Dodaj do ulubionych

Angelo..........Ty naprawdę ....................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 09:47
Nadajesz się na WODZA naszej społeczności internetowej pomyśl czy nie
marnujesz się nie doceniana .Ja to już zmamuciałam ale Ty.....imponujesz mi
rezolutnością TAK TRZYMAJ I DO ZOBACZYSKA .Ukłony .....Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Iris Re: Angelo..........Ty naprawdę ................. IP: 213.199.204.* 10.07.04, 16:50
      Ruda jak zwykle ma rację:o)Już się cieszę na możliwość spotkania Was w realu:o)
      Pozdrawiam poziomkowo no i oczywiście życzę przemiłego ,słonecznego urlopiku:o)
      Ps.Ruda Tobie też nic nie brakuje :o)A na dodatek ta poezja:o)
      • Gość: Ruda Re: Angelo..........Ty naprawdę ................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:48
        Dzięki dzięki jesteś Iris aksamitna , mam nadzieję że nie bardzo będziemy
        odbiegać od wyobrażeń .Ja mam teraz kłopoty stomatologiczne jestem w trakcie
        kombinacji dentystycznych i nie wiem czy taka lekko szczerbata powinnam pokazać
        się komukolwiek na oczy. Jakby nie patrzeć trochę głupio. Papaski Ruda
        • Gość: Iris Re: Angelo..........Ty naprawdę ................. IP: 213.199.204.* 11.07.04, 00:42
          Ruda serdecznie współczuję bo strasznie boję się dentysty ale nie martw się
          wcześniej czy póxniej każdego dopada ten problem.Trzymaj się dzielnie i nic sie
          nie martw:o)Nie liczy sie stan uzębienia tylko człowiek i jego dusza :o)Tęczowo
          i poziomkowo :o)Uczulona na koty Iris:o)Do zobaczenia:o)
          • Gość: Filip Re: PARODONTAX IP: 69.156.224.* 11.07.04, 07:00
            To straszne !..Ruda wspolczuje ci...Pewnie nie szorowalas zebow po posilkach.
            ...przynajmniej zebys je plukala woda z sola.
            Najlepsze w Polsce pasty do zebow sa importowane z Niemiec.
            Zawsze odradzam uzywanie past najbardziej znanych firm "Colgate" poniewaz do
            pasty dodawany jest cukier w celach smakowych. Taka pasta bardziej szkodzi niz
            pomaga. Najlepsza paste jaka znajdziesz w aptece jest PARODONTAX.
            • Gość: SsMyK Re: PARODONTAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 10:34
              Drogi Filipie,po przeczytaniu Twoich wypowiedzi na forum dochodze do wniosku ze
              u Ciebie jest problem z mózgiem ktory w twoim wypadku uległ całkowitemu
              rozkładowi.
              Moze lepiej nie radz nikomu co ma robic tylko zastanów sie nad sensem swojego
              istnienia,
              Wiesz zęby zawsze mozna wyleczyc,a mózg....
              ....jak sie go nie ma to do końca zycia jest sie komicznym błaznem.
              A dokładnie taki poziom intelektualny prezentujesz na forum.

Wpełznij pod kamień spod którego wypełzłes bo cie jeszcze rozdepczą.
              Tak a marginesie chciałbym zebys przyjechał na zlot do Częstochowy,bardzo
              chętnie bym Ci sie przyjżał...

• Gość: Angela Re: Ruda, Iris i inni kochani forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 11:02
                Serdecznie dziekuje za miłe słowa i również Wam zyczę miłych wakacji.
                Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku. Do zobaczenia w Częstochowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka