Dodaj do ulubionych

Psycholog - Częstochowa

27.06.12, 17:26
Witam.
Poszukuję dobrego psychologa, psychoterapeutę prowadzącego terapię, najlepiej poznawczą lub poznawczo-behawioralną.
Obserwuj wątek
    • grebinek Re: Psycholog - Częstochowa 28.06.12, 17:34
      Może ktoś jednak pomoże?
      • Gość: marina Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.204.70.80.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.12, 17:49
        Witam ,też czekam na podpowiedz ,mam problem z dorosłym już dzieckiem i nie wiem gdzie się udać .Osoby z jakimkolwiek doświadczeniem psychologicznym lub psychiatrycznym proszę o kontakt!):
        • Gość: lebowsky Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.42.13.253.alfanet24.pl 17.09.13, 11:14
          zdecyduj się! ...... z dzieckiem czy z dorosłym?
      • monika.gab2012 Re: Psycholog - Częstochowa 05.12.14, 23:05
        spotkania psychoedukacja - coaching -rozwój osobisty (stres, asertywność) - doradztwo kariery (CV + autoprezentacja) - terapia: DDA, stres, lęki, nerwica, depresja, ChAD, mania, cyklotymia, uzależnienia: palenie papierosów, pracoholizm i inne, kryzysy życiowe (w domu, w pracy w szkole). Wsparcie rodziców, nauczycieli. Warsztaty grupowe, szkolenia biznesowe. Monika Gabryel tel. 792030042, monika.gab@wp.pl certyfikowany trener biznesu, pedagog społeczny i terapeuta, doradca rozwoju osobistego i zawodowego -, doradca kariery (ds zatrudnienia, rozwoju zasobów ludzkich), konsultant dla organizacji uczących się, wsparcie działu HR. Autor: Jak żyć z problemami natury psychicznej? Jak przetrwać w czasach stresogennych i chorób psychicznych? Wydawca: Pracownia ANDRAGOGIKI STOSOWANEJ w Częstochowie. Polecam
    • Gość: nowy Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 18:37
      Może tutaj:
      www.egomedica.pl/
      • grebinek Re: Psycholog - Częstochowa 01.07.12, 15:49
        a poza Egomedicą ??
        • Gość: tomek Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 18:32
          Spróbuj tutaj
          www.sylwiakita.pl
    • susel79 Re: Psycholog - Częstochowa 17.09.13, 13:38
      Paweł Matyjaszczyk-Gabinet Psychoterapii Contento
      www.psychoterapia-contento.pl
      Ja jestem zadowolona ale to jest terapia w nurcie psychodynamicznym.
      Pozdrawiam.
      • Gość: bvn Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 19:22
        Matyjaszczyk jest dobry, sam mogę go polecić.
        • Gość: karola Re: Psycholog - Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 23:40
          Koleżanka jest na terapii u dr S.Kity i mówi, że zna się na robocie. Ja też potrzebuję pomocy i chyba też do niej pójdę.
    • ankaijanek Re: Psycholog - Częstochowa 15.11.14, 16:47
      W Częstochowie jest pracownia terapii poznawczo-behawioralnej: www.pracowniaowocnychzmian.pl/psychoterapia
      Dla niezdecydowanych mają bezpłatną konsultację z psychologiem.
    • anusia77777 Re: Psycholog - Częstochowa 17.11.14, 11:59
      Polecam gabinet Wróblewscy na Waszyngtona 24/16 , skorzystałam z wizyty, jestem zadowolona.
      Dane kontaktowe uzyskałam ze strony: www.psychoterapiawroblewscy.pl
    • weronikaskw Re: Psycholog - Częstochowa 17.12.14, 14:21
      Pani Agnieszka tel. 796 096 366
      ma świetne podejście do dzieci, właściwie to rewelacyjne
    • myszka7521 Re: Psycholog - Częstochowa 02.11.15, 11:57
      Poszukuję dobrego psychologa do terapii rodzinnej. Kogoś polecacie?
      • masz.misz Re: Psycholog - Częstochowa 13.04.16, 11:01
        Polecam Justynę Czarnacką- Wojtysek. Przyjmuje na Dąbrowskiego. Teł 535790107
    • gienekemigrant1222 Re: Psycholog - Częstochowa 02.11.15, 18:43
      Mam 67 lat i mogę powiedzieć, że w życiu mi się powiodło. Po powrocie z Kenii mieszkam z żoną i trójką wnuków w apartamencie ? 22 metry kwadratowe na Rakowie w bloku z pustaków ( otrzymaliśmy ten penthause z komunalki) i mam stałą pracę na umowę zlecenie ? jestem teraz ochroniarzem w Lidlu. Zarabiam 1280 zł, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1400 wyciągnę. W Nairobii samych napiwków od podróżujących moją dorożką miałem tyle dziennie (gdyby nie wnuki to ściągnąłbym do Kenii moją starą, bo Masaje bardzo chcieli ją poznać, a i moja baba też się za mną stęskniła i chciała zamieszkać w szałasie na pustyni). Co do pustyni, to wskutek pomysłu racjonalizatorskiego , który narodził się w mojej głowie podczas palenia rytualnego pewnej mieszanki ziół, razem z obecnie sławnym Youcouby Sawadago zaczęliśmy tę pustynię pomniejszać coby stworzyć oazy dla uchodźców z Europy. Wracając do tematu. Ciężko pracowałem na mój sukces. Po studiach na wydziale teologii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było etatów, a pojawiła się świetna oferta z Lidla, to długo się nie zastanawiałem. Teraz zarabiam bardzo dużo, więc żyję komfortowo w moim apartamencie. Miałem golfa 2, rocznik 88 po lifcie i wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec wygodną limuzynę ? Dacię Logan, rocznik 2005. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu (jest super!!!). Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby odświeżyć design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zł i jako zapalony turysta podróżuję z rodziną. Już trzy razy byliśmy w tym roku u krewnych na wsi w Kusiętach. W lecie lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam poważne chody w Lidlu i wiem, kiedy są niepowtarzalne promocje, to wspaniałą zdrową kiełbasę kupuję po 6.99 za kilogram, do tego markowe piwo za 1.59 zł i żyć nie umierać. Teraz jestem naprawdę szczęśliwym człowiekiem.
    • strefazmiany Re: Psycholog - Częstochowa 18.04.16, 09:07
      Zapraszamy do Ośrodka Psychoterapii Strefa Zmiany w Katowicach. Prowadzimy terapię indywidualna i grupową. Wspieramy, pomagamy, szukamy rozwiązań.
      Zadzwoń 796 575 431 lub napisz strefazmian@gmail.com. Aby dowiedzieć się więcej wejdź na naszą stronę: www.strefazmiany.com Zapraszamy także na warsztaty rozwojowe: www.strefazmiany.com/#!warsztaty/g60ef

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka