Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon

IP: *.cable.satra.pl 02.12.06, 12:43
Dziewczyny, mam zamiar zmienic Harmonet na Mercilon, glownie z powodu nizszej
ceny tego drugiego. Ale nie wiem czy nie bede potem zalowac. Jak sie czujecie,
czy macie jakies skutki uboczne, jak z wasza waga??
Obserwuj wątek
    • Gość: pieknula Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:51
      I po marcilonie i po regulonie tyłam i byłam jakaś napuchnięta, piersi chciały
      mi eksplodować i plamiłam. Wszystkie miały chyba , jak dla mnie zbyt dużą dawkę
      hormonów, ale wiem, że są dziewczyny, które biorą i nic im się nie dzieje.
      Zależy, jak reagowałaś na te pierwsze.
      • Gość: ja Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 14:16
        A ja po mercilonie czuję się dużo lepiej niż po rigevidoniesmile Nie przytyłam,
        nie plamie, krwawienia mam mniej bolesne, krótsze i baardzo regularne, tylko
        czasami pobolewa mnie w dole brzuch i mam mdłości ale to przechodzi - nie wiem
        czy to po mercilonie bo przy rigevidonie miałam tak samo - więc może to po
        prostu moja reakcja na hormony.
        Pozdrawiam
    • green_land Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon 02.12.06, 16:23
      Pamiętam tylko, że nie tyłam.
    • akkknes Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon 02.12.06, 17:53
      po raz kolejny napisze ze tesknie za mercilonem smile

na pewno mniej 'wody zbieralam' mialam ladniejsza cere i okres dwa max trzy
      dni - i zawsze wiedzialam ktorego dnia i o ktorej godzinie plus minus go
      dostane
    • Gość: mz Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.06, 12:11
      ja biore mercilon ponad rok i jestem bardzo zadowolona. sa to moje pierwsze
      pigulki wiec nie wiem co by bylo przy innych. nie mam zadnych skutkow
      ubocznych, nic nie przytylam, nie puchne.
      • mandy5 Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon 03.12.06, 12:55
        ja brałam mercilon przez 4 lata. Nie pamiętam, żebym narzekała. Wszystko było
        ok. Potem za namową lekarza zmieniłam na cilest i musiałam odstawić z powodu
        bardzo dużych migren.
    • etiennette Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon 03.12.06, 15:56
      w moim przypadku Mercilon sprawdził się super. Żadnych nieprzyjemnych
      dolegliwości. Dodatkowa zaleta dla mnie, to to, że urusł mi trochę biust, a
      waga została ta sama. Ale każda kobieta jest inna i inaczej reaguje na ten sam
      lek, wez to pod uwagę, a najlepiej pogadaj ze swoim ginem.
    • little_star Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon 03.12.06, 22:21
      Ja biore Mercilon juz od jakiegos roku, i jest swietny. Nie tyje a nawet
      schudłam, czasem są mdłosci jak zostanie tak 2-3 tabletki do konca opakowania,
      ale da sie to przeżyc. jak dla mnie Mercilon jest the best
    • Gość: Lilianne Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon IP: *.olsztyn.mm.pl 04.12.06, 18:31
      Ja też schudłam jak brałam mercilon. Tzn w początkowej fazie, po roku waga
      wróciła do normy i zaczęła rosnąć ale to pewnie wina mojego zbyt "zdrowego"
      apetytu wink
      Niestety miewałam bóle głowy. Jednak z perspektywy czasu muszę przyznać, że to
      były moje najlepsze pigułki.
    • Gość: noella Re: Do dziewczyn przyjmujacych Mercilon IP: *.adsl.proxad.net 04.12.06, 20:25
      ja tez bralam mercilon przez 5 lat.
      dobrze sie czulam,
      nie przytylam,
      nie mialam uczucia suchosci w soczewkach kontaktowych,
      zadnego puchniecia,
      zadnych plamien,
      no moze libido troche spadlo, ale podobno przy pigulach to normalne
      ale jak wiadomo, co jednej kobiecie sluzy, u drugiej moze wywolywac niepozadany
      skutek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka