 Gdzie jest największy wybór oświetlenia ledowego? Potrzebuję ledy na taśmach przylepnych do podwieszanego sufitu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: *Taśmy LED* IP: 91.208.55.* 23.05.12, 12:20 Na alegro są całe komplety lub na metry, albo w google wpisz taśmy led to wyrzuci sklepy internetowe, w Cz-wie są o wiele drożej Odpowiedz Link Zgłoś
kartonik1985 Re: *Taśmy LED* 26.08.12, 13:06 sprawdz na stronie Eltel lub zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: *Taśmy LED* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.12, 13:25 świat elektroniki na ul. Kopernika 10/12 i jeszcze widziałam reklamę że na Wojska Polskiego 63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: *Taśmy LED* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 13:48 kup na allegro. Kiedyś też szukałem taśm LED, w sklepach elektronicznych były bardzo drogie. Jak trafisz na dobrego sprzedającego to po 2 dniach już będziesz miał Co do innych przykładów różnicy cenowej- Szukałem kabla USB A-B 7,5 m. najtaniej w Częstochowie 45 zł. na Allegro 13 z wysyłką. Identyczny kabel firmy Hama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Borek Re: *Taśmy LED* IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.12, 02:51 Ja mam 60 szt ledów na metr, czyli 5 metrow oświetlenia to 300 lamp ledowych. Światło ma zimną, bialą barwę i dlatego jest intensywne. Polecam kupno u renomowanych dystrybutorow tj. gtv, na aukcjach ledy są wątpliwej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini Re: *Taśmy LED* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.12, 15:14 Jak bys jechal trasa w kierunku katowic, na zjezdzie do olsztyna (w lewo) po prawej stronie masz duuuuuzy sklep z LEDAMI i oswietleniem, kolo serwisu gum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korol Re: *Taśmy LED* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 14:45 taśmy w tych najniższych cenach na allegro są często słabej jakości, strata pieniędzy jak na oświetlenie, które ma świecić latami. To nie halogen, który i tak się szybko przepali i kupuje się nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: *Taśmy LED* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 16:41 w sklepach elektronicznych są takie same taśmy, z tego samego źródła - CHRL. poza tym taśmy LED są do podświetlenia dekoracyjnego, pomieszczenia nimi nie oświetlisz. Ja w kuchni mam halogeny LED 4,5 W na diodach power led ( jedna dioda), białe ciepłe i mogę powiedzieć, że jest to wystarczające. widziałem w Castoramie, że pojawiają się już diody 6,5 W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bccmarcin Re: *Taśmy LED* IP: 109.95.24.* 25.06.12, 13:20 na Wojska Polskiego 63 jest importer oświetlenia led mega wybór firma nazywa sie eko-light ceny maja mega konkurencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samiec alfa Re: *Taśmy LED* IP: 188.95.28.* 25.06.12, 14:40 jaka cena taka jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g... prawda Re: *Taśmy LED* IP: *.96.242.188.tvksmp.pl 26.08.12, 20:18 bzdury piszesz - ja zajmuje się montażem lamp led - u klientów, kupiłem w eco light już ponad 100m tych pasków led i jakość jest ok. odnośnie oświetlenia pomieszczenia - da się, tylko trzeba to projektować przed położeniem instalacji / tynków itd. Odpowiedz Link Zgłoś