Dodaj do ulubionych

Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek...

27.05.13, 11:44
jak niby mam zobaczyć cokolwiek na tak małym zdjęciu?
Obserwuj wątek
    • tomektka Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 27.05.13, 11:55
      ZA MALE ZDJECIE !!!!!!
      • Gość: samoobrona Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: 109.95.24.* 27.05.13, 13:30
        kur.. to chyba ja. hehe
        • Gość: miki Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.13, 20:31
          to ich omega i tyle w temacie
    • Gość: Alex Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.59.238.200-ip.czestochowa.pl 27.05.13, 12:01
      Nie umiesz sobie powiększyć?
      • Gość: mateusz Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.42.4.51.alfanet24.pl 27.05.13, 12:23
        jasne, każdy będzie sobie powiększał, bo tym którzy to powinni zrobić się nie chciało, ten cały częstochowski monitoring to wielkie gó..., monitoring to mają na zachodzie, wystarczyło popatrzeć na zdjęcia z monitoringu po zamachu w Bostonie
      • Gość: gościuuu Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.96.241.59.tvksmp.pl 27.05.13, 15:37
        A Ty umiesz? Bo ja po powiększeniu zamiast twarzy widzę 4 wielkie piksele.
        Zdjęcie 400 x 310 pikseli. Rozumiem, że wykadrowane z większego? Jeśli nasz monitoring w takiej rozdzielczości zapisuje obraz to biada nam.
        Z drugiej strony lepsze takie niż żadne.
    • Gość: pierre_dollinsky Niech zapytają Kaczyńskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 13:12
      On takie zagadki wyjaśnia w mig :)
      • dyziek_o Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. 27.05.13, 13:34
        Po pierwsze:
        Jeśli istnieje w tym miejscu monitoring, - to kamera powinna zarejestrować fakt napadu.
        Wtedy wystarczyło by porównać ubiór klientów.
        Po drugie:
        W nosie mam dziesięć tysięcy skoro idiotyczne polskie prawo nie gwarantuje anonimowości świadka. Bo świadek ujawni przestępcę którego danych sąd za Chiny nie poda świadkowi ale juz przestępca może się o świadku dowiedzieć wszystkiego. Włącznie z numerem butów.
        Chrońmy świadka a nie bandytę.
        Ale to trzeba najpierw zmienić prawo.
        Bo głupie.
        Dyzio.
        • Gość: jej Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. IP: *.dynamic.lte.plus.pl 27.05.13, 14:59
          bolek i lolek tylko Tolka sikała w krzorach i widać tam małą kropke.
        • pluto37 Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. 27.05.13, 15:59
          Tylko poseł Kaczmarek do spółki z posłem Mariuszem Kamińskim i pluton zomowców wypożyczony od Zbawcy ze Żoliborza mogą tu cos zdziałać.
          Chyba, że oberprokurator Ziobro, choc on tera słabosilny.
          • taniarada Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. 27.05.13, 20:38
            pluto37 napisał:

> Tylko poseł Kaczmarek do spółki z posłem Mariuszem Kamińskim i pluton zomowców
            > wypożyczony od Zbawcy ze Żoliborza mogą tu cos zdziałać.
            > Chyba, że oberprokurator Ziobro, choc on tera słabosilny.
            >
            pluciński wiedziałem ,że jesteś kretynem stosownie do nicku .Ale że aż takim
            • Gość: ala Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. IP: *.sportrebel.pl 28.05.13, 06:59
              taniarada napisał(a):

> pluto37 napisał:
              Rzeczywiście dziwny wpis.
              Ty natomiast wielonickowy błaźnie każdym twym wpisem podkreślasz twą mentalną tępotę i patologiczne aberacje neurologiczne.
              • Gość: ja miglanc bodzio taniarada itd. IP: 78.250.182.* 28.05.13, 21:26
                Alu!
                Mozna byc chorym psychicznie i byc normalnym, dobrym czlowiekiem.

Ten "miglanc" gosc tuzina nickow jest przede wszystkim chorym na nienawisc wstretnym rasitowskim bandyta i chamem.
                Ten forumowy smiec fabrykuje swe agresywne odchody na FCz od dekady.
                Menda i blazen, szkalujacy jezyk polski kazdym swym parszywym wpisem na polskim forum GW.
        • Gość: ;) Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 23:03
          Vyziek_o napisał:

> Po pierwsze:
          > Jeśli istnieje w tym miejscu monitoring, - to kamera powinna zarejestrować fa
          > kt napadu.
          > Wtedy wystarczyło by porównać ubiór klientów.
          > Po drugie:
          > W nosie mam dziesięć tysięcy skoro idiotyczne polskie prawo nie gwarantuje anon
          > imowości świadka. Bo świadek ujawni przestępcę którego danych sąd za Chiny nie
          > poda świadkowi ale juz przestępca może się o świadku dowiedzieć wszystkiego. Wł
          > ącznie z numerem butów.
          > Chrońmy świadka a nie bandytę.
          > Ale to trzeba najpierw zmienić prawo.
          > Bo głupie.
          > Dyzio,

Cóż dodać ,podobnie chciałem się dopisać.
          Dla szukających rada =pogadać z klechami- a nuż coś usłyszeli i coś wiedzą? ;)
        • Gość: teral Re: Niech zapytają Kaczyńskiego. IP: *.96.238.198.tvksmp.pl 28.05.13, 14:59
          dyziek_o - masz całkowitą rację. W tym kraju prawo jest dla obrony przestępców i dla palestry aby jej przedstawiciele ( policja, prokuratorzy, sędziowie) mieli za co łapówki brać
    • flavio1976 Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 27.05.13, 15:53
      jeden telefon do Macierewicza i po sprawie-on to załatwi;jak nie da rady to powoła komisję;)
    • magdalenamagdalena10 Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 27.05.13, 16:34
      Proszę udostępnić większe zdjęcie, być może wtedy na coś się przyda, tutaj chyba nikt nie jest w stanie nikogo rozpoznać.
    • medalik0484 Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 27.05.13, 16:37
      Niech Straż Miejska się wykaże przecież to służalcze pieski Urzędu Miasta niech bronią swoich chlebodawców, społeczeństwo będzie takie chętne do pomocy jak i Pan poszkodowany był chętny do pomocy w utrudnianiu ludziom życia Urzędnicy teraz chcą pomocy od ludzi a sami do społeczeństwa "wilkiem"
      • Gość: straż ma sposób Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.05.13, 17:06
        za zgloszenie że golebie wszystko niszcze i roznoszą choroby , straż miejska ma taką metode dla zgłaszajacego, " przyjedziemy, ale pod warunkiem że pan bedzie swiadczył przed sądem, że pan to widzial" i tu konczy sie obywatelski obowiazek zglaszania jakiegokolwiek wykroczenia, . a przeciez co jest napisane w regulaminie , czy trzeba odrazu do sądu, albo pisac do sejmu o uchwalenie ustawy o zakazie karmienia....www.dziennikpolski24.pl/pl/region/miasto-krakow/1274768-inwazja-golebi-zakazac-karmienia.html
        • Gość: Walander Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: 91.240.68.* 27.05.13, 20:09
          Ale jaja!!!chętnie bym pomógł, niestety to zdjęcie jest nieczytelne ale po głębokim namyśle myślę że ten w czapeczce to Tomek Chaładyj;)...
        • Gość: sposób Re: sposób IP: *.net.stream.pl 28.05.13, 12:48
          "przyjedziemy, ale pod warunkiem że pan bedzie swiadczył przed sądem, że pan to widzial" i tu konczy sie obywatelski obowiazek"

kolego wysyłasz oficjalne pismo, jak nie pomoże to 2 i 3 i tak zgadzasz się na świadczenie przed sądem w razie czego, u mnie pomogło samo zgłaszanie do momentu wręczenia mandatu karnego delikwentowi i sprawa jest zakończona a ludzie mają spokój od tych latających szczurów powodzenia
      • Gość: katecheta Bandytów gonić ale.... IP: *.trustnet.pl 28.05.13, 13:15
        ... "urzednika" , który zawsze był ponad prawem bo uważał się za "ANIOŁA" zwolnić. Współczuję mu za sposób wymiaru sprawiedliwości za jego arogancję !!!
    • Gość: domino Re: Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 22:03
      Policja sobie "śmichy-chichy" robi? Jak na takiej fotce można kogoś rozpoznać?
    • gregoson Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 28.05.13, 06:56
      Aleście się wysilili z tym zdjęciem. Od razy idzie rozpoznać kto to - jeden łysy drugi w czapce. :D
      Nawet oni sami mieliby trudność żeby się rozpoznać na tym zdjęciu. A po drugie - naprawdę myślicie, że znajdziecie frajera co za 10 tysięcy będzie się narażał i kapował na Policję dwóch facetów z kiepskiej fotki? Przecież nawet nie macie najmniejszego dowodu (bo o tym nie piszecie), że ci dwaj goście z zdjęcia nawalili sęków Aniołowi!
      Zresztą, jak czytałem pod artykułem oraz z moich doświadczeń z tym panem wychodzi na to, że nie specjalnie jest lubiany i opinie były, że za darmo nie dostał więc niech saqm szuka wśród petentów komu mógł za skórę zaleźć tak, że w biały dzień pod urzędem ryzykowali żeby mu wlać.
    • nick_do_gazety Kto rozpoznaje tych mężczyzn? Mogą mieć związek... 28.05.13, 07:58
      choćbym gości i rozpoznał to dopóki polski wymiar sprawiedliwości będzie parodią prawdziwego wymiaru sprawiedliwości NIGDY nie będę świadkiem w takich sprawach. Po pierwszej rozprawie bandyta będzie już znał moje dane osobowe i nie mam zamiaru oglądać się za siebie wieczorem przez najbliższe kilka/kilkanaście lat
    • kicha3 Widać dokłanie... 28.05.13, 10:47
      że jeden jest w berecie,a drugi możliwe że księdzem po cywilu.
      • Gość: Dar Re: Widać dokłanie... IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.13, 20:33
        Jeden z nich to Kicha, a ten drugi to ten co ładuje Kichę w kichę
    • skorar omega B 28.05.13, 21:41
      Poznaje ten pojazd to jest Opel Omega B i po Alusach mysle ze to jest rocznik 1999 . Kolor czarno bialy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka