szukajaca93 07.11.17, 19:10 Witam, ma ktoś namiary na wróżkę z Rakowa ? Albo może poleca ktoś jakąś ? :) Proszę tylko o poważne odpowiedzi, nie o ocenianie mnie :) Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martamarcysiuk02 Re: wróżka Częstochowa 12.02.18, 14:57 Dzień dobry, zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję: - białą magię, - oczyszczenie, - czarną magię, - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób, - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów, - rytuały zdrowotne Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni. Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii. dużo dobra i szczęścia martamarcysiuk02@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ninakolb Re: wróżka Częstochowa 10.07.18, 18:16 Mam sprawdzoną wróżkę, podaję nr tel 500 273 383, anioł nie kobieta, wiele razy korzystałam przez telefon i sprawdza się wszystko, poza tym niezwykle ciepła, delikatna i empatyczna osoba, gotowa do pomocy o każdej porze dnia i nawet późnym wieczorem, NIEDROGA Odpowiedz Link Zgłoś
seernox Re: wróżka Częstochowa 15.10.18, 13:34 wrozbytarot.online/ekspert/wrozbita-jakub/ Polecam serdecznie! Cudotwórca Odpowiedz Link Zgłoś
oski1 Re: wróżka Częstochowa 27.02.20, 10:51 zdecydowanie lepiej gada się z wrozbytarot.online/ekspert/tarocistka-czandra/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicjadrahn Re: wróżka Częstochowa 17.10.22, 18:31 Mogę z czystym sercem polecić Katarzynę Kether. Kobieta z czystym sercem oraz bardzo miłym usposobieniem. Poniżej zostawiam link do FB www.facebook.com/Kasia.eKether Odpowiedz Link Zgłoś