Dodaj do ulubionych

Implanty Częstochowa

24.09.12, 18:21
Witam.

Poszukuje dobrego i taniego implantologo w Czestochowie. byłam w Olmedzie na Zajaczka najpierw mi zaproponowli implany za 3 tys, a potem chirurg odradzał. Omplanty Polskiej firmy. Gdzie ktos robiła tanie dobre implanty w czestochowei.
Obserwuj wątek
    • kasiu33 Re: Implanty Częstochowa 29.09.12, 19:15
      Implanty robi dr Jacek Tobiasz ul. Armii Krajowej 52.
      • laser108 Re: Implanty Częstochowa 30.09.12, 20:12
        A moge wiedziec ile zapłaciłas?
      • sara_scz Ja jeździłam do Łodzi 03.03.16, 19:12
        Stwierdziłam, że na takim zabiegu nie ma co oszczędzać i postanowiłam znaleźć nie jak najtańszego ale jak najlepszego implantologa w okolicy, jak się zorientowałam różnica w cenie przy takich kosztach jest dosłownie znikoma, a przynajmniej mam pewność że robi to ktoś doświadczony, po kursach i na dobrych materiałach, a nie się na mnie uczy.
        Byłam na paru konsultacjach implantologicznych w Łodzi i ostatecznie tam miałam wkręcane implanty i robioną na nich protetykę, Pan doktor u którego byłam zrobił na mnie świetne wrażenie i wzbudził zaufanie, które jest niewątpliwie potrzebne przy takich zabiegach.
        Jeśli ktoś byłby zainteresowany to podam na niego namiary, ma dość sporo pacjentów, ale warto poczekać, pozdrawiam.
        • mikaow Gdzie do Łodzi? 06.03.16, 22:39
          Dobrze, że ktoś taki napisał, bo sama zastanawiałam się nad zrobieniem implantów w Łodzi, trochę nawet na ten temat poszperałam. Najwięcej pozytywnych opinii można znaleźć na temat dr Jarosława Cynkiera, więc raczej ku niemu bym się skłaniała, ale chętnie posłucham u kogo Ty robiłaś skoro jesteś zadowolona.
          • sara_scz Doktor Cynkier 11.03.16, 20:54
            Tak, dokładnie - to on :) też skierowałam się do jego kliniki, bo ma najlepsze opinie pacjentów, także śmiało się możesz umówić na konsultacje i sama zobaczysz, ocenisz co i jak. Pozdrawiam.
            • mikaow Re: Doktor Cynkier 15.04.16, 17:22
              Zrobiłam tak jak powiedziałaś, umówiłam się na tę konsultację implantologiczną - Pan doktor bardzo miły i rzeczywiście wszystko przystępnie tłumaczy, samej mi bez żadnego wykształcenia medycznego trudno było się połapać dokładnie z tematem a teraz wiem wszystko i wiem, że chyba nie ma czego się bać, w końcu już tyle ludzi miało robione implanty, że byłby szum choćby w mediach jakby coś było mocno nie tak.
              Będę miała wszczepiane u niego 2 implanty w najbliższy wtorek, podobno warunki kostne (chyba tak to się nazywa) mam dobre i wszystko powinno pójść jak należy. Do tej kliniki w Łodzi jechałam z Częstochowy może z 1,5h więc zupełnie bez tragedii. Zamieszczam link do strony doktora Cynkiera jakby ktoś potrzebował: Implanty
              Pozdrawiam!
      • g.barbara33 Re: Implanty Częstochowa 27.07.16, 22:27
        dr Tkocz, przyjmuje w Centrum Medor medor.pl/oferta/implanty-czestochowa , ja dojeżdżałam do niej specjalnie spoza Częstochowy. W kwestii implantów mogę ją polecić
    • ajdidi Re: Implanty Częstochowa 31.10.12, 19:10
      Sławomir Sobczyk chirurg, dr.n.med., cena zależy od tego który ząb, ale profecha. Lisiniecka 11. Nie jest drogi wg mnie.
      • laser108 Re: Implanty Częstochowa 31.10.12, 19:31
        NO niestety 5,6 i 7 ale chce zrobic naarzie dwa
        • laser108 Re: Implanty Częstochowa 31.10.12, 19:32
          A ty który robiłas?
      • laser108 Re: Implanty Częstochowa 31.10.12, 19:35
        ajdidi napisał(a):

> Sławomir Sobczyk chirurg, dr.n.med., cena zależy od tego który ząb, ale profech
        > a. Lisiniecka 11. Nie jest drogi wg mnie.
        A mogę wiedziec ile mniej wiecej płaciłas i jaki system implantologiczny zastosował?
      • 68kasia Re: Implanty Częstochowa 21.07.13, 00:49
        czy ktoś robił implanty u doktora Sobczyka?bardzo proszę o opinie gdyż zamierzam tam robić
        • ytali Re: Implanty Częstochowa 11.10.13, 11:10
          Również planuje implanty, ale nie za bardzo wiem kogo wybrać.
          Od znajomych znajomych słyszałam, że w Dentarii (dentaria.pl) robią bardzo dobrze, al e jest dość drogo. Ktoś z Was ma doświadczenia z Dentarii? O drze Sobczyku teraz słyszę, ktoś u niego robił? Czy bardzo boli po zabiegu? Troszkę stres mnie dopada :/
          • laser108 Re: Implanty Częstochowa 11.10.13, 11:53
            Ja jestem po zabiegu wszczepienia implantów u doktora dudka w Olmedzie na Zajaczka i bardzo sobie chwalę. Za implanty zapłaciłam tanio. Byłam u doktora Sobczyka, ale nie wywarł na mnie dobrego wrażenia, czułam się naciagana a doktor Dudek naprawdę polecił mi dobre implanty za cena naprawdę tania.
            Za trzy miesiące mam zakładane mieć korony. Sam zabieg jest bezbolesny, pk zabiegu dwa dni byłam opuchnieta, ale teraz jest ok.
            • ytali Re: Implanty Częstochowa 11.10.13, 13:19
              Dziękuję za szybką odpowiedź :)
              2 dni opuchlizny? ja już się przerażałam, że będę napuchnięta przez co najmniej 2 tyg. Pocieszyłaś mnie :) Jeszcze jedno pytanie: czy same konsultacje przed wszczepianiem są darmowe czy trzeba płacić?
              • laser108 Re: Implanty Częstochowa 11.10.13, 13:54
                Ja miałam darmowe. W ogóle Pan doktor to fajny człowiek, potem kontrole za free
                • mani1980 Re: Implanty Częstochowa 26.10.13, 12:54
                  Może proszę jeszcze napiszcie który ząbek i za ile. Dziękuje i pozdr.
                  • laser108 Re: Implanty Częstochowa 26.10.13, 13:12
                    Za sam implant dawałam tysiąc złotych a co do koron będę wiredziec w grudniu a zab to dolna 5 i 6
            • sylwiax1234 Re: Implanty Częstochowa 29.09.14, 20:40
              Ja wstawiałam implanty w klinice Łęccy Stomatologia u Dr. Grzegorza Łęckiego. Jak za taką jakość to cena była na prawdę atrakcyjna. Wstawił mi 3 implanty - 2 górne jedynki i jedną dolną. Odcień został tak dobrany że są nie do odróżnienia od reszty zębów. Super sprawa z tymi implantami bo noszenie protezy mi się nie uśmiechało.
    • gosia0133 Re: Implanty Częstochowa 19.05.16, 20:10
      Normalnie chodzę w Częstochowie do stomatologa w Centrum Medor. Jak byłam na wizycie Pani doktor poleciła mi wszczepienie implantów. Szczerze mówiąc już myślałam wcześniej na ten temat. Wytłumaczyła mi dokładnie jak by to wyglądało. Doczytałam trochę na ich stronie (mają dużą bazę wiedzy - medor.pl/oferta/implanty-czestochowa ). W rezultacie zdecydowałam się na zabieg. Nie wiem jak cenowo klarowało się na tle innych stomatologów (pewnie podobnie, bo niby dlaczego miałoby być jakoś dużo taniej / drożej). W każdym razie już teraz mam implanty, nic się z nimi nie dzieje więc jestem zadowolona.
    • br.andzia Re: Implanty Częstochowa 30.07.16, 21:18
      Dr Tkocz, przyjmuje w Centrum Medor przy Waszyngtona medor.pl/oferta/implanty-czestochowa najlepiej zadzwoń i się umów na wizytę bo nie wiem jaki jest czas oczekiwania
    • judyta-11 Re: Implanty Częstochowa 27.08.16, 12:24
      Ja też miałam zakładane implanty w Centrum Medor medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • baska_sz1 Re: Implanty Częstochowa 23.09.16, 20:18
      Polecam Medor medor.pl , warto się zainteresować dobry implantologiem bo to poważna sprawa medor.pl/oferta/implanty-czestochowa .
    • baska_sz1 Re: Implanty Częstochowa 23.09.16, 20:22
      Medor jest ok, miałam tam wszczepiane implanty i polecam każdemu medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • bal-com Re: Implanty Częstochowa 28.10.16, 08:52
      Raczej należałoby wybrać czy chcesz implantologa dobrego CZY taniego. Osobiście wolę zapłacić więcej ale za lepszą jakość. Zwłaszcza na zdrowiu nie można oszczędzać bo może się to potem na nas zemścić. Sam robiłem dwa implanty z klinice Alfadent na Lublinieckiej (doktor Sławomir Sobczyk). Mają bardzo dobre marki i niejako specjalizują się właśnie w implantach zębowych. Więcej szczegółów znajdziesz tu: Implanty Alfadent
    • malwinka_11 Re: Implanty Częstochowa 17.12.16, 16:20
      Sprawdz Medor, miałam tak robione implanty, niedrogo wyszło a nic się nie dzieje jestem zadowolona medor.pl/oferta/implanty-czestochowa
    • magda_kwiatek Re: Implanty Częstochowa 15.01.17, 17:13
      Jestem z Chorzowa, specjalnie jeździłam do Centrum Medor medor.pl. Znajoma mi poleciła, bo miała tam robiony zabieg wcześniej. Stwierdziłam że kilkadziesiąt kilometrów więcej to nie problem, a mam pewność że specjaliści sprawdzeni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka