Dodaj do ulubionych

ZESPÓŁ na wesele

04.12.12, 21:32
Możecie polecić jakiś fajny zespół najlepiej 5-osobowy na wesele?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: ZESPÓŁ na wesele IP: 212.87.240.* 04.12.12, 23:12
      Białe Kruki.....doskonali ..szukaj na toube i w necie.Moje wesele było zajebiste!!!1
    • Gość: ... Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.net.stream.pl 05.12.12, 10:29
      A z jakiś konkretnych powodów to pytanie jest na forum ogólnym?
      Bo jest do tego odpowiednie miejsce: forum.gazeta.pl/forum/f,46390,Slub_i_wesele_w_Czestochowie.htmlhttps://forum.gazeta.pl/forum/f,46390,Slub_i_wesele_w_Czestochowie.html

Myślenie nie boli ;)
    • twojastaraklaszczeurubika ślub to jakaś masakra 05.12.12, 12:20
      po ślubie wszystko się pieprzy a najgorzej jak już jest dziecko.Nie wychodź za mąż to ciebie zgubi zobaczysz
    • Gość: Karolina Re: ZESPÓŁ na wesele IP: 94.42.186.* 05.12.12, 12:46
      Witaj. Zespół nazywa się Manhatan (mam nadzieję, ze nie pomyliłam). Na pewno są z Kłobucka (a na pewno z tamtej strony Częstochowy, choć wydaje mi się, że jednak z Kłobucka, na pewno po drodze mijaliśmy miejscowość Kamyk). Mój mąż gdzieś ich słyszał, a jesteśmy z okolic Myszkowa i od czasu naszego wesela panowie z zespołu goszczą na wielu uroczystościach, bo są super. Mój mąż sam gra w orkiestrze (dętej) i wielu jego kolegów także, stałym punktem każdego wesela jest zabieranie instrumentów (swoich) i granie na imprezie razem z panami z zespołu. Szczególnie chłopaki cenią umiejętności pana grającego na saksofonie (albo puzonie, ale chyba raczej to saksofon). Mój mąż mówi, że gra po mistrzowsku, wystarczy zaśpiewać coś, a on się dopasowuje. Nie zdarzyła się żadna fałszywa nutka w piosenkach. Mam porównanie, bo byliśmy w zeszłym roku na 3 weselach, na dwóch grał wspomniany zespół, a na 1 tragiczny jakiś twór, którego członkowie na szczęście padli po 24 i zaprzestali karkołomnych wyczynów instrumentalno - wokalnych. Grali tragicznie, dobrze, że mieli jakieś nagrania w tych swoich instrumentach i oferowali coś w oryginale, tyle, że z płyty. Na pewno ten Manhatan (chyba raczej na pewno tak się nazywał) jest super. I jest ich tam dużo, wydaje mi się, że 4 albo może 5.
      Teoretycznie wydaje się, ze biorą dużo, bo chyba ponad 3 tysiące, ale jak podzielisz to na jakość grania i ilość członków w zespole, to wcale nie dużo, bo, jak zapytałam koleżankę skąd wytrzasnęła ten zespół (opisywany tragiczny) powiedziała, że kierowała się ceną i zapłaciła im dwóm 1900 złotych, to nie wiem, czy aż taki interes dobry zrobiła.
    • Gość: mmm Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:01
      Co to znaczy dobry zespół na wesele?? Musisz sama sie troche wysilic, wyszukac a przede wszystkim wysłuchac zespołów, bo kazdemu podoba sie co innego i dla jednego to co jest dobre dla innego jest do niczego..dlatego najlepszy jest dj, bo gra muzyke ktora zna kazdy i jest pewnosc, ze przynajmniej nie zrobi ze znanego kawałka horroru. A jak ci zalezy na prowadzeniu imprezy to mozesz dorzucic konferancjera albo wyszukac dj , ktory tez ma taki talent ;]
      • Gość: wek Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 15:48
        Adam 69!!!
    • Gość: radex Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.zana.trustnet.pl 05.12.12, 16:32
      matbeck.pl.tl/Strona-g%26%23322%3B%F3wna.htm
    • Gość: Mario Re: ZESPÓŁ na wesele IP: 212.87.240.* 05.12.12, 18:51
      My mieliśmy zespół z Konradowa koło blachowni YGREK
      3osoby.
      Jak będziesz oglądać zespoły na necie zwróć uwagę na to czy nagrania są autentyczne. Można się naciąć.
    • Gość: eeeeeewka Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.42.13.183.alfanet24.pl 05.12.12, 19:04
      Emiset- 5 osób, świetny zespół
      • Gość: magda Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 19:51
        polecam www.paratio.pl , bawili gości u nas na weselu są z Kłobucka, było super ...
        • Gość: gość Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 21:21
          www.zespolpozytyw.pl/
    • Gość: joka Re: ZESPÓŁ na wesele IP: *.net.stream.pl 05.12.12, 22:44
      www.zespolazja.pl/
      Polecam zespół grają 100% bez żadnych podkładów. Muzykę tworzą zupełnie od podstaw. A wokalista a zarazem wodzirej jest jednym słowem świetny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka