kasia485 26.12.15, 21:09 szukam biura zajmującego się środkami i dotacjami unijnymi proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Dotacje unijne 27.12.15, 10:12 Kasi 485 chodzi raczej o sprawdzone biuro zajmujące się tymi środkami .I podzielenie się opinią Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego w słowa (Julian Tuwim) . Odpowiedz Link Zgłoś
kasia485 Re: Dotacje unijne 27.12.15, 17:45 zadałam normalne pytanie . myślałam że do tego celu służy również forum . Ludzie co się z Wami dzieje ? Nie znacie - biura to po co takie głupie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Dotacje unijne 27.12.15, 17:53 Na niszowym forum znalezienie takich i podobnych informacji jest prawie rowne 0. I pragmatycznie napisał ptzedmowca. W koncu w google znaleźć mozna i biura i opinie o nich jak opis procedur, wymagania, finansowane projekty jak i kontakty do wnikliwej analizy. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Dotacje unijne 27.12.15, 19:26 Popytaj może w urzędzie miejskim, albo w starostwie. Biura poselskie PO i PiSu, czy SLD też powinny mieć takie informacje, bo ich funkcjonariusze korzystali z takich programów. A co do element, to on ma takie zboczenia, że musi bo go udusi. Inaczej w proch by się obrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dotacje unijne 27.12.15, 21:30 taniarada 27.12.15, 17:17 i kasi nic kasi bec.Jakaś dupa wołowa się po de mnie podszywa.Napisał storima :Na niszowym forum znalezienie takich i podobnych informacji jest prawie rowne 0. I pragmatycznie napisał ptzedmowca.Tylko się pytała.Bo to niszowe forum ty prowadzisz.Razem z wujkiem Pluto. Odpowiedz Link Zgłoś