Dodaj do ulubionych

Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEMAŁO

IP: *.prenet.pl 19.09.04, 22:41
Wywaliło mnie ....ostatnio czesto sie to zdarza, ale jak dorwe tego co torobi
to zostanie z niego szara plama.

Mylą mi sie dzisiaj literki. Ide spać Jutro cos wpisze.
Spotkanie Forumowiczow było super.
Kto nie był ...niech załuje
Młodzieży Czestochowska jestescie SUPER>
Tak trzymacide spac
do jutra.
paaaa
NIE WIEM Dlaczego sufit sie kiwa

hahahahahah

żartuję

3-majcie sie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 22:46
      Mnie tez się kiwa
      • Gość: mgielkapsotnab Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.04, 09:00
        Qurde mnie sie nie kiwa,ale mój mąż nade mną owszem tak!!!lekko podniesionym
        głosem wypowiada:stara baba a głupoty jakieś jej w głowie,moze byś tak lepiej
        cos poprasowała albo jakieś pranie??!! zawiadamiam:wyprasowałam,pranie zrobię
        dzisiaj,poskładałam z małym ludziki z kasztanów,pozmywałam gary......itp itd
        wolałabym ,aby mi się sufit kiwał!mgielkapsotnab(bardziej ruda niż Ruda)

uśmiechnij się !!!!!!!!!!!jutro będzie.........gorzej!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Iris Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:26
          No to qrde zapytaj, psotna mgiełko swojego ślubnego,skoro Ty stara baba to jak
          nazwie te starsze od Ciebie:o)Pewnie Ci zazdrości dlatego marudzi:o)
          hihihiZapomniałam już kiedy robiłam kasztanowe ludki,dobrze,że mi Kubuś
          rośnie:o)Pozdrawiam:o)
          • Gość: Angela Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:34
            I znów powiększyło się grono moich znajomych. Bardzo się cieszę. Wirtualna
            znajomośc jest bardzo dobra, ale przełożenie jej na znajomośc wizualną, to
            dopiero wyczyn. Dziękuję wszystkim za taki gromki odzew na propozycję
            spotkania. Serdecznie pozdrawiam obie władze (UM i prasa) oraz Polonusów.
            • Gość: Iris Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 09:55
              Czy wiesz Angelo jakie to uczucie odnaleźć rodzinkę na takim spotkaniu:o)Nie
              potrafię nawet tego opisać.Zawsze chciałam mieć barata no i mam:o)wparwdzie nie
              rodzony i taki bardziej wirtualny ale JEST!:o)Dobrze,że nie wyszłam z Wami,
              czasmi warto zaczekać:o)
    • Gość: Angela Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:06
      Iris, więcej detali na gg, proszę.
      • Gość: CÓRKA Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.prenet.pl 20.09.04, 18:47
        Angela....a mysmy eszcze pili "poznawczego" i Lączonego z rodzinami
        hahahahah

Bo nasze Forum to wielka Rodzina
        Nikt tutaj nie wie jaka to przyczyna
        Ze sie na Forum kłocimy, spieramy
        Ale w Kawiarni TYLKO USMIECHAMY.

• Gość: skrzat55 Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:11
          Czy ktoś wie jaka jest nazwa tej winiarni? Jeśli nie ma moglibyśmy nadać jej
          imię: "FORUM 04", bo nie wiem czy samego forum już nie ma. Rodzicami
          chrzestnymi powinni być forumowicze. Co wy na to?
          • Gość: Iris Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 07:28
            Muszę niektórych rozczarować.Właściciele już nazwali swoją winiarnię PIWNICE
            MARGAUX GALERIA SZTUKI I WINA.Nazwa piękna więc nie ma sensu proponować
            zmiany:o)Najważniejsze to ja dobrze rozreklamowac no i musimy sie tam co jakiś
            czas spotykac:o)Żal zeby takie piekne miejsce stało puste:o)Pozdrawiam:o)
            • Gość: Angela Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:47
              Ja juz zrobiłam reklamę tego uroczego miejsca wśród znajomych.
              • Gość: Kubiś Qurde. działo BYŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:25
                Witam i Pozdrawiam !!!!!!! Spotkanie było SUPER . Znowu po tylu latach mam jakichś
                ciekawych znajomych . Szkoda tylko że tak krótko było to spotkanie , ale myślę
                że Przewodnicząca Forum ANGELA niedługo coś wymyśli . Pozdrawiam wszystkie
                panie które miałem przyjemność poznać i panów oczywiście też. Kubiś
                • rrruda Re: Qurde. działo BYŁO 21.09.04, 17:09
                  Gość portalu: Kubiś napisał(a):

> Witam i Pozdrawiam !!!!!!! Spotkanie było SUPER . Znowu po tylu latach mam
                  jaki
                  > chś
                  > ciekawych znajomych . Szkoda tylko że tak krótko było to spotkanie , ale myślę
                  > że Przewodnicząca Forum ANGELA niedługo coś wymyśli . Pozdrawiam wszystkie
                  > panie które miałem przyjemność poznać i panów oczywiście też. Kubiś

Drogi KUBISIU myślę ze będę wyrazicielką ogólnie wszystkich.....
                  to Nam było niezmiernie miło poznać Taką Nietuzinkową Osobowość jak TY......
                  i :0) pamiętaj !!!!!!!!! jesteśmy cierpliwe!!!!!!!!!
                  Pozdrów Swoją Sliczną żonkę.
                  Niejaka ruda Ruda
                  • Gość: Kubiś Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:41
                    Przekazalem pozdrowienia żonce .Jest jej miło i was też pozdrawia!!!!!!
                    • Gość: skrzat55 Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:37
                      Drogi Kubisiu, jeśli pozdrowiłeś żonkę, to teraz dopuść ją do komputera na
                      forum.Może na następne spotkanie też przyjdzie. Będzie miło ją poznać. Hasło na
                      dziś i nie tylko - uśmiechnij się (a nie tylko - banany i banany).
                      • Gość: Angela Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:47
                        Skrzat, ale aktywnośc, a jeszcze nie tak dawno nie było Was (bo w liczbie
                        mnogiej dla niezorientowanych) widac ani słychać. Grunt to dobra zabawa, co?
                        • Gość: skrzat55 Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:10
                          Ale było dowcipne. Hahaha. I tak nas nie widać tylko można czytać.
                          • Gość: Ruda Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 19:45
                            Im więcej SKRZATÓW 55 TYM LEPIEJ
                            Ruda
                            • Gość: skrzat55 Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:42
                              Dzięki Ruda za wsparcie. Jesteś OK, im nas więcej tym weselej.Wesolutkie
                              pozdrowienia dla miłych "rudzielców".
                              • Gość: Ruda Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:17
                                Wieczorem to mmmaaam trochę czasu.....
                                Skrzaty , Tewika Mgiełka Córka............
                                Ech...........................
                                Babski comber........
                                Ot Co
                                Ruda ruda
                                • Gość: Iris Re: Qurde. działo BYŁO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:25
                                  Ominął mnie babski comber??;o)Następnym razem sie napewno załapię:o)Grypsko
                                  kontratakuje:o(Buziaki dla wszystkich,przez kompa Was nie
                                  pozarażam):o)"pociągająca" Iris:o)
                                  • Gość: Ruda Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:33
                                    To Iris Pistacjowa dopiero będzie ....no ten babski comber...
                                    Tylko zdrowiej nam .........NATYCHMIAST....
                                    Nalewka z Nagietka........odrobinkę do kieliszka i woda!!!!!!!
                                    Będziesz jak nowa...............
                                    rUDA rUDA
                                    • Gość: Iris Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:29
                                      Dzięki :o)Spróbuję z nagietkiem:o)tylko tak myslę woda czy wóda?;o) hihihihi
                                      tymbardziej,że jakaś odnowa by sie przydała:o)Cmok:o)
                                      • Gość: Boki Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 10:39
                                        Qrcze, ale sobie słodzicie :))) Fajnie tak... Też miałem być na spotkanku, ale
                                        pan temperatura 38,8, pani kaszel i pani katar nie chciały mnie wypuścić z
                                        domu. Ale do następnego!!

pozdr.
                                        • Gość: Ruda Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:06
                                          Boki jak wyżej.........
                                          Nagietek (naaalewka z apteki)i woda.........
                                          Póżniej ew..................w.da.......
                                          I do ........następnego...........
                                          zdrowa od nagietka......Ruda
                                        • Gość: Iris Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:19
                                          No widzisz Boki:o)Żałuj,tylu fajnych ludzi w fajnym miejscu na dodatek:o)I tak
                                          miło teraz sobie słodzić:o)Ja wprawdzie mam nawrót choroby ale na myśl o
                                          spotkaniu pierwszy etap minął jak reką odjął:o)Pozdr..:o)
                                          • Gość: Ala Re: Co jest zdrowiej nam Tu NATYCHMIAST IP: *.prenet.pl 22.09.04, 13:27
                                            Ja także bardzo żałuję, że nie byłam. Pozdrawiam Was wszystkich
    • Gość: Tewika Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 11:16
      Iris - czy powstają już nowe odcinki sagi rodzinnej F......... ? :))
      • Gość: Iris Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 13:13
        Niestety Tewiko,narazie w tej sprawie nic nowego:o(Przez to zamieszanie ,szok
        no i pewnie wypite wino też zrobiło swoje,nie umówiłam się konkretnie i teraz
        czekam na telefon:o)Mam nadzieję,ze uda nam sie jeszcze spotakać :o)
        Pozdrawiam:o)
        • Gość: Wlodek Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.vf.shawcable.net 04.10.04, 03:19
          Czesc Wam juz z Vancouveru.
          Mnie tez bylo milo Was spotkac.
          To tyle na goraco, bo tyle co wrocilem z Londynu i jeszcze czuje europejskie
          powietrze.
          Teraz chyba mnie czeka lekka kwarantanna.
          Jeszcze raz NAJLEPSZEGO i dzieki za mily wieczor.
          Z NIESPODZIANKA :))
          Sie narobilo..
          • Gość: Iris Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 07:40
            Hej Włodku:o)Jak juz minie kwarantanna i dojdziesz jakos do siebie,odezwij się
            proszę:o)Nie mogę odszyfrować Twojego adesu:o)Pozdrawiam serdecznie:o)
            • Gość: Wlodek Re: Qurde.ale sie działo!! FORUMOWICZOW BYŁO NIEM IP: *.vf.shawcable.net 04.10.04, 14:58
              Gość portalu: Iris napisał(a):

> Hej Włodku:o)Jak juz minie kwarantanna i dojdziesz jakos do siebie,odezwij
              się
              > proszę:o)Nie mogę odszyfrować Twojego adesu:o)Pozdrawiam serdecznie:o)

Moze sie mnie pisadlo omsklo:))
              Ja mam Twoj.
              Moze bedzie "robic".
              Wlodek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka