uxx1 01.01.17, 08:59 Mam telewizję naziemną i próbowałem zainstalować nowe kanały w telewizorze. Mimo, że telewizor mam nowy to program ich nie widzi. Co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Nowe kanały w TVP 01.01.17, 11:27 Ja mam kablówkę więc problemu nie mam żadnego.Spróbuj tu:telewizja-cyfrowa.com/2016/09/nowe-kanaly-telewizji-naziemnej/ Odpowiedz Link Zgłoś
5andrzejm Re: Nowe kanały w TVP 01.01.17, 22:22 Te nowe kanały (Zoom TV,MetroTV,Nowa TV i Wirtualna Polska TV) to nie kanały TVP tylko nowe,prywatne stacje. Może lepszą antenę trzeba żeby je odebrać. Są dostępne w DVBT i powinny być widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nowe kanały w TVP 02.01.17, 05:13 5andrzejm napisał: > Te nowe kanały (Zoom TV,MetroTV,Nowa TV i Wirtualna Polska TV) to nie kanały TV > P tylko nowe,prywatne stacje. Może lepszą antenę trzeba żeby je odebrać. Są dos > tępne w DVBT i powinny być widoczne. A gdzie tu rozmawiamy o telewizji publicznej polskiej.Jak wyżej jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nowe kanały w TVP 02.01.17, 18:50 Telewizja publiczna z przymiotnikiem.Bo widzowie nie mają wpływu na nią .Jest polityczna .Bo każdej władzy staje się tubą propagandową.I jest dojona przez wszelakich celebrytów.Mistrz propagandy O tym, że program Tomasza Lisa nie był takim sukcesem jak on to przedstawia, świadczy fakt, że po rezygnacji z jego programu przez TVP, trafił on nie do konkurencyjnych prywatnych stacji, a na portal Onet.pl, należący do wydawnictwa Ringier Axel Springer, wydawcy „Newsweeka”. Przez pierwsze miesiące oglądalności 50-minutowy program jest w stanie utrzymać widza średnio jedynie przez 17 minut. Biorąc pod uwagę, że Telewizja Polska nie zarabiała na programie Lisa, to utrzymywany był tylko i wyłącznie z uwagi na propagandowe, wspierające rząd Platformy Obywatelskiej i prezydenta Bronisława Komorowskiego treści. Jak ujawniła w zeszłym tygodniu „Gazeta Finansowa”, aż 1,8 mln zł trafiło w ciągu 4 lat do mediów związanych z Tomaszem Lisem z Narodowego Centrum Badań i Rozwoju (NCBR). W tym ponad 565 tys. zł do należącej do niego spółki posiadającej portale NaTemat.pl oraz INNPoland.pl, tuż po tym jak ten drugi portal został uruchomiony. Co ciekawe, redaktor naczelny NaTemat.pl – Tomasz Machała, w komentarzu do tekstu dot. informacji „Gazety Finansowej” na portalu Antyweb.pl wyznał, że umowa z INNPoland.pl jest „na 12 miesięcy”, NCBR wystawia co miesiąc fakturę na 34 tys. zł, a pieniądze są „do maja 2016”– co oznacza, że spółka Lisa musiała otrzymać intratny kontrakt z państwową agendą w okresie finiszu wyborów prezydenckich 2015, które do historii przeszły m.in. za sprawą Lisa, cytującego na antenie TVP wpis z fałszywego twitterowego konta córki Andrzeja Dudy. Czy można dziwić się np. furii, z jaką Tomasz Lis zwalcza obecny rząd, skoro zmiana władzy kosztowała go stratę kilku milionów złotych rocznie z państwowej telewizji, nie licząc milionów z państwowych agend i spółek Skarbu Państwa? Słowa o modlących się o powrót „ojczyzny dojnej”, za które ostatnio przepraszał prezydent Andrzej Duda, wydają się jak najbardziej aktualne.warszawskagazeta.pl/kraj/item/3854-rachunek-za-lisa-w-tvp-telewizja-publiczna-tracila-wielkie-pieniadze-przez-program-mistrza-propagandy Odpowiedz Link Zgłoś