Dodaj do ulubionych

Porada dla xx-a

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:46
Panie xx. Jeszcze trochę niech sie xx postara tak ładnie pisać a może pana
znajdą łowcy talentów i dostanie pan posadkę w Urzędzie Powiatowym . Ktoś taki
napewno byłby tam potrzebny i to na wysokim szczeblu , gdyż xx napewno
przewyższa swą wiedzą niejednego urzędnika . Np przy rzeczniku .Pan rzecznik
napewno się męczy od czasu do czasu poruszając nowy wątek .Xx pisze z chęcią i
z niespotykanym optymizmem .Naprawdę super ! Ja jeżeli bym kogoś znał w
urzedach to bym od razu polecił anonimowego xx-a . Jestem pewien , że na
obecnym stanowisku napewno się Pan marnuje.Z poważaniem Kubiś
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Porada dla xx-a IP: *.icis.pcz.pl 25.10.04, 19:35
      Witam,

Nie wstydze sie tego co tutaj pisze. Tak mysle i czuje.

Posady nie potrzebuje, to raczej ja staram sie tworzyc w miare mozliwosci
      miejsca pracy dla innych. Troche sukcesow w tym zakresie (i nie tylko) w
      ostatnich latach mielismy.

Dodam ze pisze na tym forum dosyc czesto, gdyz tak ukszatltowalo mnie zycie i
      staram sie w ten sposob odwdzieczyc za to czego doznalem od innych.

Dotyczy to tez Czestochowy: trafilem do tego miasta dosyc przypadkowo,
      stopniowo go polubilem i pomimo tego, ze sporo bywam w Polsce i zagranica, wiec
      mam mozliwosc porownan, nie zaluje swojego wyboru - to tylko powod do dumy,
      gdyby ktos nazwal mnie medalikarzem czy medalikiem :))

Pozdrawiam,
      • Gość: Kubiś Re: Porada dla xx-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 19:50
        To czemu twierdzisz że w Czewie jest ciężko o pracę?
        • Gość: xx Re: Porada dla xx-a IP: *.icis.pcz.pl 25.10.04, 19:57
          Gdyz chociazby moi absolwenci po Informatyce musza w wiekszosci wyjezdzac z
          Czestochowy - rowniez Czestochowianie. Znajduja prace w Warszawie, Wroclawiu,
          Krakowie - troche sie to zmienia, ale powoli bardzo.
          • Gość: Kubiś Re: Porada dla xx-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:11
            No tu masz trochę racji , ale czego oczekiwać od powiatu które rozwija się
            powoli . A po drugie to dobry informatyk o wiele więcej zarobi w dużym mieście ,
            gdzie potrzeba fachowców więc niech emigrują do innych miast . Ja wiem że
            wystarczy przejżeć rubrykę dam pracę i od razu widać jakie zawody mają wzięcie w
            Czewie . A jest ich niemało . Gorzej o pracę dla ludzi wykształconych którzy
            chcą pracować w swoim fachu .Jeżeli ktoś jest naprawdę dobrym informatykiem to i
            w Czewie znajdzie pracę .Ja znam takiego i zastanawia się chłopak którą ofertę
            wybrać !!! Więc jak to jest ??????? Kto ma rację ??...........Kubiś
            • Gość: xyz Kupcie sobie teraz beczke wazeliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:29
              Hmmmmmmmm , jak cudownie w Cz-wie hmmmmmmmmmm , a jak tu duzo pracy hmmmmmmm ,
              cudownie , jak wspaniale !!!!!!!! Wkolo tylko same nieroby i warcholy
              hmmmmmmmm , my jestesmy wspaniali i jakie madre rady dajemy innym , JEST
              CUDOWNIE !!!!!!!!
              • Gość: xx Re: Kupcie sobie teraz beczke wazeliny IP: *.icis.pcz.pl 25.10.04, 20:55
                Wlasnie mowie ze jesli chodzi o prace wcale nie jest cudownie w naszej
                Czestochowie. Prosze czytac dokladniej niektore wypowiedzi na tym forum.
          • Gość: here_i_am Re: Praca IP: *.inds.pl / 80.48.184.* 25.10.04, 20:38
            to prawda w czestochowie wyglada to naprawde krucho, ale wiele sie zmienilo od
            paru lat...
            Wogole Wojewodztwo Slaskie jest daleko w tyle jesli chodzi o prace dla
            informatykow i nie bardzo wiem z czego to moze wynikac.
            a moze delikatne tyly technologiczne w naszym wojewodztwie wynikaja wlasnie z
            braku zatrudnienia informatykow w miejscach gdzie mozna wplynac na realny
            rozwoj firm i technologii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka