11.08.04, 10:40
Wczoraj dowiedziałam się, że zmarł po długiej chorobie mój kolega. Tyle
chciałam mu jeszcze powiedzieć........... Nigdy o nim nie zapomnę
Obserwuj wątek
    • wisla70 Re: Rafał 11.08.04, 15:52
      Ciągle nie mogę w to uwierzyć. Wydaje mi się, że zły sen, głupi żart, że to nie
      on. Dlaczego tak jest? Nagle ktoś kto był nam bliski znika na zawsze, po prostu
      go nie ma. Nie dociera to do mnie. Tak chciałabym cofnąć czas.
      • Gość: vika Re: Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:55
        czy chodzi Wam o Rafała P.,kotrego pogrzeb na Rakowie bodajże jutro...co sie
        stało?
        • wisla70 Re: Rafał 11.08.04, 17:06
          tak, chodzi o niego, znałaś go? wiem, że chorował
    • Gość: v Re: Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:15
      własnie wrocilam z cmentarza na Rakowie,każde przeczytanie takiej inforamcji
      przed wejsciem do tego miejsca powoduje zadumę...a gdy się patrzy na wiek, a
      ijeszcze podpisane Matka łzy cisną się do oczu..nie wiem czy znałam....wiem ,ze
      mieszkał na moim osiedlu ,był moim rowiesnikiem....moze koncyzlismy tę samą
      szkołe...nie wiem ,nie ważne...ale dlaczego tak sie dzieje ,ze odchodzą młodzi
      ludzie, dlaczego...a inni młodzi nie widzą albo nie chcą widzieć tragedii zyją
      za szybko wciąz goniąc w wyscigu szczurow ,walczac o awans,o lepszą prace...o
      dom ,o nowy samochod....i nie widzą kruchości życia....moze te moje refleksje
      przychodzą po obejrzeniu filmu 21 gramow...czym jest zycie?
      • mmaly Re: Rafał 12.08.04, 00:04
        Przykro mi.
        Straciłem kiedyś przyjaciela, bez powodu, który za cztery dni miałby dopiero 23 lata.
        marcinmaly.webpark.pl/pasternak.html
    • ja1998 Re: Rafał 12.08.04, 14:39
      Właśnie trwa pogrzeb Rafała, a ja nie mogę z Nim być, bo siedzę w pracy. Nie
      zdążyłam Ci powiedzieć tej najważniejszej rzeczy, Ty napewno wiesz o co mi
      chodzi. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się spotkamy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka