Dodaj do ulubionych

kłamca!!!!!!

25.09.17, 17:43
Województwo miało być i sam bezczelnie kłamał razem z pomagierami.
A ta tępota uwierzyła i poszła na lep..

Jeśli ktoś liczył, że spełni się przedwyborcza obietnica częstochowskich polityków Prawa i Sprawiedliwości, niech porzuci tę nadzieję. Głos w sprawie zabrał prezes Jarosław Kaczyński i odebrał złudzenia, że województwo częstochowskie powstanie w tej kadencji parlamentu.

inaczej mówiąc wszystkie głupki znowu głosujta na PiS a oni znowu pokażą wam wała jak Polska cała:):):)
Obserwuj wątek
    • asia-loi Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 17:53
      Ja już dawno temu zauważyłam, że nikt tak nie kłamie, jak katolik chodzący do komunii, ponieważ w katolickiej wierze - kłamstwo to grzech. A jak pisięta przystępują do kłamią i przystępują do komunii, to mieliśmy mnóstwo okazji, aby zobaczyć to w telewizorze. I jeszcze mnóstwo razy zobaczymy.
      Kłamią i zatajają swoje grzechy na spowiedzi, nie spełniają warunków dobrej/ważnej spowiedzi (te 5), i idą do komunii, jak gdyby nigdy nic, z minami niewiniątek, z rekami złożonymi do Boga.
    • storima Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 19:14
      Asiu oni robią swoje, wypełniają te swoje zobowiązania: ZAWSZE chodzą do kościoła i ZAWSZE głosują.
      A czy Ty uczestniczyłaś w wyborach?
      Czy dokonałaś zobowiązanie społeczeństwa obywatelskiego?
      • asia-loi Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 21:21
        storima napisał:

> Asiu oni robią swoje, wypełniają te swoje zobowiązania: ZAWSZE chodzą do kościoła i ZAWSZE głosują
        .

Taaak, chodzą do kościoła a nawet do komunii.
        A czy postępują, po wyjściu z kościoła tak, jak wynika to z wiary, którą taaak wyznają i taaak praktykują?

A czy Ty uczestniczyłaś w wyborach?

Na tych ostatnich do parlamentu, nie poszłam świadomie, a nie dlatego że mi się nie chciało.
        Jeszcze była zagłosować na Komorowskiego.
        Dlaczego nie głosowałam to już pisałam, nie chce mi się znowu tego pisać (bo długie).

> Czy dokonałaś zobowiązanie społeczeństwa obywatelskiego?

Kiedyś ktoś mądry powiedział (nie pamiętam kto):
        Demokracja tym różni się od tyranii, że w demokracji, ludzie sobie sami, wybierają tyrana.

P.S. Wykupiłam prenumeratę GW, za całe 19,90 zł (za kwartał).
        • taniarada Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 22:06
          A trzeba było iść na wybory i nie jęczeć .Jak to teraz POwieczki mi robią.Wykupiłam abonament.No to możesz napylać na Jasną.Lub ponawijać sama ze sobą.
          • asia-loi Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 22:20
            taniarada napisał(a):

... Wykupiłam abonament.No to możesz napylać na Jasną.Lub ponawijać sama ze sobą.

Nie skąp i też wykup. Podyskutujemy razem. Sama ze sobą nie mam zwyczaju dyskutować.
            Ale za to sobie poczytam, dużo artykułów.
            • taniarada Re: kłamca!!!!!! 26.09.17, 22:57
              Asiu a kto bogatemu zabroni.Wbijasz dany artykuł w wyszukiwarkę,byle nie na początku w Google i czytasz.Dla zasady nie wykupię.Nie jestem hejterem tylko zwolennikiem PIS.Zresztą pracuję ciągle zagranicą.Aktualnie w Berlinie.I wykup pakietu to pikuś. Obserwuję wydarzenia z daleka.Fora GW to ciekawy materiał do wszelakiej obserwacji.Ale to nie wyrocznia.Sporo fajnych ludzi tu poległo i dlatego nie wykupię.Pozdrawiam.
    • taniarada Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 21:49
      Sranie w banie.Potrzebne nam to wojwództwo jak kij do dupy. Czerwoni zaczęli o tym marzyć .Bo zbliżają się wybory samorządowe.Giżyński coś o tym mamrotał, ale trzeba było wybrać kandydata PIS .A nie komucha. To był warunek.Pisze pluto bzdety .A sam dobrze wie że wojwództwo częstochowskie nie powstanie.Byle tylko pieprzyć i prowadzić nagonkę na PIS i katolików.Było o tym dużo pisane tu na forum.Parobki systemu.
    • dyziek_o Re: kłamca!!!!!! 25.09.17, 23:37
      Dla ciekawskich.

Ja się z Jędrka stwierdzeniami, - jak by co zgadzam.

Andrzej Golimont

Nie ma nic bardziej infantylnego, niż eksploatowany bezmyślnie w katolickiej Polsce (gdzie wiedzę zastępuje się gusłami, a analizę i krytyczny osąd modlitwami do istot, które najprawdopodobniej nie istnieją - a gdyby nawet istniały, to mają nas gdzieś, bo po to, żeby się nami nie przejmować, obdarzyły nas rozumem i wolną wolą) archetyp matki boskiej. Wiele kobiet poległo i zarobiło się na śmierć starając się mu dorównać. To przecież niemożliwe! Jak nie uprawiać seksu, a jednak zajść w ciążę, jak urodzić dziecko innemu, nie zdradzając męża, jak nie wtrącać się w wychowanie syna (a nawet dać mu się łajać - bo Jezus łajał, czasem bardzo ostro swoją matkę) a jednak wychować geniusza i zbawiciela, jak będąc niewinną i czystą liliją znosić trudy życia i poniewierki i wreszcie: jak nie mając skrawka życia dla siebie zachować pogodę ducha i być wyłącznie miła i dobrą? Ba! Świętą! Oczywiście to niemożliwe. Oczywiście taka kobieta jak matka boska nie mogłaby istnieć, a gdyby istniała byłaby zagoniona, sfrustrowana, zahukana, urobiona po łokcie, lekceważona przez wszystkich i umordowana życiem. Ach, zapomniałabym: nie dość, że matka boska była Żydówką, to jeszcze równocześnie została (nikt jej nie pytał, czy chce) królową katolickiej i antysemickiej Polski. Majstersztyk. Taki oto ideał kobiety lansują mężczyźni, co żyją w celibacie (teoretycznie) i babek nie znoszą (często są gejami, bywają pedofilami), znać nie chcą, boją się i nimi gardzą. A teraz jeszcze tę umęczoną matkę boską eksploatuje popkultura w jej najbardziej prymitywnej, pseudo patriotycznej i pseudoreligijnej wersji. Matko Boska - szczere wyrazy współczucia.

Tyż się przyłączam.
      Do tych wyrazów.......!
    • storima Re: kłamca!!!!!! 30.09.17, 13:36
      " pluto37 30.09.17, 12:26
      Dyźku!
      Nie pytaj na kogo głosować.
      Zrób rachunek sumienia i zastanów się nad przeszłymi wyborami.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,164804244,164804244,_naiwny_.html?p=164822925

AŚKA !!!

Zamiast się rozpisywać na PRÓŻNO.

To po prostu:

GŁOSUJ.

• storima Re: kłamca!!!!!! 30.09.17, 20:29
      Dziś od "AŚKI" otrzymaliśmy radosną odpowiedź:
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,164823250,164823250,KtoJest_odpowiedzialny_za_adminstrowanie.html

Dzięki wielkie Droga Asiu!!!
      😊😊😊
      • asia-loi Re: kłamca!!!!!! 30.09.17, 20:58
        storima napisał:

> Dziś od "AŚKI" otrzymaliśmy radosną odpowiedź:
        > forum.gazeta.pl/forum/w,654,164823250,164823250,KtoJest_odpowiedzialny_za_adminstrowanie.html
        >
        > Dzięki wielkie Droga Asiu!!!
        > 😊😊😊

Nie rozumiem. Możesz wyjaśnić.
    • storima Re: kłamca!!!!!! 30.09.17, 21:05
      Przepraszam Cię Asiu.
      Przeglądałem wcześniej ten wątek i źle wkleiłem link.
      Powinien być ten:

forum.gazeta.pl/forum/w,55,164804244,164804244,_naiwny_.html?p=164824267

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka