30.09.15, 15:20
Sąd w Częstochowie wydaje wyrok: Winny

W piątek 25 września sąd wydał wyrok. Za rozpijanie nieletniego, wykorzystanie jego bezradności do zaspokajania swego popędu seksualnego i wreszcie zgwałcenie 60-latek został skazany na karę łączną dwóch lat więzienia w zawieszeniu na pięć lat oraz 3 tys. zł grzywny. Ma też ponieść koszty procesu.

Cały tekst: czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/1,48725,18914958,czestochowski-sad-katolicki-aktywista-zgwalcil-nastolatka.html#ixzz3nE8AVH6r
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Częstochowa to DOBRE MIASTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zastanawia mnie tylko czemu wyrok? Przecie KATOLICKI DZIAŁACZ powinien dostać order za szerzenie dobrej nowiny wsród młodzieży.
Zgadzam się z też z sądem, ze grzechem byłoby wsadzić rozbuchanego seksualnie katolickiego capa do kryminału.
W pudle przecie ktos mógłby naruszyć niewinność i cześć zasłużonego katolika.

A może sprawiedliwiej byłoby katolickiego pedofila skazać na publiczne roboty w Alejach w ubranku z napisem jestem MĘSKIM PEDOFILEM i nazywam się ............. tu pełne nazwisko.

Inaczej działacz AKCJI KATOLICKIEJ wyrok w zawieszeniu może sobie zawiesic w kiblu zamiast papieru do podtarcia.

A może wyrok byłby inny gdyby tak ów PEDOFIL uchlał i wymłócił jakiegos nieletniego członka z rodziny składu sędziowskiego???
Obserwuj wątek
    • koyod Re: WYROK 30.09.15, 17:08
      Już raz przerabialiśmy na naszym forum wątek nieudolnych sądów i prokuratorów pod rządami obecnie nam panujących. Wątek zainicjowany wtedy przez dyziek_o dotyczył bardzo podobnej sprawy i wg rozpoczynającego dyskusję miał służyć temu aby uświadomić forumowiczów, .... Tak sobie w związku z tym myślę, co to się będzie działo z naszym "wymiarem sprawiedliwości" gdy Duda obejmie fotel a PiS / nie daj bóg / wygra wybory jesienią. Poddaję pod rozwagę i do przemyślenia; Dyzio. ...

Dla przypomnienia kto stanął wtedy w obronie skrytykowanego przeze mnie wymiaru sprawiedliwości forum.gazeta.pl/forum/w,55,157833884,157833884,Z_okazji_.html
      A jednym z obrońców tegoż systemu był wtedy użytkownik nicku
      pluto37 04.06.15, 15:54
      .... Czy ja gdziekolwiek wspomniałem o tym, kto ponosi winę za stan naszego "wymiaru sprawiedliwości" ?!
      Ja wykazałem jedynie, jak głęboko sięga zgnilizna, fałsz i obłuda w instytucji pod tytułem
      kościół katolicki ....

No cóż, czasami aby coś do kogoś dotarło to potrzeba trochę czasu.
    • gienekemigrant1222 Re: WYROK 30.09.15, 18:17
      Mam 67 lat i mogę powiedzieć, że w życiu mi się powiodło. Po powrocie z Kenii mieszkam z żoną i trójką wnuków w apartamencie ? 22 metry kwadratowe na Rakowie w bloku z pustaków ( otrzymaliśmy ten penthause z komunalki) i mam stałą pracę na umowę zlecenie ? jestem teraz ochroniarzem w Lidlu. Zarabiam 1280 zł, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1400 wyciągnę. W Nairobii samych napiwków od podróżujących moją dorożką miałem tyle dziennie (gdyby nie wnuki to ściągnąłbym do Kenii moją starą, bo Masaje bardzo chcieli ją poznać, a i moja baba też się za mną stęskniła i chciała zamieszkać w szałasie na pustyni). Co do pustyni, to wskutek pomysłu racjonalizatorskiego , który narodził się w mojej głowie podczas palenia rytualnego pewnej mieszanki ziół, razem z obecnie sławnym Youcouby Sawadago zaczęliśmy tę pustynię pomniejszać coby stworzyć oazy dla uchodźców z Europy. Wracając do tematu. Ciężko pracowałem na mój sukces. Po studiach na wydziale teologii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było etatów, a pojawiła się świetna oferta z Lidla, to długo się nie zastanawiałem. Teraz zarabiam bardzo dużo, więc żyję komfortowo w moim apartamencie. Miałem golfa 2, rocznik 88 po lifcie i wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec wygodną limuzynę ? Dacię Logan, rocznik 2005. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu (jest super!!!). Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby odświeżyć design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zł i jako zapalony turysta podróżuję z rodziną. Już trzy razy byliśmy w tym roku u krewnych na wsi w Kusiętach. W lecie lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam poważne chody w Lidlu i wiem, kiedy są niepowtarzalne promocje, to wspaniałą zdrową kiełbasę kupuję po 6.99 za kilogram, do tego markowe piwo za 1.59 zł i żyć nie umierać. Teraz jestem naprawdę szczęśliwym człowiekiem.Uwielbiam te twarze na banerach...szkoda tylko , że nie ma tam naszego Pana Panującego niegdyś Tadeusz...i Simply zamykają...to wina tych gadów komunistycznych świń z czerwonego Rakowa...
      • ku-tz Re: WYROK 01.10.15, 18:52
        A co umiesz????
    • pluto37 Re: WYROK 30.09.15, 19:38
      koyod
      czy ty rozumiesz co znaczy słowo GŁOWA? A co POŁOWA GŁOWY????
      ta połowa GŁOWY [zdrobniale:)] to takie okazy, które mają kłopoty ze zrozumiem kilku pisanych zdan prostych. I tego czego dotyczą.
      Amen
      • storima Re: WYROK 30.09.15, 22:15
        pluto37 napisał:
        > ta połowa GŁOWY [zdrobniale:)]

Zdrobniale to :
        główka
        pół główki
        na przykład
        pół główki kapusty
        • pluto37 Re: WYROK 01.10.15, 12:04
          storimo!
          Nie prowadź koyoda na manowce, bo mu krzywdę zrobisz.
          jemu trza jasno i bez intelektualnych kombinacji napisać, że głowa to całość, a połowa z tego to PÓŁGŁÓWEK.
          Inaczej idąc twym tropem trza byłoby posługiwać się kapuścianym łbem, który to termin jest znaczeniowo bliski, a można też całość skrócić do postaci trzonu z którego wyrasta kapuściane listowie, ale wydaje mi się, że pierwsze okreslenie lepiej I prościej opisuje zjawisko:):):)
          .
    • storima Re: WYROK 30.09.15, 19:39
      "Przerabiane" zaiste:
      forum.gazeta.pl/forum/w,55,124519460,124519460,Do_agentow_i_konfidentow_nie_tylko_na_tym_forum_.html
    • dyziek_o Re: WYROK 30.09.15, 19:50
      No cóż!
      Oto mamy pierwsze jaskółki tego, co będzie się działo z częstochowskim "wymiarem"
      gdy, - jak już przypomniał mój wcześniejszy wpis, niejaki "koyod" - do waaaadzy dojdą
      prawdziwi katolicy.........czyli PiS.
      Oczywiście, - wyrok o którym mowa, woła o pomstę do nieba i ze "sprawiedliwością" ma niewiele
      wspólnego ale nie ma się co dziwić.
      Przepisy prawa w naszym kraju są napisane tak, że interpretacja ich jest dowolna i zależy jedynie od humoru czy światopoglądu ferującego wyrok.
      A to znowu jest ewenementem pośród krajów cywilizowanych.
      O czym od jakiegoś czasu przypominam. Tym czasem, społeczeństwo nadal wybiera osobników o światopoglądzie i mentalności Torquemady i Kalego w jednym / czy podobnych mu osobników / po czym lamentuje, że mu się dzieje krzywda.
      Cóż, - na głupotę................etc,etc.
      Dyzio.

p.s
      Gdyby mojemu dziecku taki "katolik" krzywdę zrobił, - miał by ze mną do czynienia a nie z naszym"wymiarem".
      I podejrzewam, że żałował by swojego czynu do końca swojego parszywego życia.
      • koyod Re: WYROK 30.09.15, 20:46
        Piszesz dyźku ... Przepisy prawa w naszym kraju są napisane tak, że interpretacja ich jest dowolna i zależy jedynie od humoru czy światopoglądu ferującego wyrok. A to znowu jest ewenementem pośród krajów cywilizowanych. ...

I może pluto37 wytłumaczyłby jak to możliwe, że po ośmiu latach rządów jego partii wspieranej przez pięć lat przez prezydenta wywodzącego się z tejże partii, mieszkańcy tego kraju mają takie odczucia, że odstajemy od krajów cywilizowanych.
        Natomiast co do straszenia co to się będzie działo z częstochowskim wymiarem sprawiedliwości, to tu /i nie tylko tu/ już po prostu się dzieje. Przykładem tego może być łagodny wyrok sądu okręgowego w stosunku do przewoźnika z nieodległego Lublińca, który w okresie gdy posiadał już sądowy zakaz kierowania pojazdami był kilkukrotnie zatrzymywany przez policję gdy prowadził w stanie nietrzeźwości czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/1,48725,18874356,sad-w-czestochowie-zlitowal-sie-nad-notorycznie-pijanym-kierowca.html
    • taniarada Re: WYROK 30.09.15, 22:13
      Oj tam katolicki działacz.Wyszukiwaniu rodzynków to GW przoduje.I cała trójca z pluto na czele. Ile zboków jest wśród nas.To tego pluto nie pojmie.
      • dyziek_o Re: WYROK 01.10.15, 08:29
        Już raz przerabialiśmy na naszym forum wątek nieudolnych sądów i prokuratorów pod rządami ............napisał ........oczywiście "koyod".
        A co ma wspólnego z dobrą praktyką sędziowską - np. aktualna opcja czy kolor partii, będącej akurat " u steru" ?!
        Sędziowie są -/ ponoć ? / niezawiśli. Więc teoretycznie nie powinno to mieć żadnego wpływu na ferowane wyroki. Jedynym kryterium powinno być dobro podsądnego oraz zgodność z obowiązującym prawem.
        No chyba, że ta niezawisłość to utopia czy inna idee fix wciskane ciemnemu ludowi
        jako, że ten wszystko kupi.
        Osobiście uważam, że wyrok ten to pospolite wyrachowanie z obawy o stołki
        jako że PiS ante portas i wszelka "nieprawomyslność" ukaraną będzie.
        Znaczy, - wraca stare.
        Tyle tylko, że nie wszystko co stare, - dobre było. Ale i wszystko co nowe, - też nie zawsze
        dobre bywa.
        Co pod rozwagę czytelnikom poddaję,
        Dyzio.
    • pluto37 Re: WYROK 01.10.15, 12:12
      Dyźku!
      Wystarczyłoby, żeby w tego typu sprawach zlikwidować zawiasy, możliwość poddania się karze i wzorem praktyk z Ameryki po wypuszczeniu delikwenta po odsiadce ostrzec okolicznych mieszkańców, że ogier-pedofil - tu nazwisko - znowu mieszka w okolicy.

A generalnie jestem przeciw podawaniu wyroków sądowych bez podania nazwiska skazańca do publicznej wiadomości.

• storima Re: WYROK 01.10.15, 12:31
      Pluto. To bądź komsekwentny. Nie ukrywaj słów w intelektualnych zagadkach. Co prawda łamigłówka jest dla przedszkolakow ale jednak dla innych to niebezpiecznie ciężki wysiłek umysłowy.
      Trzeba było napisać ze chodzi Ci o...

Głąba
    • dyziek_o Re: WYROK 01.10.15, 14:00
      I ponownie muszę się z Tobą Pluto zgodzić po całości!
      A ju8ż w szczególności, jeśli chodzi o to podawanie nazwiska takiego miglanca do wiadomości sąsiadów.
      Można wtedy zorganizować spec-grupę i delikwenta wymiśkować......na ten przykład.
      I już mamy gwarancję, że więcej nie będzie...........!
      Choćby chciał.
      Dyzio.
    • pluto37 Re: WYROK 01.10.15, 16:41
      tandeta napisała:
      zazwyczaj nie komentuję tego co tandeta wydala, ale to zdanie jest wyjątkowo prawdziwe
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      ". Ile zboków jest wśród nas.To tego pluto nie pojmie."
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Nie da się ukryć, że w sitwie tandeciarzy jest zboków WIELU.
      Tak to bywa, że gdzie tandeta umysłowa się szerzy tam ZBOKI mają luz na zboczone zachowania.
      To przecie jest OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ.

• taniarada Re: WYROK 02.10.15, 21:04
        Pluto 37 .Ten nick służy od lat,Na GW i w Kanadzie.Zawsze sobie kimś kundel pluto mordę sobie wyciera.Kundel pluto umie sobie mordkę oblizać dużym jęzorem .Jednego tylko kundel nie rozumie.Że myślenie ludzi na tym forum i ich oczytanie i wykształcenie.Nie idzie zgodnie z linią partyjną PO.Pluto może tylki obwąchać dyzia .Bo ten liże tyłek bardziej wyszczekanemu plucie.Nigdy nie oczekiwałem od pluta wzajemniści.Wręcz odwrotnie.
    • koyod i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 01.10.15, 16:53
      na wyżyny swych niewygórowanych możliwości intelektualnych poprzez propagowanie przemocy we wpisie dyźka oraz kierowanie obraźliwych sformułowań w stosunku do adwersarza we wpisach pluty37 i storimy.
      No cóż, nie każdy posiadł umiejętność kulturalnego prowadzenia dyskusji.
      • storima Re: i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 01.10.15, 17:45
        Prosze zacytuj

m o j e

obraźliwych sformułowań w stosunku do
        > adwersarza
        • storima Re: i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 01.10.15, 17:47
          Bo ja twoje oszczercze chamskie wpisy
          oraz te "wzorowego katolika" cytowałem przykładnie.
      • storima Re: i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 01.10.15, 17:49
        Propagowałeś "katolicki bandytyzm"
        oszczerstwa rzucałeś
        i jątrzysz
      • storima Re: i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 01.10.15, 17:51
        Powtarzalem ci abys nauczyl sie wyrazen ktorymi rzucasz bezmyslnie.

Nie jestem

z a d n y m
        antyklerykalem
        w twoim przekreconym rozumieniu swiata.

oszczerco.
      • taniarada Re: i znów nasza antyklerykalna trupa wzbija się 03.10.15, 08:32
        Pluto37 to dziecko specjalnej troski. Wyszukuje artykuły z GWnianej .Wkleja je .A póżniej leśne dziadki dyzio i storima zagajają temat .Synkowie gazety wyborczej.Wychowani w nienawiści do kościoła i polskości.Do wszelakich przemian.Otoczmy ich opieką i troską.Potrzebują tego,jak ryba tlenu .
    • pluto37 Re: WYROK 01.10.15, 17:40
      koyod!
      ile razy trza ci powtarzać, że ty nie jesteś żadnym adwersarzem. Gdybys myślał to już doszedłbys samodzielnie do tego prostego wniosku, że .....nie kwalifikujesz się.
      Czy jeszcze raz muszę ci wyjaśnić dlaczego?
    • pluto37 Re: WYROK 01.10.15, 17:46
      A teraz do rzeczy.
      Kolejny katolicki zawodowy aktywista w sutannie, co musiał sobie ulżyć:
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      cytat:
      Na trzy miesiące sąd aresztował 45-letniego księdza z diecezji kieleckiej podejrzanego m.in. o gwałt na nieletniej - poinformował rzecznik Prokuratury Okręgowej w Kielcach Daniel Prokopowicz. Duchowny Adam -W. usłyszał łącznie trzy zarzuty.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ciut wyżej było o zbokach w tym departamencie. I tandeta miała słuszną słuszność, że u nich co krok to ZBOK.
      • taniarada Re: WYROK 03.10.15, 08:49
        Dziecko nie drogie.Masz kompletnie wypalony mózg .Rozejrzyj się za siebie lub przed.Ty wszędzie widzisz zboków.To jest jakaś nowa mania seksualna u ciebie .Widzisz może penisy.Poszukaj u dyzia on ma jeszcze schowany z ruchu Palikota.Ludzi takich jest pełno i nie tylko u księży.I to trzeba leczyć.I takich specjalistów od tematów kościelnych też.Szczególnie.
    • gienekemigrant1222 Re: WYROK 01.10.15, 18:33
      Myślę, że temu są winne gady z Rakowa i ich pobratymcy...w Kenii by czegoś takiego nie było i za Panującego Nam Pana Tadeusza też zapewne nigdy...
    • helbietka Re: WYROK 02.10.15, 21:59
      Masz rację "gienekemigrant1222t", - te gady z Rakowa nie pozwolą mi roznosić ulotek na Rakowie zacnego kandydata do Sejmu !
      W innych dzielnicach nie ma problemu.
    • taniarada Re: WYROK 03.10.15, 10:58
      Zboki są wśród nas.Ciotka storima udaje ,że nie zna wujka pluto.Kłótliwa jędza, toleruje dyzia .Który udaje głupa internetowego.Ciotka czeka i jest zachwycona podpisami qq44.Brakuje do kompletu angrusza1.Po którym można sobie pojeżdzić. Jest klawo.Jest glupawo.I jak wujek pluto wyszukuje rodzynki gó...anej.By obrzydzić ,nie katolików, kiściół.Tylko PIS.
      • ku-tz Re: WYROK 03.10.15, 14:54
        Ależ Miglancu szanowny, nikt nie chce obrzydzać PIS-u, jaki jest to widać.
        Obowiązkiem jest ostrzegać przed tą formacją.
        • taniarada Re: WYROK 04.10.15, 01:50
          Wybacz że na tym zmienionym forum Cię niedostrzegłem. Oczywiście PIS mi wyjdzie bokiem przez żebro.Ale spróbuję. Ostatni raz. Ile mi tego życia już zostało Pozdrawiam
      • taniarada Re: WYROK 04.10.15, 01:23
        Zbliżające wybory zbudzają popłoch na GWnianej i w szeregach wiernych piesków .Coraz więcej artykułów antykatolickich w tej gazecie.Więc wychodzą z budy i szczekają.Artykuły. nie warte zainteresowania,a opublikowane na całą stronę.Czyli ciągle to samo.Aż do wyborów.
        • storima Re: WYROK 04.10.15, 01:45
          Nie obchodzi mnie opinia ściganego przez wymiar sprawiedliwości nieszczęśliwego człowieka!
          A tobie schlany jadowity bandyto od lat mściwie atakujący nienawiścią:
          Nie ma to gdy cham, zboczony bandyta nawołujący do sadystycznego obrzezania podaje się za katolika.

za takie przewinienie kara wichrzycieli religijnych, zboczeńców i bandytów,
          kara jest długa i nieuchronna.

I wybij sobie durniu ze jak tu gryzmoliłeś jakieś anioły maja bandytę w opiece!
          W tym wypełnionym jadem łbie ci się miesza.
          Ciebie niszczący i pamięć świętego Jana Pawła II?

Kara nieuchronna!

Już cierpisz gdy prawdę czytasz!!!!

Ciebie bandyto?
          • taniarada Re: WYROK 04.10.15, 02:01
            Spieprzaj dziadu obłąkany.Nie do ciebie ta opinia i komentarz.Schlany.Debilu.Od lat nie nadużywam alkoholu.Do budy obłąkany biedny i zagubiony na obczyżnie czlowieczku .Co mysiałeś za karę uciekać z tego kraju Wara ode mnie .Bo nie jestem w nastroju.I nie odpisuj debilu.
            • storima Re: WYROK 04.10.15, 02:11
              Do slow i osoby Jana Pawła II tak się zwracasz jadowity w sadyzmie grzeszniku !!!

Antyjudaizm sprzeczny z chrześcijaństwem

Pośród wszystkich działań wymierzonych przeciwko człowiekowi, jedno zwłaszcza na zawsze pozostania hańbą dla ludzkości: planowe barbarzyństwo, którego ofiarą padł naród żydowski. Obłąkana ideologia uczyniła zeń przedmiot "ostatecznego rozwiązania", pozbawiając Żydów wszelkich praw i poddając ich nieopisanym prześladowaniom. Miliony Żydów, najpierw nękanych różnego rodzaju szykanami i dyskryminacją, znalazło potem śmierć w obozach zagłady. Żydzi polscy - bardziej aniżeli inni - przeszli tę kalwarię. Przekracza możliwości ludzkiej wyobraźni ogarnięcie całej potworności tego, co działo się w oblężonym getcie warszawskim i w obozach - Oświęcimiu, Majdanku i Treblince. Pragnę w tym miejscu z całą stanowczością powtórzyć, że wrogość lub nienawiść do judaizmu pozostaje w całkowitej sprzeczności z chrześcijańską wizją godności człowieka.

(List Apostolski z okazji 50-tej rocznicy wybuchu II wojny światowej, 27 sierpnia 1989r.)

Jan Paweł II

• pluto37 Re: WYROK 03.10.15, 11:28
      Tandeta!
      Nie podniecaj się tak.
      Już wiemy, że ZBOKÓW u WAS WIELU.
      Nie musisz się maskować byle z daleka od nieletnich.

A tak to najwyżej ksiądz OKO zrobi ci bruzdę na czole.

możesz też zorganizować pielgrzymkę jasnogórska wraz z prezesem pod hasłem
      W równym KROKU
      ZBOK przy ZBOKU....

Myśmy juz różne dziwactwa widzieli w żywotach naszych, to i ZBOKÓW WASZYCH radosny krok nas nie zdziwi.
      • storima Re: WYROK 03.10.15, 13:53
        Pluto!
        Nie czyn z czegoś co próbuje udawać kogoś!

To żadny katolik!
        Rasistowski element uprawiający bandyterke!
        Nawoływał tu wielokrotnie do przemocy, miedzy innymi do sadystycznego obrzezania!

• taniarada Re: WYROK 03.10.15, 22:50
          Tyle lat pluto w swoim mieście zwanym Częstochochową napierza na swoich.Tyle lat taka menda mieszkająca poza granicami naszego kraju.Nie żyjący w związku małożeńskim.Udający Polaka.Go wspiera.Ten co przekręca wszystkie oczywiste fakty.Menda wspiera mendę.Menda .mendę pogania.I uważa swoją prawdę za oczywistą.Twój wujek pluto już dawno nawołuje cieciu do wyrzynania katolików.I ich likwidacji.Za to chętnie by przyjąl obcych kulturowo i religijnie.Ale nie na swój grzbiet.
          • storima Re: WYROK 03.10.15, 22:59
            Wiesz kto to jest menda?
            To ten, który gwałci 10 Przykazań.
            Podaje się za katolika plując na autorytety Kościoła, jak Jan Paweł II.
            To taki który na publicznym forum uprawia bandyckie najazdy nawołując do publicznego obrzezania i podmywając się jadem rasizmu i nienawiści podciera się Kościołem.
            To TY.
            • storima Re: WYROK 03.10.15, 23:02
              I nic ci pomylony sadysto i zboczeńcu nawołujący do sadystycznego obrzezania do tego kto gdzie i jak żyje.
            • taniarada Re: WYROK 04.10.15, 00:59
              Już ci pisali byś się leczył z nienawiści do drugiego człowieka.Nikt cię nie lubi i nie oczekuje od ciebie komentarza Nierobie formułowy.Manipulujesz faktami i je odwracasz .Kto cię pytał o zdanie. ....Wujek pluto sam się obroni.Wyszczekany jest pies.Na tym forum nikt mu nie odpisze.Nawet na senior pl.Bo olali dziada.Tyle lat tu mędzisz Tyle lat
    • taniarada Re: WYROK 03.10.15, 13:21
      I widzisz pluto dużo było trzeba.Ty hajter .A was ist das
    • taniarada Re: WYROK 03.10.15, 22:28
      Z
    • storima Re: WYROK 04.10.15, 01:57
      WYROK dla ukrywającego się pod nickiem "taniarada"
      za wzywanie imienia na daremno i rzucanie w Niego kalumnii
      oraz
      pognębianie Świętego
      przez szerzenie nienawiści rasowej
      i
      nawoływanie
      do bandyckiego w sadystycznym upojeniu obrzezania.

KARA BOSKA jest NIEUCHRONNA!!!

Wgłębiając się we własną tajemnicę, Kościół Chrystusowy odkrywa więź łączącą go z judaizmem. Religia żydowska nie jest dla naszej religii rzeczywistością zewnętrzną, lecz czymś wewnętrznym. Stosunek do niej jest inny aniżeli do jakiejkolwiek innej religii. Jesteście naszymi umiłowanymi braćmi i - można powiedzieć - naszymi starszymi braćmi.
      Nie można Żydom jako narodowi przypisywać żadnej dziedzicznej i zbiorowej winy za to, co popełniono podczas męki Jezusa. Nie można jej przypisać wszystkim bez różnicy Żydom wówczas żyjącym ani Żydom dzisiejszym. Nie ma więc żadnych podstaw do jakiejkolwiek rzekomo teologicznie usprawiedliwionej dyskryminacji czy - co gorsza -prześladowań Żydów.

Jan Paweł II
      (Synagoga Większa, Rzym, 13 kwietnia 1986r.)
    • taniarada Re: WYROK 04.10.15, 02:14
      Ty nie masz do czego wracać.Radio Wakans się kłania.Nocą sobie podreptarz po Rakowie.Pełno na tym forum zboczonych co sprzedali nasz kraj i spieprzyli na specjalnych paszportach przyznanych przez esbecję.
      • storima Re: WYROK 04.10.15, 02:27
        TYs nie IPN,
        tylko jadem plujący bandyta
        wiec to nie opinia lecz łajdacki bełkot!!!

Mimo przestrogi jednej za druga jadem plujesz!!!

Szargasz Świętości
        i KARA JEGO
        nieuchronna

niestety:
        sadysto w upojeniu grzechu bandyto:
        Wysłuchaj jeszcze tego głosu przestrogi

Głos przestrogi

Myślę, że naród izraelski, dzisiaj może bardziej jeszcze niż kiedykolwiek indziej, znajduje się w centrum uwagi narodów świata. przede wszystkim z racji tego straszliwego doświadczenia. Staliście się przez to wielkim głosem przestrzegającym całą ludzkość, wszystkie narody, wszystkie potęgi tego świata, wszystkie ustroje i każdego człowieka. Bardziej niż ktokolwiek inny, właśnie wy staliście się taką zbawczą przestrogą. I myślę, że w ten sposób spełniacie to wasze powołanie szczególne, okazujecie się w dalszym ciągu dziedzicami tego wybrania, któremu Bóg jest wierny. To jest wasza misja w świecie współczesnym wobec ludów, narodów, całej ludzkości. Kościół, a w tym Kościele wszystkie ludy i narody, czują się z wami zjednoczeni w tej misji.

(Przemówienie do przedstawicieli wspólnoty żydowskiej, Warszawa, 14 czerwca 1987r.)

Święty Jan Paweł II

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka