optio11 23.07.14, 08:25 ...i dzieciatych klechow. wyborcza.pl/1,134642,16364185,Kosciol_chce_listy_szpitali_bez_aborcji__Resort_zdrowia_.html#MT www.apostazja.pl/jak.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 23.07.14, 08:41 optio11 napisał: > ...i dzieciatych klechow. Partia cudów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 23.07.14, 08:57 Jeszcze trzeba byłoby poszerzyć nasze oczekiwania: listę klechów (czyt. spasłych wiep...ów), którzy nie posiadają licznych swoich działalności w tym nawet ...zakładów pogrzebowych a jakże, komisów samochodowych, zakładów budowlanych po firmy ochroniarskie. I jeszcze listy klechów, którzy posiadają dzieciaki tylko z jedną babą, w jednej parafii, a nie z kilkoma w różnych parafiach, no i jeszcze takich może, którzy mieszkają na parafii, a nie w swoim własnym wypasionym domku. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Cześć antyklerykałki, 24.07.14, 06:30 wiecie o tylu nieprawidłowościach to proszę bardzo podzielcie się tymi wiadomościami. Zaczynamy od dzielnicy Błeszno, proszę o przykłady niecnych zachowań duchownych. Mogą być również z innych dzielnic, skoro wg was wiecie o tylu nieprawidłowościach to pewnikiem na początek wymienicie z 30 ksieży wraz z niecnymi czynami, których się dopuszczają. No, czekam ... Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: Cześć antyklerykałki, 24.07.14, 08:16 A skąd wiesz, że się nie dzielimy? Może nasza wiedza jest zbyt cenna, żeby byle komu ją przekazywać:-)Szkoda, że od Błeszna zaczynasz, bo ja bym zaczął najpierw od pobliskich Wanat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Cześć antyklerykałki, 24.07.14, 09:28 ..."Jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera".Zawiązanie koalicji prawicowej pod egidą Prawa i Sprawiedliwości oraz wyniki ostatnich sondaży zwiastujące zwycięstwo PiS w zbliżających się wyborach wywołują popłoch w szeregach rodzimego lewactwa, wspieranego przez sprawujących władzę.Wyrazem tego jest wniosek o powołanie sejmowej komisji śledczej w sprawie likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych, zgłoszony przez ruchersów lub ruchaczy, czyli partię o nazwie Tfuj Ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Cześć antyklerykałki, 24.07.14, 10:03 taniarada napisał(a): > > ..."Jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera".Zawiązanie koalicji prawic > owej pod egidą Prawa i Sprawiedliwości oraz wyniki ostatnich sondaży zwiastując > e zwycięstwo PiS w zbliżających się wyborach wywołują popłoch w szeregach rodzi > mego lewactwa, wspieranego przez sprawujących władzę.Wyrazem tego jest wnios > ek o powołanie sejmowej komisji śledczej w sprawie likwidacji Wojskowych Służb > Informacyjnych, zgłoszony przez ruchersów lub ruchaczy, czyli partię o nazwie T > fuj Ruch. Najwyższa pora zabrać się za tego ruskiego agenta Macierewicza Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada koyod 24.07.14, 14:41 Jak możesz oczekiwać odpowiedzi od ludzi niezbyt głębokiej wiary.Przecież nawet Pan Jezus używał wobec faryzeuszy twardych słów, np. mówiąc, że są jak groby pobielane. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: koyod 24.07.14, 20:33 taniarada napisał(a): > Jak możesz oczekiwać odpowiedzi od ludzi niezbyt głębokiej wiary. Twoja wiara jak widać nie przekłada sie na znajomość pisma i jego zrozumienie. Przecież nawet > Pan Jezus używał wobec faryzeuszy twardych słów, np. mówiąc, że są jak groby pobielane. Tak i nawet wskazał jak ci ludzie wyglądają; (38) I nauczając dalej mówił: Strzeżcie się uczonych w Piśmie. Z upodobaniem chodzą oni w powłóczystych szatach , lubią pozdrowienia na rynku, (39) pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. (40) Objadają domy wdów i dla pozoru odprawiają długie modlitwy. Ci tym surowszy dostaną wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 23.07.14, 11:22 Kościół chce listy szpitali które..............napisał "Optio". I,- w/g kościelnych urzędasów, ma ową listę sporządzać minister zdrowia..........! Tak jest! - a jak się spóźni z terminem przedstawienia owej listy episkopatowi, - nagana z potrąceniem części wypłaty. Tak się zastanawiam: I mam podejrzenie graniczące z pewnością, że w razie przejęcia władzy przez PiS, - już tam szara eminencja, niejaki Marek Jurek zadba, by prezes nie zapomniał o tym projekcie. Głosujmy na partię prezesa a kościół będzie rósł w siłę a ludzie będą żyli.....jak w średniowieczu. Pozdrawiam serdecznie, Dyzio. p.s O wojnie z ruskimi /za Smoleńsk - ma się rozumieć / - nie wspominając. Brrrrrr! - włos się jeży na głowie......... Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 23.07.14, 11:25 p.s II Ja tam się nie boję. Mam raka ale niektórym radził bym się zastanowić........! Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 24.07.14, 16:51 Nie rozumiem cie optio! Po kiego grzyba potrzebna ci taka lista? Czy chciałbys listy burdelu bez syfilisa i innych takich atrakcji? Knajpy bez gorzały? I różnych takich bez czegoś? Jak nie chcesz uniknąć brzydkich rzeczy to omijaj instytucje, które mogą narazić cię na kataklizm zdrowotny. Wtedy żadna lista nie będzie ci potrzebna. I ryzyko, ze napadnie cię zdegenerowany przez alcohol ksiądz pedofil zredukujesz do zera:) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy.liberal Re: Chce listy parafii bez pedofili, alkoholizmu. 24.07.14, 19:05 sęk w tym, że optio niczego nie chce. on tylko spamuje syfem po forach, a chyży rój dostaje faktury za tę działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
koyod I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 25.07.14, 22:53 Gdzie te wasze przykłady wszechobecnego zła w naszych parafiach? Kłamstwa i pomówienia to jedyne co potraficie, no niejaki ceram_0 to jeszcze nieźle rżnie głupa pisząc ... Może nasza wiedza jest zbyt cenna, żeby byle komu ją przekazywać:-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 25.07.14, 23:11 koyod napisał: > Gdzie te wasze przykłady wszechobecnego zła w naszych parafiach? To by bywasz w tym zboczonym towarzystwie ,ale twoja obłuda nie pozwoliłaby ci tu nawet słowem wspomnieć co tak widujesz !! > Kłamstwa i pomówienia to jedyne co potraficie, no niejaki ceram_0 to jeszcze nieźle rżnie głupa pisząc ... Może nasza wiedza jest zbyt cenna, żeby byle komu j > ą przekazywać:-) ... Nam parafianinie wystarczą rozliczne artykuły prasowe opisujące kolejne wyroki na waszych księżach. Jak nie za molestowanie dzieci to za jazdę po pijaku lub zmuszanie dziewczynek do aborcji. o złodziejach też piszą Chcesz zobaczyć jak twój kumpel kradnie?, tak taniarada to zwykły plagiator !! Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 26.07.14, 09:09 kotler- przecież koyod to on doskonale wie, ale lepiej mu wychodzi "rżnięcie głupa"!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 26.07.14, 22:28 cream_0 napisała: > kotler- przecież koyod to on doskonale wie, ale lepiej mu wychodzi "rżnięcie głupa"!:-) Przecież to cała zgraja hipokrytów Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 26.07.14, 09:06 koyod- głupcze! Nie skomentuję, bo mi nawet się nie chce, i tak nie dotarłoby! Masz nas społeczeństwo za debili? Tak, takim jakim sam jesteś! Żenada Taa, wypisze ci tu pewnie zaraz wszystko, życia by mi brakło! Odpowiedz Link Zgłoś
koyod Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 27.07.14, 09:57 Cream_0 po tym wpisie wiem, że ty nie rżniesz głupa, ty po prostu nim jesteś i jakakolwiek dyskusja z tobą sensu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 koyod- imbecylu! 27.07.14, 10:09 Coś sobie ubzdurałeś ze słowem dyskusja! Ja mam z takim jak ty 'dyskutować':-) Chory fanatyku, ciebie już nic nie uratuje, szkoda klawiatury na takiego imbecyla jak ty. Niedziela dziś, wszak kieckowi chyba zajęcie raz w tyg. mają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: I co zgrajo zakłamanych antyklerykałów? 27.07.14, 13:17 koyod napisał: > Cream_0 po tym wpisie wiem, że ty nie rżniesz głupa, ty po prostu nim jesteś i > jakakolwiek dyskusja z tobą sensu nie ma. Generalnie dyskusja merytoryczna z kimś takim jak koyod też nie ma sensu. Przeszkadza w tym bezkrytyczna postawa wobec sukienki duchownej . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada koyod 26.07.14, 12:10 Na co Ci się wdawać w pyskówkę.Rzeczowej odpowiedzi nie uzyskasz .Tylko obelgi i inwektywy.Zakrzyczą Cię .Jest tu taki ,co od rana do wieczora prowadzi krucjatę.Po wszystkich forach .Dzień w dzień .Mało kto z nim rozmawia.Bo i po co .Tobie też tego życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: koyod 26.07.14, 12:43 taniarada- właśnie, racja. Jak to oni czasu multum przecież mają na wszystko:-) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada cream_0 26.07.14, 23:03 Jesteśmy bardzo często odbierani jako malkontenci i wieczni krytykanci nastawieni cały czas na konfrontację. I oczywiście jest w tym trochę prawdy – wielu ateistów uwielbia twórcze dyskusje z osobami religijnymi, które często przeradzają się w ostre spory. Żeby jednak pokazać, że nie tylko ideologiczne zwady ateistom w głowie, proponuję Wam zadanie: napiszcie w komentarzach trzy rzeczy, które lubicie w religii i/lub Kościele.O tom jest pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: cream_0 26.07.14, 23:09 Gdyby ktoś zachodził w pałę lub głowę .pl.wikipedia.org/wiki/Tom-tom Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: cream_0 26.07.14, 23:53 taniarada napisał(a): napiszcie w komentarzach trzy rzeczy, > które lubicie w religii i/lub Kościele.O tom jest pytanie ? No a co można w tym lubić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: cream_0 27.07.14, 21:46 Nazywasz się Janusz Omyliński? januszomylinski.natemat.pl/41205,ateisto-co-lubisz-w-religii-i-kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: koyod 26.07.14, 22:28 taniarada napisał(a): > Na co Ci się wdawać w pyskówkę. No tak , trudno do pyskówki znaleźć tekst w necie skopiować i sprzedać go jako swój. > Rzeczowej odpowiedzi nie uzyskasz . Faktycznie , pisze to facet który umie tylko plagiatować . >Tylko obelgi i inwektywy.Zakrzyczą Cię . No a pleban nie mówił ze fałszywe oskarżanie to grzech u bozi ?? >Jest tu taki ,co od rana do wieczora prowadzi krucjatę. Znowu kłamies , krucjaty to wasz domena , mordowanie ludzi z imieniem waszego boga na ustach. >Po wszystkich forach .Dzień w dzień .Mało kto z nim rozmawia.Bo i po co .Tob ie też tego życzę. Gdybyś był bystry a nie jesteś , to widziałbyś ze zasadniczo rozmawiam tylko z wiercami ,a wy mnie jak ognia się boicie i nawet o mobbing oskarżacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada kolter 27.07.14, 22:17 rozmowa z tobą to przeżuwanie gumy do żucia i wypluwanie.Podnoszenie i przeżuwanie i wypluwanie .Twoja obecność na wszystkich forach GW to patologia i uzależnienie.Twoja doktryna religijna jest prosta .Zobaczyć ,wpisać ,upodlić.Twoje niskie wykształcenie w tym temacie ci nie przeszkadza.W czym czerpiesz swoje wiadomości z głowy ?W żadnym zdaniu nie wyczytasz własnego.Złapałeś się jak bura suka psa .Spadaj . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter 27.07.14, 22:59 taniarada napisał(a): > rozmowa z tobą to przeżuwanie gumy do żucia i wypluwanie.Podnoszenie i przeżuwa nie i wypluwanie . Rozumiem , to wynik twojej nędzy intelektualnej , chłopcze po prostu z motyką na słońce ze 2 miesiące temu ruszyłeś. Twoja obecność na wszystkich forach GW to patologia i uzależn > ienie.Twoja doktryna religijna jest prosta .Zobaczyć ,wpisać ,upodlić. No pamiętam ze miałeś taki plan , latałeś za mną po forach. Niestety za bystry nie jesteś i szybo z kata stałeś się ofiarą :)) >Twoje niskie wykształcenie w tym temacie ci nie przeszkadza. Moje wykształcenie jest przy twoim tak wysokie ze ja nie plagiatuje na masową saklę tak jak ty w swoich postach , ty nie umiesz do kupy 3 zdań napisać . >W czym czerpiesz swoje wiadomości z głowy ?W żadnym zdaniu nie wyczytasz własnego. Przepraszam ja nawet z 5 minut temu kolejne twoje złodziejstwo zwane plagiatem wykazałem , umiesz mi to samo wykazać ?? >apałeś się jak bura suka psa .Spadaj . Ty mi raczej kundla z kulawą noga przypominasz złodziejaszku Odpowiedz Link Zgłoś