dyziek_o 14.06.16, 08:20 ........szansa na rozwiązanie / i uratowanie / pielęgniarek ! Ojciec doktor dyrektor radia maryja napisał: Uratowałem stocznię, uratuję i pielęgniarki I podał nr swojego konta. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluto37 Re: Jest! 14.06.16, 09:51 Dyziek! Znowu jajca se robisz w środku nocy ciemnej. Jak niejaki Jaki albo sam Kaczyński w miesięcznicę poczęcia dobrej zmiany na glebie Smoleńska. wielebny Rydzyk poczuł że mamoną cuchnie z PiSowskiego koryta to ssie cyca Kaczyńskiego na żywca bo wie, że ten przydeptany na gardzieli nie PiSnie i wypłaci. A z tymi pielęgniarkami, to może byc taki numer, że Radziwiłł wypłaci na konto, a on za to w intencji pielegniarek modły odprawi i zaleci pokropek z pełnej dziury w kropidle. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Jest! 14.06.16, 18:50 Jak pragnę podskoczyć! Żadnych jaj se nie robię. Znalazłem takie "ogłoszenie" na forum. A znając poświęcenie dla dobra oraz nieskazitelny charakter człowieka przekazałem dalej by czyniło się dobro............! Bo sam przyznaj; - dobra zmiana oraz dobro czynione przez ojca Tadeusza w końcu muszą doprowadzić do sytuacji, że kraj mlekiem i miodem spłynie. Tak im dopomóż buk........i ojciec dyrektor też, Amen. Odpowiedz Link Zgłoś