Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:50 Szkoda, że gazeta tego nie zauważyła i nie dała chociażby malutkich życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SsMyK Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:42 A co za wiadomość,co to kogo obchodzi... To forum schodzi na psy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.icis.pcz.pl 21.10.04, 10:02 Wstales dzisiaj chyba lewa noga :))) To forum dotyczy wszystkiego i dla wielu to mzoe byc ciekawa wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:33 chyba nie wstałem jeszcze ,nie kładłem sie nawet:) o 1 nad ranem do wawy na Okęcie i powrót do domu o 9... bez snu.... nie mam cięzkiego dnia... nieee....!!!!! nie,to nie moze być lewa noga...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop zle wiadomosci 21.10.04, 12:55 Gość portalu: SsMyK napisał(a): > chyba nie wstałem jeszcze ,nie kładłem sie nawet:) > nieee....!!!!! > nie,to nie moze być lewa noga...:) A jednak. Masz 2 lewe nogi Wyspij sie misiu a jak jesli bedziesz glupi to zareagujesz na tego posta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż 21.10.04, 10:26 Joł joł men, Ciekawe czy wydanie się stępi piórko? I kto tera bydzie pisał o rzecznych zakolach, hutniczych problemach, łazienkach Wyszla za mąż no to po ptokach - kaput ciekawe reportaze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Gratulacje ;) 21.10.04, 10:19 Jeśli to prawda, no to najlepszego -cyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gratulacje ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:06 Dla osob które nie wiedzą kim jest E. Kwiatkowska, to wyjaśniam, że jest to dziennikarka gazety wyborczej z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro Prasowe UM Re: Gratulacje ;) IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 22.10.04, 08:40 Serdeczne gratulacje i najlepsze życzenia składa Biuro Prasowe Urzędu Miasta Częstochowy: Ireneusz Leśnikowski, Jarosław Kapsa, Tomasz Kucharski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: Gratulacje ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:29 No to faktycznie postac wielkiego formatu na rozkladowke powinna byc dana najlepiej w jakis pikantnych fotkach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż 22.10.04, 13:18 Dziennikarze „Gazety” nie musieli korzystać z drogi służbowej i publikować życzeń dla Elizy, skoro przyszli na ślub - uroczystość jak najbardziej prywatną - i osobiście życzyli szczęścia młodej parze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.prenet.pl 22.10.04, 17:08 A ja uważam , ze powinni............. maja ku temu okazje, a inne kolezanki jak wychodziły ze ten mąż to były i zdjecia i zyczenia. A Ewie NIC? Oj koledzy redaktorzy NIEŁADNIE NIEŁADNIE Ewusiu, chociaż Cie nie znam Wszelkiej pomyślności na nowej drodze, oby bła betonowa i bez kocich łbow. A Ty SsMyczku nie fer piszesz. W końcu Slub Ewy to tak samo prywatna sprawa jak niektore wątki tu miały miejsce.......:-) /pamietasz o mnie?/ Tez wiele osob sie wpisało a mnie serce radowało. A jakTY sie bedziesz zenił z SsMykowka /oj ładne stworzenie ładne/ To Ci tu eż mendelsona na grzebieniu WYGRAM. a I EXPERTUM CIE POKRYJE ŚWIECONA WODA, HAHAHHA a ja MU raczke poprowadze i w pierwsza pare powiode hihihihiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Qurcze Ewa i Eliza IP: *.prenet.pl 22.10.04, 17:11 Qurcze palnełam gafe..... E. myślałam, ze to EWA a tu sie okazała E- ELIZA Ale i tak zyczenia też serdeczne Wiadomo o kogo chodzi SORRRRKIII Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop joł joł 22.10.04, 18:22 joł joł laska - dowaliłaś jak lysy grzywa o kant stołu i tera palisz cegle. dobrze ze kiepele masz kumata i kwasu nie robisz. Eksperta zostawcie w spokoju skoro nickiem was nie traca. Pozdro dla wesolej cory Pozdra dla rudzielca i szczawikow z gangu jooł jooł meen jestem Kurc Galop bos u siebie w bloku rowny ze mnie facio i mam rozum w kroku jestem Kurc Galop co uwielbia kwasy jestem kurc galop w klatce as nad asy joł joooł meen ;) Posuchajta Bery Łajta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:43 Oczywiście, że GW nie musiała, ale mogła. A tak wyszliście na ... Potraficie publikować zdjęcia jakiegoś zegarmistrza, który o godz. 13 coś tam robi, a nie mogliście wydrukować jednej fotki ze ślubu. Nie trzeba było robić z tego wielkiego materiału na pierwszej stronie, ale wypadało dać fotkę z krótką informacją o tym. Ale postępowanie wasze i naczelnej (jeśli taka jeszcze jest) oceniają czytelnicy. I oceniają na pewno "POZYTYWNIE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 10:40 Pani Elizo, znamy się tylko z widzenia i krótkiego spotkania forumowiczów w lipcu, ale życzenia wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia ślę tak gorące jak najbliższej znajomej. Gratuluję i pozdrawiam nowożeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Kwiatkowska Re: E. Kwiatkowska wyszła za mąż IP: *.czes.gazeta.pl 25.10.04, 09:43 Dziękuję wszystkim za życzenia i pamięć. Pozdrawiam serdzecznie Odpowiedz Link Zgłoś