Dodaj do ulubionych

badanie termowizyjne

25.01.13, 15:55
Witam,

Poszukuję firmy z Częstochowy, która zajmuje się badaniami termowizyjnymi. Niestety szukam w internecie ale nie mogę nic znaleźć. Czy jest może jakaś firma godna polecenia.

Bardzo mi zależy na czasie.
Obserwuj wątek
    • teresa656 Re: badanie termowizyjne 25.01.13, 16:08
      a w panoramie firm szukałeś ?
      • Gość: a Re: badanie termowizyjne IP: *.42.3.54.alfanet24.pl 25.01.13, 17:04
        W Czestochowie raczej nie znajdziesz takiej firmy. No chyba, ze masz zwłoki w ogródku, to tel. 997 rozwiąze sprawe kamery termowizyjnej:)
        • tade-uszz Re: badanie termowizyjne 25.01.13, 17:30
          Jest firma która wykonuje takie badania w Częstochowie. sam 2 tygodnie temu korzystałem z ich usług. Jakiś koleś rozdawał ulotki w Alejach to wziąłem.

Firma nazywa się Pawlec Tel. 6000 93 260 termowizja-budowlana.pl i pomiar w rozsądnej cenie.
          • Gość: @VRI Re: badanie termowizyjne IP: *.cpe.marton.net.pl 30.01.13, 20:57
            Mnie też ta firma robiła badanie. Już wiem, gdzie jest problem w moim domu i co trzeba poprawić. Polecam!
    • Gość: kozi-75 Re: badanie termowizyjne IP: *.net.stream.pl 27.01.13, 22:58
      Korzystałem, fajna rzecz. Chcę kupić dom, miałem już upatrzony. Po badaniu okazało się że mimo że niedawno był ocieplony, to jest to zrobione źle i będą straty ciepła. Będę ostro negocjował cenę ;)
    • Gość: CertEnergia Re: badanie termowizyjne IP: 195.94.210.* 28.01.13, 09:04
      Witam,

Nasza firma Certenergia działa na terenie całego kraju. Oferta obejmuje certyfikaty energetyczne, badania termowizyjne i audyty. Wykonaliśmy już wiele zleceń dla dużych renomowanych firm jak i klientów indywidualnych, a nasz zespół składa się ze specjalistów z wieloletnim doświadczeniem. Dokładniej o badaniach termowizyjnych. Chętnie odpowiemy także na wszelkie pytania.
    • prawnikpos Re: badanie termowizyjne 29.01.13, 08:54
      O ile nie jest potrzebny dokument tylko same badania to w Lidlu będzie w sprzedaży termometr na podczerwień za 111 zł
      • Gość: kozi-75 Re: badanie termowizyjne IP: *.net.stream.pl 29.01.13, 18:59
        A ja się tym tematem interesowałem i o ile mi wiadomo to kamera
        termowizyjna zawiera kilkadziesiąt tysięcy takich czujników jak z ten z
        Lidla i potrafi wykryć naprawdę każdą wadę ocieplenia. Zdjęcie
        termowizyjne to taka jakby mapa temperatur z której można wyczytać co
        jest nie tak. W badaniu termowizyjnym nie chodzi o to żeby sprawdzić
        jaka jest temperatura tylko o to żeby porównać nieznaczne jej różnice na
        większym kawałku bo to one powiedzą co jest nie tak.
        • Gość: xxxxxx Re: badanie termowizyjne IP: *.96.230.227.tvksmp.pl 30.01.13, 22:51
          Ile kosztuje badanie teromwizyjne w bloku metraz 65 m; mam wilgoc ,grzyb,blok ocieplony na zewnatrz ,uzywam srodkow przeciw -grzybiczych ,ale to na krotka mete ,nie wiem co robic ,czy okna sa żle obsadzone ,czy co?
          • Gość: bOru Re: badanie termowizyjne IP: *.net.stream.pl 31.01.13, 08:03
            Zadzwoń do tych firm, które polecają na górze i zapytaj
            • Gość: . Re: badanie termowizyjne IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 08:16
              niuch, niuch........

smierdzi tutaj kryptoreklama niczym psia kupa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka