Dodaj do ulubionych

Piechociński prtezesem PSL-u

17.11.12, 18:32
No to sensacja i zmiana warty. Intelektualista PSL-u - jego prezesem.Jakie będą efekty - zobaczymy, ale ta zmiana bardzo zaskakuje!
Obserwuj wątek
    • miglanc86 Re: Piechociński prtezesem PSL-u 17.11.12, 18:45
      Pawlaka mieli dość i jego świdrującego wzroku.Teraz kolej na odejście z koalicji .Z bagna zwanego Platformą.
      • Gość: szkodnik-stonka Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny RP IP: *.ice-net.pl 17.11.12, 18:49
        Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny politycznej RP.
        • leo-24 Re: Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny R 17.11.12, 19:04
          Znaczy która?
          • Gość: Q Re: Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 19:05
            Pewnie chodzi o pis!
            • Gość: gościu Re: Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny R IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.12, 19:28
              Ściąga dla propagandystów PO-szarpanych.200-stronicowa agitka z sukcesami łobuza.I ruszają w Polskę chwalić rząd.14 z 16 województw odnotowało wzrost bezrobocia.Liczba bezrobotnych wzrosła do ponad 2 mln osób.Tego nie ma w agitce.Koszt budowy 1 km obwodnicy w Warszawie wynosi 200 mln zł.Tego też nie ma.W okresie rządzenia PO-chlaptusów inflancja zeżarła 18% przychodów statystycznego Polaka.Za rządów PO-szarpanych zadłużenie wzrosło od pół biliona zł do 1,1 biliona.Ale tego w ściądze nie ma.Piątą koncesją na poszukiwanie gazu łupkowego .Coś za coś mają Rosjanie.Tego też nie ma.Na koniec rewelka. Katastrofa pod Smoleńskiem ,prezydenckiego samolotu wprowadziła nowe wezwania,dla współpracy obu kraju.Prawda ,że jest to oszałamiające .Nawet dla PSL.
              • Gość: ja Re: Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:20
                jak widzisz po sondażach - nie zginie!
              • miglanc86 Piechociński 17.11.12, 20:21
                Politycy ,każdy się bujał w kręgach PZPR lub ZMW i ZMP .Teraz każdy się odżegnuje od wytchnień ,tych stowarzyszeń bandyckich.Piechociński bujał się ,w firmie monitorującej rynek transportowy.Jak obliczy Tuska za autostrady i drogi to może nie zwariuje .Lub zamienił stryjek itp.
                • Gość: gość Re: Piechociński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:32
                  Czy to może oznaczać koniec serafinopodobnych? Ciekaw jestem
        • Gość: gość Re: Mam nadzieję, że ta partia zniknie ze sceny R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 22:36
          No to Gmitruk do dymisji !
    • mistral75 Re: Piechociński prtezesem PSL-u 17.11.12, 20:31
      Piekna zagrywka Sawickiego.
      Sprawdzila sie takze przepowiednia Milera o tym ze nikt nie moze byc pewien takze w PSL-u wiecznej schedy po sobie samym.
      Mam nadzieje ze Piechocinski, ktorego najbardziej szanowalem z tej zgnitej struktury zwanej PSL, wywiaze sie ze zobowiazan ktore sklad od pewnego czasu, przedewszystkim dotyczacych pracy dla Polski, a nie jak to wykonywal jego poprzednik i koledzy na rachunek Polski.
      No to pewien pan z Klobucka ma teraz jeszce wiekszy problem.
      Piechocinski umial nazwac dzialalnosc Serafina i nim po prostu szydzil, takze w mediach..rolnicza telewizja randkowa....ha,ha,ha....
      • Gość: ja Re: Piechociński prtezesem PSL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:40
        to nie zagrywaka Sawickiego, wierzę, że to jednak nowoczesny PSL dał znak
        • mistral75 Re: Piechociński prtezesem PSL-u 17.11.12, 20:56
          Mysle ze stronnicy Sawickiego, a wplyw ich jest dosc znaczny pokazali Pawlakowi jego miejsce.
          Polityka to takie jedno bagienko, w ktorym jedni podkladaja klody pod nogi drugim.
          Mam nadzieje ze Piechocinski bedzie mial na tyle zdrowej enrgii ze zmodernizuje to towarzystwo wzajemnej adoracji.
          A ludzi pokroju Serafina, trzeba skutecznie odciac od wplywow i kontaktow ze stronnictwem.
          Brak dostepu do kamer i stolow usuwa ich skutecznie z wplywow jakichkolwiek na zycie na wsi.
          Ktos kto nie ma czystych rak i jest karierowiczem rodem z PZPR wczesniej czy pozniej utopi sie w swoich machlojkach.
          • Gość: uf Re: Piechociński prtezesem PSL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:57
            nie ma Serafina!
          • Gość: do mistral 75 Re: Piechociński prtezesem PSL-u IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.12, 21:01
            Już zmieniłem tok myślenia i tematu.Czy wieśniaki muszą być ,tacy ograniczeni.I powielają błędy językowe.Na przekór wszystkiemu.Patrz ,jak odpowiadasz .
            • Gość: uf Re: Piechociński prtezesem PSL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 22:13
              nie ma serafina!Czy tak?
              • miglanc86 Re: Piechociński 18.11.12, 10:16
                Teraz ma problem Tusk ,który wzorem Pawlaka powinien odejść.Ale pierwszy wodzirej przywódców starej Europy nie odklei się od stołka .Jego muszą odkleić przez tajemnicze słowa ludu pracującego. WWP.
                • Gość: ??? Re: Piechociński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 11:11
                  A dlaczego Tusk ma odejść.On jest nadal szefem swojej partii i po wczorajszych obradach ich rady krajowej widać, że nic się nie zmieni w przywództwie PO
                  • Gość: gościu Re: Piechociński IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 12:05
                    Wołki zbożowe z pod znaku PSLu to pasożyt polityczny.Przyklejali się do każdego.Cwane wieśniaki ,by czerpać korzyści dla siebie i rodzin.Jeśli nowy prezes nie robi ściemy.To do ministra tuskowego łobuza się nie przyklei i odsunie korytowych Pawlaka.A tak to będzie tylko zamienił stryjek itp.Dobrze prawisz neoplus, rakieta Hamasu by to zmieniła .A tak to trzeba cierpieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka