Gość: Przemo23 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:19 Chyba nie musze mówic że wypadało by isc na ten mecz. Sobota 16.30 Zapraszam !!! Trzeba pobic rekord ilosci widzów. Może tym razem bedzie ponad 2000? :) Pozdrowionka dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ele_24 Re: Raków - Czarni S. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 19:06 nielicz na tak dużo, do hali przycodzi pięć tysięcy, a na tą kupe złomu kilka ludzi lepjej dawają darmowe bilety to ci przyjdą . aha poco bić rekordy w czwartej lidze co z tego przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Raków - Czarni S. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 20:44 Do jakiej hali co? Na IV lige myslisz ze ludzie tez by przychodzili? Grubo sie mylisz. A na Rakowie chociaz 4 liga na dwóch ostatnich meczach było po 2000 ludzi.Gdzie tyle przychodzi co? Gazet nie czytasz? Ja nie chce bic rekordów tylko zeby ludzie zaczeli przychodzic na mecze i widze ze dotarło bo przychodzi coraz wiecej !!! Tak trzymac !!! A o kupie złomu to bez komentarza !!! Niezłe hasło wymysliłes brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Raków - Czarni S. IP: *.lechonia / 192.168.1.* 24.04.02, 22:07 Gość portalu: ele_24 napisał(a): > nielicz na tak dużo, do hali przycodzi pięć tysięcy, a na tą kupe złomu kilka > ludzi lepjej dawają darmowe bilety to ci przyjdą . aha poco bić rekordy w > czwartej lidze co z tego przyjdzie a)A co ma przychodzić z przychodzenia ludzi na mecze-zastanów się co piszesz bo trochę motasz. b)Kupy złomu to możesz poszukać u siebie w domu ewentualnie w piwnicy. c)Za brak szacunku należy ci się tzw. kuksaniec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Raków - Czarni S. IP: 193.162.16.* 25.04.02, 09:53 bez komentarza typowy niedzielny kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Raków - Czarni S. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 15:58 Tez mi sie tak wydaje hehe ( niedzielny kibic ). Niech sobie pisze co chce a my i tak w sobote na ukochany Raków co chłopaki? Pozdrowionka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuchar1 Re: Raków - Czarni S. 25.04.02, 21:17 Gość portalu: ele_24 napisał(a): > nielicz na tak dużo, do hali przycodzi pięć tysięcy, a na tą kupe złomu kilka > ludzi lepjej dawają darmowe bilety to ci przyjdą . aha poco bić rekordy w > czwartej lidze co z tego przyjdzie Zastanów się nad swoją głową i jak wszystko dojdzie do normy to przyjdź w sobote o 16.30 na stadion przy Limanowskiego. Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Raków - Czarni S. IP: 193.162.16.* 26.04.02, 09:03 rakow nie potrzebuje niedzielnych kibicow akurta w ta sobote nie bedzie mnie w czewie ale 4 stawiam sie na bank pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iir Re: glupki sie zwoluja IP: 141.48.157.* 27.04.02, 14:05 no i znowu sie glupki zwoluja na ten niby mecz, poogladajcie sobie lepiej eurosport, i tak ten wasz rakow przegra, szkody forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: glupki sie zwoluja IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 14:40 No widze ze zabłysnąłeś formą pajacu. Od głupków to sobie mozesz powyzywac kolegów swoich co najwyzej. Sam sobie pooglądaj eurosport bo ja tam nic ciekawego nie widze. Wole isc na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele_25 Re: glupki sie zwoluja IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 20:17 popieram cię iir sam wole paczeć nz damski footbool a nie na tych młodych chłoptaśów którz robią sobie wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
kuchar1 Re: glupki sie zwoluja 27.04.02, 21:38 Gość portalu: ele_25 napisał(a): > popieram cię iir sam wole paczeć nz damski footbool a nie na tych młodych > chłoptaśów którz robią sobie wstyd Wstyd to ty sobie robisz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: glupki sie zwoluja IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 00:44 Ja tez pozostawie to bez komentarza. Po co to wogóle z takimi tekstami na forum. Ciekawy jestem gdzie ten koles ogląda damski futbol bo nie wiem za bardzo... A co do wstydu to wy sobie panowie robicie takimi wpisami. Fachowcy sie znaleźli... Pozdro dla prawdziwych kibiców a nie jakis tam nie mających pojęcia kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iir Re: glupki sie zwoluja IP: 141.48.157.* 28.04.02, 15:26 sluchaj przemo,to forum jest dla wszystkich,a nie tylko dla kibicow rakowa,to moze wy sie osmieszacie ciagle gledzac o tym rakowie,jakby to byla druzyna przynajmniej z jednym mistrzostwem swiata,co lepszych druzyn nie znacie.sa ciency i tego nie zmienicie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: glupki sie zwoluja IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.04.02, 17:19 Posłuchaj iir. Wiadomo nie ma sie o co denerwowac bo niby po co. Nie o to tu chodzi żebysmy sie wzajemnie bluzgali czy co... Ale widzisz sam piszesz ze forum jest dla wszystkich tak? Więc po co piszesz jakies komentarze że głupki sie zwołuja czy cos takiego. Czyli po prostu wyzwałes mnie i pozostałych kolesi od głupków tak? Każdy ma prawo podac na forum taki temat jaki mu sie podoba. Na tym w końcu polega forum.Nie podoba mi sie to nie wchodze do tematu i spoko. A tak poza tym to jedyne miejce ( oprócz strony Rakowa oczywiście - fajowa zresztą ) gdzie mozemy sobie pogadac o klubie i wogóle. I widze ze spore zainteresowanie jest czyli wszystko ok. Dlatego nie pisz o nas w taki sposób bo to sie chyba nikomu nie bardzo podoba.Bluzgi to chyba nie tu. Pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: glupki sie zwoluja IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 01:52 Gość portalu: iir napisał(a): > no i znowu sie glupki zwoluja na ten niby mecz, poogladajcie sobie lepiej > eurosport, i tak ten wasz rakow przegra, szkody forsy. I znowu sie odezwało dzieciątko z Azs.Dać takiemu dostęp do netu to będzie podskakiwał i ubliżał komuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Brawo Rakow!--Tym Razem dla Prawdziwych Kibicow IP: *.90.42.221.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 02:52 ...prosze jaka ostra, lecz poziomowa walka na slowa! Bardzo milo jest slyszec Wasz Wigor. Wiare i fajne odpowiedzi na 'prowokujace' stwierdzenia, celowo formulowane aby tak 'przypiec'. A prawdziwi kibice? Kulturalnie--Nie Dajecie sie! Wy sie nie denerwujecie, wsciekajac. Myslicie sobie: "no tak chcecie nas zranic. to my napiszemy na spoko: jak ty masz cel, aby ludzi denerwowac, ublizajac im?" ale powiem Wam, z drugiej strony to tak milo jak polemizujecie...Tak Trzymac! Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Brawo Rakow!--Tym Razem dla Prawdziwych Kibicow IP: *.90.42.221.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 03:07 ...zapomnialem... cos o 'Niedzielnym Kibicu'... tez dobry, nawet jak raz na rok , na stadion... 'Niedzielny Kibic', tez czlowiek, wiec nie chce byc dyskryminowany. Milego Tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: glupki sie zwoluja IP: 193.162.16.* 29.04.02, 09:37 Gość portalu: iir napisał(a): > no i znowu sie glupki zwoluja na ten niby mecz, poogladajcie sobie lepiej > eurosport, i tak ten wasz rakow przegra, szkody forsy. bez komentarza ciekawe czy mialbys odwage to jeszcze raz powtorzyc nam prosto w twarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: glupki sie zwoluja IP: 193.162.16.* 29.04.02, 09:44 Gość portalu: iir napisał(a): > no i znowu sie glupki zwoluja na ten niby mecz, poogladajcie sobie lepiej > eurosport, i tak ten wasz rakow przegra, szkody forsy. bez komentarza ciekawe telekibicu czy mialbys odwage powtorzyc nam to jeszcze raz prosto w twarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima On Rozumie. Lecz Ty: zaczepiasz. Prosto w Twarz? IP: *.156.226.206.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Daj sobie spokoj... Koledzy powiedza to samo. IP: *.156.226.206.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 11:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Jesli nie posluchasz kolegow. Znaczy "Youy are#1"? IP: *.156.226.206.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 11:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Jesli nie posluchasz kolegow. Znaczy IP: 193.162.16.* 29.04.02, 11:52 Gość portalu: storima napisał(a): ?????? nie bardzo wiem o co ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Wiesz.Sam nie wiem. ale: radio VERONICA, IP: *.156.226.206.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 29.04.02, 12:18 ...flamandzki patent na 'internet' (lata 70siate). Wiesz. Oni sie zbuntowali. Czyli powiedzieli 'Tak' temu co mowiono 'Nie!'. Nikogo nie wzywali 'twarza w twarz' nie warto bylo--przed cala Europa i Ameryka?. Gdyby zaczeli sie wysadzac (gubiac ryby w oceanach), pokarmu by im zabraklo. A ONI (Chwala Im Za To) Siedzieli sobie na bezczyich wodach i nadawali nikomu nie ublizajac:RADIO VERONICA! (EUROPA WCIAZ PAMIETA!) Wszystkie Rzady Swiata Zaniemowily: i dlatego 'prosto w twarz', ale na tych dalekich wodach. Hej!Zadne Sily Zbrojne nie byly w Stanie tak powiedzec 'w twarz'. Stad m/innymi --netowomorska przygoda! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Wiesz.Sam nie wiem. ale: radio VERONICA, IP: 193.162.16.* 29.04.02, 12:35 hehehe niezly zakret z Ciebie hehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Radio VERONICA ! IP: *.247.244.223.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 30.04.02, 00:59 ...dzieki! Milo mi iz razem na tym 'zakrecie' w pozlizg nie wpadlismy! hahaha! Wiecej Takich Postaci!...bo to tez oto chodzi, ze na przyklad kiedy mecz przegrany (nikt tego nikomu nie zyczy), ale aby tydzien Milo Mijal Bezwzglednie! ...a ci co przegrali? niech sie skoncentruja pracujac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima ...skupic sie, pracujac...(mozna i tak) IP: *.247.244.223.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 30.04.02, 01:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: ...skupic sie, pracujac...(mozna i tak) IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.13, 18:06 up Odpowiedz Link Zgłoś