Dodaj do ulubionych

"Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstochowy"

21.09.14, 09:22
Poważny kandydat na to stanowisko jest wciąz poszukiwany. Poprowdzimy profesjonalną kampanię wyborczą. Zainteresowani niech kontaktują się z pełnomocnikiem wyborczym Kazimierzem Józefem Styrna. Podaję dane kontaktowe: tel. 338453768, 884793141, e-mail; kw.nowapolska@gmail.com

KW NOWA POLSKA
Obserwuj wątek
    • qq.44 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 21.09.14, 11:05
      A ja ze swojej strony przypominam że " kontakt " Józef Styrna jest też kolporterem "Konstytucji Nowopolski Europy i Świata" i można u niego zamówić to wiekopomne dzieło za jedyne 50 PLN!!!

Wspierajmy to piękne dzieło bo Dziąba jako poszukiwacz światowych spisków syjonistycznych razem ze swoim pryncypałem Władimirem Putinem nie da sobie rady !!

Dziąba a teraz poinformuj szanowne grono ilu "członków " posiada nowopolska i jak bardzo kochasz KGB-owca Putina ?
      • izajasz2012 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 21.09.14, 14:39
        Kazmimierz Józef Styrna jest pełnomocnikiem KW NOWA POLSKA. Jest też autorem konstytucji NOWEJ POLSKI. Propaguje ją jako przeciwieństwo postkomunistycznej konstytucji z 1997 r. Symboliczna cena to cegiełka na budowę NOWEJ POLSKI. Stara została rozkradziona przez twoich kolegów.

NWO to rzeczywistość. Polska jest jego ofiarą. Przyszła też kolej na Ukrainę. Putin broni Rosji, jej interesów oraz chrześcijaństwa.

NOWA POLSKA rozwija się. To ideowa organizacja. Na początku ważniejsza jest jakość niz ilość.
        • husarz.kjs Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 23.09.14, 09:31
          Wypraszam sobie porównywanie i mieszanie mnie z pasożytami, okradającymi starą RP.
          Panie anonimie izajasz2012. Pan jest bezczelny.
          • izajasz2012 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 25.09.14, 17:10
            Kazimierzu! To miejscowe pieski (qq44, pluto37)Cię obrażają nie ja. Izajasz2012 to Andrzej Dziąba. Przeczytaj dokładnie.
            • qq.44 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 25.09.14, 17:19
              No właśnie Kazimierzu !!
              Kazimierzu twoja konstytucja wszechświata i świata równoległego idzie u nas jak świeże bułeczki !!! Mój Kazimierzu !!
            • qq.44 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 25.09.14, 17:29
              Kazimierzu a dlaczego kaska z tego czegoś co nazywasz " konstytucją " ma iść na twoje konto a nie na konto nowopolskidladebili ???
              Dlaczego Kazimierzu ? I co z tym medalem za 20 000 PLN dla mnie czy Dziąba już taki ma Kazimierzu ?
    • izajasz2012 Ulotka wyborcza 21.09.14, 14:41
      Komitet Wyborczy „NOWA POLSKA”
      32 - 650 Kęty ul. Os. Płk. Stanisława Królickiego 5/13
      Tel. 338453768, 884793141, 514699182
      E-mail: kw.nowapolska@gmail.com, www.kw-nowapolska.pl
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 21.09.14, 14:49
        Dodam że na końcu ulotki umieszczono pełen skład nowejpolski tzn. Kazika z Andrzejem !

Tak więc jak już Dziąba wspomniał możecie jego i Kazika wspomóc finansowo gdyż umieścili numer konta bankowego !
        Do dzieła rodacy wspomagajcie !!

"Putin obrońca chrześcijaństwa " - widać choroba się rozwija !!!:)))))))))))
        • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 23.09.14, 09:33
          Może jaśnie sprecyzujesz stan "CHOROBY"?
          • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 08:58
            Stan choroby objawia się PRL-owskim TUMIWISIZMEM.
            Przekładając to na dzień dzisiejszy - można powiedzieć, że na skutek totalnych praktyk pasożytnictwa konstytucyjnego ludzie jakby pozbyli się mózgu - przestali myśleć - zamiast mózgu mają prawdopodobnie budyń, podobny konsystencją do mózgu.
            • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 09:27
              Tak Kazik faktycznie masz budyń w głowie " konstytucjonalisto amatorze ":))))- to naprawdę śmieszne !
              A za naciąganie ludzi na ten pseudo- prawniczy bełkot który nazywasz konstytucja i snucie bajek o 100 000 PLN dla każdego kto kupi ten zbiór debilizmów powinni ci zrobić program kabaretowy w którym będziesz bełkotał o nkwdziście putinie jako obrońcy chrześcijaństwa stary komuchu !
            • izajasz2012 Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 13:02
              A qq.44 ma w głowie ketchup.
              • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 13:43
                Co za brutalna kontra !!!! Dziąba !!!!!
                Kazimierzu "konstytucjonalisto amatorski " zobacz z kim ty się zadajesz ?
                Kazimierzu !!! Ja zatwardziały syjonista się pytam !!
                Dziąba jest u nas syjonistów i tylko udaje że kocha putina , tak naprawdę kocha nas syjonistów !!

Mówił mi na ucho że z tym medalem za 20 000 PLN który ma każdy dostać + 100 000 PLN na rozruch to ściema, prawda ci to Kazimierzu ???
        • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 23.09.14, 09:37
          Co to za choroba - Putin?
          • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 23.09.14, 10:48
            Kazik poczytaj wszystkie wpisy zanim zaczniesz zadawać pytania, bo wykazujesz podobny poziom jak w konstytucji nowopolski Europy i świata !!
            Nie wiedziałeś że dla Dziąby putin to " obrońca chrześcijaństwa " ?
            • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 23.09.14, 12:44
              Dla mnie Putin to obrońca nie tylko obrońca chrześcijaństwa ale obrońca Słowian przed żydami.
              • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 23.09.14, 12:59
                A obroni nas przed naciągaczami wciskającymi coś co nazywają konstytucją ( za 50 PLN ) a co jest zbiorem bzdur i pseudo prawniczego bełkotu psychola?

Kazik dalej czekam na informacje w sprawie twojego wykształcenia w ramach prawa konstytucyjnego ???
                • izajasz2012 Re: Ulotka wyborcza 25.09.14, 17:14
                  Prawnicy, a wśród nich Konstyutucjonaliści dają dupy żydokomunie.
                  • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 25.09.14, 17:20
                    Ale jak to, jako stary komuch, to chyba jesteś zadowolony ?
                • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 09:01
                  Jestem konstytucjonalistą - amatorem - a studiowałem na największym Uniwersytecie Życia przez 73 lata.
                  • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 09:18
                    Tak to świetnie:)), ja jestem psychiatrą amatorem i stwierdzam że jesteś psychicznie chory !
              • qq.44 No Kazik! 23.09.14, 13:19
                No co jest Kaziu ?
                putina popierasz, Żydów widzisz dookoła, " konstytucje " wypociłeś a nie chcesz się podzielić informacjami na temat twojej wiedzy prawniczej ?
                A może jako stary dziadek opętany fobiami nie kierujesz swoimi czynami a robi to starcza demencja ?
                • husarz.kjs Re: No Kazik! 26.09.14, 09:03
                  Już wyżej się podzieliłem moją wiedzą prawniczą, a więcej jest na stronie; www.konstytucja.manifo.com
                  • qq.44 Re: No Kazik! 26.09.14, 09:22
                    Nie posiadasz żadnej wiedzy prawniczej - o czym sam wspomniałeś :))) nie masz o tym pojęcia - o czym świadczą te wypociny na twojej stronie które nawet nie przypominają przepisów prawa !!:))
                    Dla prawnika to co tam wypociłeś to czysty kabaret i pośmiewisko :)) ale to dobrze bo śmiech to zdrowie " konstytucjonalisto amatorze " - to było najlepsze !!!!:))) buahahhahaah
              • izajasz2012 Re: Ulotka wyborcza 25.09.14, 17:12
                Zgadzam się z Tobą Kaziu. Dziękuję za wsparcie.
          • izajasz2012 Re: Ulotka wyborcza 25.09.14, 17:11
            Coroba to NWO, międzynarodowy syjonizm. qq44 i pluto37 to pieski syjonistów.
            • qq.44 Re: Ulotka wyborcza 25.09.14, 17:22
              Buahahahahahahahhaaahhahahah Dziąba stary komuchu Gomułka na 100 % się uśmiecha i jest z ciebie dumny !!!
            • husarz.kjs Re: Ulotka wyborcza 26.09.14, 09:29
              Być może? Na pewno ci, co siedzą na szczycie Piramidy Finansowej - światowej.
    • qq.44 Tańsza nowapolska !!! 21.09.14, 14:55
      Uwaga wszyscy zwolennicy towarzysz putina oraz Kazika z Andrzejem !!!! Mam dobrą wiadomość :
      " Konstytucję można także zdobyć taniej – za 20 złotych – Jeśli się wykupi miejsce w kolejce do pierwszeństwa przy wypłacie DYWIDENDY SPOŁECZNEJ. Wpłata na podane wyżej konto z podaniem adresu oraz miejsca zamieszkania jak: województwo/powiat/gmina lub dzielnica miasta. Dywidenda w wysokości minimum 800 złotych miesięcznie – będzie wypłacana zaraz po godzinie ZERO, czyli od momentu, kiedy projekt Konstytucji dla NOWEJ POLSKI zostanie zatwierdzony przez NARÓD w powszechnym i prawomocnym REFERENDUM. Każdy kto wykupi miejsce jeszcze przed jesiennymi wyborami do samorządów otrzyma ode mnie drukowaną konstytucję pocztą. Jest to gwarancja otrzymania do domu tego projektu." !!!!!
      • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 21.09.14, 15:01
        Uwaga towarzysze nkwdziści Kazik oferuje dodatki specjalne !!!! Oto co otrzymamy :
        "1. Złoty Medal ze swoim Imieniem i Nazwiskiem za 20 000 złotych.
        2. Zakup Konstytucji tworzy kolejkę numerowaną do otrzymania kwoty 100 000 złotych na własny rozwój, pod WARUNKIEM jawnego GŁOSOWANIA na Konstytucję Biblijną lub Konstytucję dla NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA w stosownym czasie, czyli w 2015 roku.
        Konstytucję mogą kupować wszyscy w tym mieszkający za granicą za EURO i DOLARY USA."

Trzeba tylko Kazikowi wpłacić te 50 PLN i jesteście ustawieni na całe życie !!!!
        • izajasz2012 Re: Tańsza nowapolska !!! 21.09.14, 15:05
          Masz jakiś problem, bo rozmawiasz ze sobą. Konstytucja NOWEJ POLSKI to zapowiedź nieba, a póki co brakuje chleba. Oczywiście nie wszystkim.
          • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 21.09.14, 15:30
            Dziąba psycholu robię tylko to co ty :))) no i oczywiście pokazuje was jako idiotów naciągaczy :)) żebyś to robił z Kazikiem jeszcze w jakiś sprytny sposób no ale to nie pozostawia mi nic innego jak z was ciągnąć tzw. łacha !
            A ile Kazik już ludzi naciągnął na ten grafomański bełkot ?
            • izajasz2012 NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych podatków 21.09.14, 15:39
              Kaziu jest marzycielem, ale to dobry człowiek. A Ty zamiast nas krytykować i obrzucać błotem, powiedz to prawdziwym oszutom i złodziejom na różnych szczeblach władzy ustawodawczej, wykonwaczej i sądowniczej. Na nich szczekaj! Na Matyjaszczyka i skupioną wokół niego zgraję również.
              • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 15:49
                Kaziu jest przede wszystkim naciągaczem :)) i do tego naciąga ludzi na grafomański bełkot który nazwał " konstytucją " :))))
                To że ty się pod tym podpisujesz mnie nie dziwi bo jesteś chory na głowę więc takie oszołomy przyciągają cię Dziąba jak magnes !:))
                No ale podaj ile to ludzi wpłaciło Kazikowi te 50 PLN ?? - na konto firmowe !
                • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 17:01
                  Wpłat dokonuje się na konto KW NOWA POLSKA. Aile, to nie twoja sprawa. Od tego jest PKW.
                  • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 17:32
                    No i po co kłamać ?
                    Kazik sam napisał że to konto firmowe itd...
                    Oj Dziaba, zawsze wiedziałem że jesteś psycholem ale że do tego naiwnym jak małe dziecko ? :

"2. Za pomocą przekazu na konto: PKO BP Nr. 69 1020 1433 0000 1202 0128 4439 PLN (Adres firmowy; Kazimierz Styrna NOWA POLSKA; os Królickiego 5/13; 32-650 Kęty) – należy podać dokładny adres nadawcy, podać także miejsce zamieszkania jak: województwo/powiat/gmina lub dzielnica miasta – by można było wysłać drukowaną Konstytucję NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA. Jest to konto firmowe; Kazimierz Styrna NOWA POLSKA."
                    • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 17:41
                      Mylisz dwie sprawy: działalność gospodarczą Kazimierza Józefa Styrny i jego konto firmowe oraz KW NOWA POLSKA i konto komitetu. Kaziu ma prawo sprzedawac swój produkt, jakim jest Konstytucja Nowej Polski. Nie ma w tym nic zabronionego. Nielegalny dochód banksterów z polski jest wiekszy niż dochody z kopalni złota. Co ty na to? Za to sie weź.
                      • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 18:36
                        No jak to tak prywatna ????? Przecież z jej sprzedaży ma być finansowana nowapolska po czym wszyscy którzy udowodnlą że głosowali na dwóch wariatów dostaną medal ze złota z własnym nazwiskiem za 20 000 !!!! - tak to opisał Kazik Naciągacz Styrna !

Hahahahha Dziąba co ty pogubiłeś się czy jeszcze do ciebie nie dotarło że Kazik robi cię w konia ??????
                        • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 18:43
                          Poproszę jutro Pana Styrnę podczas IV EKMŚP w Katowicach, żeby ci sam odpowiedział. Na pewno nie masz racji prowokatorze. Lichwa i nieuzasadnione podatki to źródło międzynarodowego ucisku. Reprezentujesz interesy banksterów, dlatego tak szczekasz. Mała Konstytucja Nowej Polski za jedyne 20, 50 zł ......, a tyle hałasu. Dawid też był mały.
                          • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 18:51
                            To że pokazałem ci jak Kazik robi cię w bambuko to nie znaczy że reprezentuje interesy " banksterów " tylko interesy zdrowego rozsądku !!
                            Jak myślisz Dziąba dlaczego Kazik bredzi o nowopolsce a kaskę kitrasi na swoje prywatne konto ????
                            Pewnie się z tobą podzieli po " spodziewanej " wygranej w wyborach :)))))????buahahha
                            A może ty dostałeś już taki medal za 20 000 PLN , dostałeś ????
                            • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 18:54
                              Bredzisz.

v1.lchost.pl/
                              • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 19:29
                                Bredzę ? No to kolejny cytat z Kazika Naciągacza Styrny :

"A zatem – jako autor Konstytucji NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA – ogłaszam, że zakup konstytucji – będzie funduszem na budowę NOWEJ POLSKI. Potencjalny nabywca projektu Konstytucji NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA – drukowanej – by mógł się mógł dokładnie zapoznać z projektem i z pełną świadomością zagłosować w stosownym momencie – za jego przyjęciem. Projekt ten będzie rozprowadzany wyłącznie jako drukowany i tylko dla tych, którzy go zakupią. Wszyscy, którzy zakupią Konstytucję otrzymają dodatkowo w stosownym czasie:
                                1. Złoty Medal ze swoim Imieniem i Nazwiskiem za 20 000 złotych.
                                2. Zakup Konstytucji tworzy kolejkę numerowaną do otrzymania kwoty 100 000 złotych na własny rozwój, pod WARUNKIEM jawnego GŁOSOWANIA na Konstytucję Biblijną lub Konstytucję dla NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA w stosownym czasie, czyli w 2015 roku.
                                Konstytucję mogą kupować wszyscy w tym mieszkający za granicą za EURO i DOLARY USA."

buahahahhahahahahahahahahahhahahaha:))))))
                                • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 19:31
                                  No to jak Dziąba , wiesz już dlaczego pieniążki maja być na koncie Naciągacza Styrny a nie na koncie nowopolski ????
                                  • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 20:59
                                    Jesteś swołocz.
                                • izajasz2012 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 20:58
                                  Zamknij swoją ubecką mordę.
                                  • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 21.09.14, 21:04
                                    Bardzo nie ładnie stronniku nkwdzisty putina że tak brzydko piszesz !
                                    Pewnie dotarło jak Kazik robi cię w trąbę złotym medalem za 20 000 :))))) hahahhahahah się dobrali głupi i głupszy:)))
                                    Oj Dziąba nie wiem co lepszego naciągacz czy psychol :)))
                                    Fajnie że jesteś !!!
                                    • izajasz2012 NOWA POLSKA bez ubeckich agentów i konfidentów 21.09.14, 21:27
                                      • qq.44 Re: NOWA POLSKA z agentami nkwd i psycholami 21.09.14, 21:48
                • husarz.kjs Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 26.09.14, 09:38
                  A ty jesteś kłamcą i pasożytem.
                  • qq.44 Re: NOWA POLSKA bez lichwy i nieuzasadnionych pod 26.09.14, 11:57
                    Tylko że ja nie udaję znawce prawa konstytucyjnego jak ty :)) i nie bredzę dyrdymał nie mających nawet formy przepisów konstytucyjnych , nie obiecuje ludziom że jak kupią ten chłam to dostaną medal ze złota za 20 000 PLN i 100 000 na rozruch a ty tak amatorze i naciągaczu :))
                    Jesteś Kazik żenującym klaunem udającym prawnika :)) ale bez takich klaunów życie byłoby smutne !!
            • leopoldzurowski Zamknij mordę wściekły psie! 21.09.14, 15:41
              Zamknij mordę wściekły psie!
          • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 09:33
            Zainstalujemy nową konstytucję, to NIKOMU CHLEBA NIE BRAKNIE.
            To że dziś go brakuje, to jest wina pasożytniczej, zbrodniczej konstytucji III RP i banksterów, którzy za pomocą lichwy go nam - ofiarom SYSTEMU - odbierają od ust codziennie i o każdej porze dnia i nocy. TO SKANDAL CYWILIZACYJNY.
            • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 11:58
              Skandalem jesteś ty Kazik stary durniu !! Naciągaczu !:))
            • izajasz2012 Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 15:32
              Całkowicie sie z Tobą Kazimierzu. qq.44 tez tak myśli jak my, alle boi się to okazać. Jest na usługach systemu.
              • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 16:33
                Tak Kazimierzu i do tego na usługach syjonistów Kazimierzu!!!
                A jak tam mój medal wart 20 000 PLN ? Robi się już Kazimierzu konstytucjonalisto amatorze?
        • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 09:44
          To oferuje Ernest Golec z Siemianowic Śląskich.
          • izajasz2012 Re: Tańsza nowapolska !!! 25.09.14, 17:15
            Ernest Golec to zaangażowany oraz ideowy Polak.
            • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 25.09.14, 17:23
              Oraz zmienia majtki zawsze dwa razy w tygodniu !!!! I jest takim samym naciągaczem jak Kazik !!
            • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 09:33
              TAK - dokładnie TAK.
        • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 12:48
          NIE - po wpłacie magicznych 50 złotych nie jesteście ustawieni na całe życie, ale będziecie jeśli mój projekt konstytucji stanie się Najwyższym Prawem w NOWEJ POLSCE bez lichwy i podatków.
          • qq.44 Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 12:54
            Kazik to nie będzie tego medalu po 20 000 i 100 000 " na rozruch " ?

I czekam na informacje w sprawie twojego wykształcenia w ramach prawa konstytucyjnego ?
            • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 26.09.14, 09:35
              BĘDZIE w stosownym czasie. O tym może powiedzieć Ernest Golec.
          • izajasz2012 Re: Tańsza nowapolska !!! 25.09.14, 17:16
            Niech pieski pogryzą trochę prawdziwych złodziei, pejsatych.
      • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 09:35
        Dlaczego ,mieszasz mnie z Putinem, którego nie toleruję?
      • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 09:38
        Nie masz innych bzdetów niż putin?
      • husarz.kjs Re: Tańsza nowapolska !!! 23.09.14, 09:41
        Tylko głosowanie - parlamentarne, a potem NARODOWE Referendum zainstaluje Najwyższe Prawo, czyli NASZ projekt konstytucji. Wtedy nastąpi godzina ZERO.
        • qq.44 Uwaga Kaziu na forum !! 23.09.14, 10:40
          Dobra Kazik, kiedy dostanę ten medal w złocie za 20 000 PLN albo 100 000 na rozruch ?

Ile muszę sprzedać konstytucji nowopolski Europy i świata ?

I jakie posiadasz wykształcenie z zakresu prawa konstytucyjnego ?Żebym nie wyszedł na idiotę jak będę ludziom wciskał te bzdury ?
          • husarz.kjs Re: Uwaga Kaziu na forum !! 23.09.14, 12:50
            Co do medalu i 100 tys. zł zapytaj Ernesta Golca z Siemianowic Śl.
            • qq.44 Re: Uwaga Kaziu na forum !! 23.09.14, 12:56
              Kazik nie ściemniaj firma jest na twoje nazwisko !!
              Co Dziaba zaczął zadawać niewygodne pytania?????
              • qq.44 No i co Dziąba ? 23.09.14, 13:00
                Kazik się wypiera ???:))))) możesz go łatwo sprawdzić !!!!
                • izajasz2012 Re: No i co Dziąba ? 25.09.14, 17:18
                  Kazik jest ok.
                  • qq.44 Re: No i co Dziąba ? 25.09.14, 17:24
                    Kazik ile klas szkoły podstawowej skończyłeś ??
                    • husarz.kjs Re: No i co Dziąba ? 26.09.14, 09:41
                      3 klasy przed wojną, a po wojnie 10.
                      • qq.44 Re: No i co Dziąba ? 26.09.14, 11:59
                        No tak debil , tak jak myślałem !
          • husarz.kjs Re: Uwaga Kaziu na forum !! 26.09.14, 09:36
            Bzdury to Ty piszesz.
            • qq.44 Re: Uwaga Kaziu na forum !! 26.09.14, 12:01
              Obojętnie co napisałem , piszę i będę pisał to nie próbuje wyłudzać od ludzi 50 PLN za zbiór farmazonów które nazywasz Kazik klaunie konstytucją wszechświata ! :)))
              Po prostu nie jestem naciągaczem !
    • izajasz2012 Poszukiwany kandydat na prezydenta Piotrkowa 21.09.14, 15:17
      forum.gazeta.pl/forum/w,164,154326420,154326420,Komitet_Wyborczy_NOWA_POLSKA_.html
    • czestochowiak26 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 21.09.14, 15:28
      a macie przynajmnij milion na kampanie?
      • izajasz2012 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 21.09.14, 15:34
        Jesteśmy oszczędni. Da się to zrobić taniej.
      • pluto37 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 21.09.14, 16:39
        Na tyle jeszcze naiwnych ludzi nie naciągneli. Ale wszystko jest na dobrej drodze. Dziąba ma wyroki za oszystwa I naciaganie ludzi nagruby szmal i żółte papiery, tak, że może swobodnie drzeć kasę i łacha z durniów, którzy mają za dużo szmalu w kieszeni bez żadnych konsekwencji. W końcu papier świra ma i kto mu podskoczy.:):):)
        • izajasz2012 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 21.09.14, 17:05
          A może byście tak poniuchali w aferze "kubikowej" pieski.
          • qq.44 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 21.09.14, 17:35
            Dziąba niestety przyczepiłem się do ciebie i Kazika - wybrałem was naciągacze :)))
            :

"INSTRUKCJA dla sprzedających Konstytucję NOWEJ POLSKI, EUROPY i ŚWIATA.

Najczęstszym pytaniem KLIENTA jest pytanie: a co ja będę z tego miał jeśli kupię tą konstytucję??? Odp; PIENIĄDZE PIENIĄDZE PIENIĄDZE.!!!"

no naprawdę Dziaba to już jest tragiczne !!!!!
            • izajasz2012 KWW Gwardia Narodowa 21.09.14, 17:42
              Komitet Wyborczy Wyborców Gwardia Narodowa. On też jest zły?
              • qq.44 Re: KWW Gwardia Narodowa 21.09.14, 18:32
                Nie wiem jak się dowiem to ci powiem ! Zgadzasz się?
                • izajasz2012 Re: KWW Gwardia Narodowa 21.09.14, 18:39
                  Nie musisz. Ja wiem.
                  • qq.44 Re: KWW Gwardia Narodowa 21.09.14, 18:46
                    No to po co mnie pytasz ?

A mam pytanie, jest jakiś projekt tego medalu za 20 000 PLN " z własnym nazwiskiem " który bym dostał ( od Kazika ) w razie postradania zmysłów ( ewentualnie dla " jaj " ) i gdybym na was wariatów zagłosował ? ( tzn. na ciebie nie no bo jako wielokrotnie skazany nie możesz startować ) ?
                    Ile waży medal ze złota za 20 000 ???
                    • izajasz2012 Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 18:59
                      Głos oddany na Komitet Wyborczy "NOWA POLSKA" to głos oddany na siebie gamoniu. NOWA POLSKA to szkielet nowego państwa z również nowym fundamentem. Tej starej, ubeckiej zażydzonej nie da się już naprawić. To trup.
                      • qq.44 Re: Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 19:25
                        A co to znaczy " zażydzonej " ??
                        • izajasz2012 Re: Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 20:59
                          Ty wiesz.
                          • izajasz2012 Przestępczy układ w Częstochowie. 21.09.14, 21:01
                            Częstochowa, 4 września 2014 r.

Prokuratura Rejonowa
                            Częstochowa – Północ
                            w Częstochowie 42 – 200 Częstochowa
                            ul. Dąbrowskiego 22

Andrzej Dziąba
                            42 – 200 Częstochowa
                            ul. Kiedrzyńska 102/26

W nawiązaniu do korespondencji otrzymanej od Zastępcy Prezydenta Miasta Częstochowa Ryszarda Stefaniaka (załącznik – pismo o sygn. NA.1510.79.2014), zasygnalizowanej w nim informacji, że w sprawie nierozliczenia dotacji z projektu „Biznesmen – Bizneswomen” przez jednego z beneficjentów, która jest znana PUP w Częstochowie, a także jest przedmiotem postępowania przez właściwą rzeczowo i terytorialnie prokuraturę oraz niedopełnienia obowiązków, nadużycia uprawnień, oświadczenia nieprawdy oraz innych nadużyć przez dyrektor Powiatowego Urzędu Pracy w Częstochowie Grażynę Klamek, jej zastępcę Piotra Krawczyka, Naczelnika Wydziału Promocji i Spraw Społecznych Urzędu Miasta Adriana Staroniaka, Zastepcę Prezydenta Miasta Częstochowa Ryszarda Stefaniaka, Prezydenta Krzysztofa Matyjaszczyka oraz ich przełożonych w Wojewódzkim Urzędzie Pracy, Urzędzie Wojewódzkim oraz Marszałkowskim w Katowiach, składam doniesienie o popełnieniu przestępstwa i wnoszę o wszczęcie postępowania.

• qq.44 Re: Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 21:05
                            No nie wiem, napisz to !!! Chyba że się wstydzisz ?
                            Napiszesz ????
                            • izajasz2012 Re: Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 21:28
                              Jeśli się ujawnisz, napiszę.
                              • qq.44 Re: Zagłosuj na siebie! 21.09.14, 21:45
                                A po co?
      • husarz.kjs Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 23.09.14, 12:51
        NIE - nie mamy.
        • izajasz2012 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 25.09.14, 17:19
          Znajdziemy.
          • qq.44 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częst 25.09.14, 17:26
            Dziąba stary komuszku podaj ilu was jest w tej grupie naciągaczy ?? A może wstyd ???:))))))
            Kazik cię robi w bambuko jak ślepego konia a ty się cieszysz, durniu !!!
    • izajasz2012 KW NOWA POLSKA 21.09.14, 18:55
      v1.lchost.pl/
    • izajasz2012 Wspólczucie dla ofiar wypadku 26.09.14, 15:39
      W związku z wypadkiem, do jakiego doszło z udziałem Krzysztofa Matyjaszczyka, składam wyrazy współczucia poszkodowanemu i prezydentowi Częstochowy Krzysztofowi Matyjaszczykowi. Proponuję już zakończyć polemikę w tym wątku na formum "GW" w Częstochowie.
      • qq.44 Re: Wspólczucie dla ofiar wypadku 26.09.14, 16:34
        Ja się nie zgadzam !
        Co na to Kazimierz ??
        • taniarada Re: Wspólczucie dla ofiar wypadku 27.09.14, 15:05
          Fan gg i Endriu pięknie rozbujali to forum.Gadka szmatka jak to u Endriu.Kto zagłosuje na Matyjaszczyka. Jego fani i bracia czerwoni.Przecież to nie jego wina.,że biedni to głupi,a bogaci się bogacą. Duma Częstochowy ,pośredniak .Motto dla odchodzącego prezydenta.Darmowe autobusy dla klientów tego przybytku.
    • andreessss3 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 27.09.14, 13:45
      Witam wysłałem moją kandydaturę na adres mail; jeśli to aktualne.. proszę o potwierdzienie.. ; zresztą zadzwonię w poniedziałek na podany numer , pozdrawiam, m iłego weekendu
    • andreessss3 Re: "Poszukiwany kandydat na prezydenta Częstocho 27.09.14, 13:47
      Witam wysłałem moją kandydaturę na adres mail; jeśli to aktualne.. proszę o potwierdzienie.. ; zresztą zadzwonię w poniedziałek na podany numer , pozdrawiam, miłego weekendu,

Andrzej Saks
      (513434247)
    • izajasz2012 "Kandydat się znalazł" 03.10.14, 17:00
      Wystartujemy w przyszłych wyborach.
      • qq.44 Re: "Kandydat się znalazł" 03.10.14, 19:18
        My syjoniści się cieszymy i gratulujemy !!
        Szalom alechem !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka