Dodaj do ulubionych

Koszykówka: co dalej z Tytanem?

IP: *.pl / 80.48.252.* 13.10.04, 18:52
NIE NIE TO NIE MOZE SIE TAK SKONCZYC!!!!!!!!!!!!!chodze na iskre od 97r nie
mozna wycofac druzyny tak po prostu to nie moze sie stac
Obserwuj wątek
    • Gość: mut czy ktoś umrze za tytana?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:29
      wstyd ze nikt w powiecie nie da 100 tys. na sport ligowy
    • Gość: Ahmed Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.trustnet.pl 13.10.04, 19:32
      Od 2 sezonow nie opuscilem ani jednego meczu nawet ze zlamana noga przyszedlem
      to bedzie jedno wielkie sk**********o jezeli sie wycofaja
    • Gość: cookie Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 19:57
      jasne,jasne jak w tym miescie basket wychodzi na światło dzienne to zawsze musi
      sie coś spier....drodzy kibice nie pozostaje nam nic innego jak zejsc do
      piwnicy i zobaczyc czy węgiel przypadkiem nie kwitnie,bo to miasto ewidentnie
      spadło na dno pod względem sportu i wszelkiej rozrywki
    • Gość: P!0TRek Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.10.04, 20:21
      Urząd miasta mógłby, choćby w części zrezygnować z funduchy na stadiony
      Włókniarz i Rakowa i przekazać jakąś większą kwotę na Iskrę, bo moim zdaniem
      Tytan już nie powinien widnieć w ich nazwie.
      • Gość: Rakowiak Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:55
        Chłopie ,od stadionu Rakowa to lepiej się odczep. Tam przychodzi na 4 ligę po 5
        tys ludzi ,a za rok w 3 będzie po 7 tysięcy itd. Bardzo żałuję Iskry ,bo też (
        oprócz Rakowa) kibicuję Iskrze. Myślę, że sponsorzy typu Domex,Wkręt
        met ,Pamapol ,zamiast na śmieszną siatkówkę powinni zainwestować w kosza. Ile
        kasy z miejskiej puli zabiera AZS ? Przecież na siatikę to już mało kto
        przychodzi .
        Iskra - walczcie oi swoje , jesteśmy z Wami.
        Włókniarz , Raków ...... Iskra . Częstochowa bez AZSu !!!
        • Gość: bocian Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 06:32
          Może wreszcie ktoś doceni wielkość ligii akademickiej
          • Gość: Jasiu Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 08:41
            Pamiętam wielką drużynę Juniorską 95/97, która o maly wlos nie zdobyla
            Mistrzostwa Polski. Zawsze bede ją kojarzyl z sentymentem. Trenowal nas trener
            Muszynski. Grali: Ja, Sury, Jarek Jakubowski, Mięki, Plastek, Rysiek, Globus,
            Mundek, Nogalski, czasem Nowak. Pozdrawiam!
            • Gość: Dymczasem do Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:03
              Rafał, to Ty? a jak Twoje Pippeny? ;) pozdro
              • Gość: Jasiu Re: do Jasia IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 09:40
                Dobrze, wyobraź sobie że jeszcze je mam. Najlepsze buty na świecie:)
                Rozpoznawalne wszędzie:)
                • Gość: Dymczasem Re: do Jasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:21
                  Pamietaj, ze swe umiejetnosci koszykarskie zawdzieczasz trenerowi
                  Łojewskiemu :P, eskaesy zrobily swoje, sp 41! ;) pozdro
                  • Gość: Jasiu Re: do Jasia IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 11:01
                    Nie wiem kim jesteś, ale to prawda. Trener Kasiński z CKM chciał abym trenował
                    lekką a t. Łojewski rozumiał że to kocham(dzięki niemu zostałem wybrany MVP
                    turnieju na sp 13 i tak się zaczęło) i mnie polecił Muszyńskiemu. Nie, nie
                    zapomniałem..ach to były czasy....
      • Gość: Przemo23 Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:51
        Jakie fundusze ?! Na stadion Rakowa to na razie nic nie ma, chłopaki ciepłej
        wody nie mają, a Ty tu o kasie... Oby sie tylko tak z Iskrą nie stało, jak z
        Rakowem pare lat temu, ze wszyscy sponsorzy przed nami drzwi zamykali!
        Życze wam kibicom koszykówki powodzenia i wiary w lepszą przyszłość !
        My, kibice Rakowa juz to mamy na szczescie za sobą, ale było naprawde cięzko...
        3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
        • Gość: homo do jasia i dymczasem IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 11:34
          co u ciebie jasza? pamietasz słynne mecze ligii szkolnej?.był tam jeden gość
          którego twoje długie ręce nie mogły zatrzymać. wiesz o kogo chodzi bo nikt inny
          ci nie mógł wrzucić powyżej 20 pkt.Ale był jeden gość który rzucał ci
          regularnie 40 i więcej. to ja. pozdro dla miłośników basketu z początku lat 90
          • Gość: Jasiu Re: do jasia i dymczasem IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 11:52
            Skała, czy to ty? Nie wiem ale mnie czasem rzeczywiście 3 wrzuciłeś, ale bez
            przesady że 40 pkt!? Innym tak ale nie mnie. Wiesz że w obronie nie było na
            mnie mocnych:)))Skała, nie zapomnij dzięki komu Prus zdobył I miejsce w 96
            roku:) Sienkiewicz wygrał z Traugutem pierwszy raz w historii-to był mecz(wiesz
            kto wtedy rzucił 22 pkt:),pozdrawiam
            • Gość: x Re: do jasia i dymczasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:01
              Ludzie o czym wi fanzolicie. Kosz upada (poważny kosz) a wy tu o jakichś
              bzdetach juniorskich nawijacie. Wstydzcie się buraki. Jak jesteście tacy mocni
              to zagrajcie zadarmo w Tytanie i ratujcie drużyne - tylko nie spóśćcieich do A
              klasy :)
              • Gość: jasiu Re: do jasia i dymczasem IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 12:03
                Stary, twoja kultura osobista poraża. Chcę Ci powiedzieć tylko, że "Ci
                Juniorzy" wtedy byli lepsi od seniorów i gdyby nie oni to teraz w tytanie
                jużnikogo by nie było.
                • Gość: homo Re: do jasia i dymczasem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 12:27
                  walnąłeś z trauguttem 22 pkt i weź pod uwagę że wynik był wtedy niski 44-40.
                  ale to nie dzieki wam zdobylismy mistrzostwo. pierwszy mecz u nas 25pkt dla nas
                  (ja 63) a unich wtopa 15pkt.
                  • Gość: Jasiu Re: do jasia i dymczasem IP: *.u.mcnet.pl 14.10.04, 13:02
                    Tak zgadzam się.Wtedy Jarek J.rzucił chyba 13 pkt. drugi po mnie. Te 22 przy
                    takim cieżkim meczu to było naprawdę coś. Rzeczywiście przyznaję, że byłeś na
                    niesamowitym gazie wtedy(63pkt!!!). Michał czemu już nie grasz? Byłem ostatnio
                    na Iskrze, ale ty nie grasz?pisz na mój e-mail jak chcesz. Napisz co slychać.
                    rjasze@sgh.waw.pl, Pozdrawiam całą byłą drużynę Juniorów Iskry i trenera
                    Muszyńskiego!
    • Gość: KIBIC Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:22
      Smutne to jest wszystko, że w Częstochowie może zabraknąc kosza na poziomie.
      Widać nikomu nie zależy na spocie w Częstochowie. Nasi koszykaże przecież
      pracują w Urzędie Miasta, prezydent Częstochowy jest wielkim orędownikiem
      sportu, nic się już nie da zrobić Panowie? Wiadomo, każdy trzyma się za
      kieszeń, ale szkoda byłoby pozbyc się naszych koszykarzy i wogóle całego kosza
      częstochowskiego. Wierzę ze znajdzie się jeszcze jakieś racjonalne wyjscie z
      tej sytuacji i klub sie podniesie. Wierny kibic.
    • Gość: Kuban Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 13:14
      Artykuł na ten temat:

www.sport.czest.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=110&mode=thread&order=0&thold=0

polecam.
      • Gość: Bastion Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:07
        Co za granda....miala byc pierwsza czworka(i to nie slowa kibicow).Nie ma teraz
        nawet 5 tys. zl na organizacje meczu u nas:(Jestem ciekaw ilu kibicow
        przychodzi na mecze-bo z tego wynika ze nawet 1000 nie ma:(Moze moglem kupic
        karnet(ktory i tak sie nie oplacal).Nie chce zeby to byl koniec!!!Urzad Miasta
        niech ratuje koszykowke w Czestochowie!Panie Wrona zapraszam na mecze
    • Gość: mario Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.net 14.10.04, 22:13
      coś o tym na sport.czest.pl
      • Gość: rkaesik Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:30
        Co wy debile piszecie?
        Nie życzę sobie, jako podatnik, aby ktokolwiek dawał z pieniędzy miasta choćby
        złocisza na ten klubik z marnymi działaczami, trenerami i zawodnikami.
        Na szczęście tak jest.
        Czy wy nie widzicie, że oni są w i 1 idze bo to miejsce kupili, a nie
        awansowali w sportowej walce.
        Stanowcze nie dla nieudaczników, choć rozpad Tytana będzie tragedią dla
        częstochowskiej koszykowki.
        Jak widać ludzie z kasą widzą, że Ci koszykarscy działacze nic nie osiagną i
        wola sponsorowac inne druzyny tylko biedny Tytan potrzebował 3 lat aby to
        zauwarzyć.
        • Gość: Bastion Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:21
          Ejjj,mowiac Tytan mowisz o firmie czy o klubie?A klubem rzadza dzialacze i
          zarzad,wiec nigdy nie wiadomo jaki czlwoiek sie trafi(nie mi oceniac czy zarzad
          jest w Iskrze dobry czy zly).Wiec jezeli kiedys przed kazdym innym
          Czestochwoskim klubem pojawi sie szansa wykupienia miejsca w wyzszej kalsie
          rozgrywek to DZIALACZE PODEJMA DECYZJE ,a nie kibice kochajacy ten sport
          P.S.Tytan nie wykupil miejsca w I lidze!Po prostu liga zostala powiekszona i
          automatycznie "Tytani" awansowali,jako ze przegrali baraz z Astoria-
          albo...zajeli miejsce Astorii ktora to wykupila miejsce(juz nie pamietam)
    • Gość: miki Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:01
      to nie morze tak być
    • Gość: Marta Re: Koszykówka: co dalej z Tytanem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 18:05
      Wszystko będzie dobrze...Czestochwska koszykówka nie może tak po prostu
      zniknąć...Do tej pory była to
      dość mocna drużyna, która miała...co ja mówię, która ma szanse na duzy awans!
      Czy nie rozumiecie, że presja wywołana tą całą aferą ze sponsorem niekorzystnie
      wpływa nie tylko na ich grę, ale także na nich!!Musimy coś z tym zrobić
      Rozmawiałam ze znajomym pana Gajdy, zorganizujemy zbiórkę pieniędzy dla naszej
      ukochanej druzyny!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka