Dodaj do ulubionych

na Jana Pawła II WYPADEK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 17:48
Na Jana Pawła II przed kilkoma minutami dwa auta osobowe uczestniczyły w
kolizji drogowej,karetka odwiozła juz poszkodowanych do szpitala.
Zaraz potem pojawiła się Policja.Czynności powypadkowe trwają, pewnie
przyjedzie Straż aby posprzątać aleje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Swiadek Re: na Jana Pawła II WYPADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:02
      Własnie przyjechała Straż, pomimo utrudnień ruch jest płynny i nie tworzą sie
      korki.
      • Gość: Swiadek Re: na Jana Pawła II WYPADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 18:05
        ponownie przyjechał Karetka Pogotowia ale tym razem nie na sygnale.
        • Gość: Aga Re: na Jana Pawła II WYPADEK IP: 80.51.236.* 08.12.04, 18:12
          I co, co dalej ??
          Dla mnie to powinieneś dać sobie nick "Czujny obserwator" !!
        • melisa1122 Re: na Jana Pawła II WYPADEK 08.12.04, 18:20
          Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> ponownie przyjechał Karetka Pogotowia ale tym razem nie na sygnale.

Może poprostu coś tam Ci z karetki zgubili !!
          Ja poniekąd uważam, że jak taki wątek rozpocząłeś szanowny "czujny
          obserwatorze", to napisz bynajmniej kogo wina, jaki był przebieg tego zdarzenia
          itd. !!
          Później było by przykładnym zachowaniem z twojej strony, abyś zadzwonił na
          Policję i opowiedział również Panom w niebieskich mundurach o tym incydencie i
          opisał przebieg zdarzenia.
          Pozdr.
    • Gość: Aga Re: na Jana Pawła II WYPADEK IP: 80.51.236.* 08.12.04, 18:39
      No co, co teraz się tam dzieje, możesz napisać ??
      • Gość: Kubiś Re: na Lenina WYPADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 19:26
        No i jakie typy pojazdów uczestniczyły w kolizji???????????? .Na jakim
        skrzyżowaniu itp??????? Z całym szacunkiem , ale jak się pisze " A " to trzeba
        napisać " B " tak mnie uczono na Studiach .....Kubiś
        • melaniusz Re: na Lenina WYPADEK 08.12.04, 19:38
          Gość portalu: Kubiś napisał(a):

> No i jakie typy pojazdów uczestniczyły w kolizji???????????? .Na jakim
          > skrzyżowaniu itp??????? Z całym szacunkiem , ale jak się pisze " A " to trzeba
          > napisać " B " tak mnie uczono na Studiach .....Kubiś

Słusznie.
          Ale ja sądzę, że to dziecko to już dobranockę ogląda albo też poszło już spać.
          Widać ponadto, że nie zna ono /znaczy to dziecko/ dobrych manier i pewnych
          zasad, a al. Lenina jak w tytule to założyciel postu z pewnością nie wie co to,
          lub innaczej o co chodzi !! może jeszcze go na świecie nie było jak tak sie ta
          aleja nazywała.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Kubiś Re: na Lenina WYPADEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:00
            > Słusznie.
            > Ale ja sądzę, że to dziecko to już dobranockę ogląda albo też poszło już spać.
            > Widać ponadto, że nie zna ono /znaczy to dziecko/ dobrych manier i pewnych
            > zasad, a al. Lenina jak w tytule to założyciel postu z pewnością nie wie co to,
            > lub innaczej o co chodzi !! może jeszcze go na świecie nie było jak tak sie ta
            > aleja nazywała.
            A co nie nazywała się Lenina ??
            Napisałem tak dla żartów bo moi sąsiedzi z klatki do dzisiaj nazywają tą ulicę
            Lenina - To też był wielki człowiek . Tak mi mówiła pani od Rosyjskiego .
            • snoopyblue Re: na Lenina WYPADEK 08.12.04, 22:19
              a ja idąc chodnikiem chciałem pozbyc sie kataru , ale bardzo wiało i husteczka została mi wyrwana z ręki i wpadła na szybę jakiegoś auta i kierowca tego auta się wystraszył i wpadł na inne auto i razem z tym autem wpadli na drzewo a to drzewo przewróciło się na budynek i on się zawalił i była masakra jak po trzęsieniu ziemii i wogóle prezydent miasta ogłosi jutro żałobę w całym powiecie.....

czy wy nie macie mądrzejszych tematów do pisania tylko jakieś sensayjki spod klatki w bloku? w tym mieście jest kilkadziesiąt kolizji dziennie i nikt nie robi z tego tragedii. dajcie każdemu rower zamiast auta i tyle .
              • Gość: LICZBA MNOGA Pżepraszamy sooryblue !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:36
                Chciałem najserdeczniej jak to jest możliwe przeprośić "snoopyblue" za autora
                owego nieszczęsnego wątku no i za siebie że podjąłem temat no cóż jest mi bardzo
                przykro z tego powodu że się rozgniewałeś takim głupim tematem .
                Z całym szacunkiem występując w imieniu Komitywy razem z kolegami z forum
                uprzejmie prosimy osobę " snoopyblue " o napisanie {PODREGULAMINU FORUM }
                najlepiej w punktach . Jakie tematy można podjąć na forum i czy morzna robić
                błędy .Jeśli tak to jakie są mile widziane a jakie nie .Prośbę KOMITETU
                FORUMOWICZÓW motywujemy tym że nie chcielibyśmy urażać szanownego snoopyblue i
                narażać niepotrzebnie na stres . Z WYRAZAMI SZACUNKU I UZNANIA FORUMOWICZE
                LICZBA MNOGA
                • snoopyblue Re: na Jana Pawła II WYPADEK 09.12.04, 19:14
                  po pierwsze podpisałbyś się osobiście .

po drugie ciekawszym tematem niż opisywanie 345739485 kolizji dziennie byłby jeden konkretny temat o tym , że "w miesiącu grudniu policja przekazuje wpływy ze wszystkich mandatów drogowych na domy dziecka" .

pozdrawiam nie goniących za tanią sensacją :)
                  • snoopyblue Re: na Jana Pawła II WYPADEK 09.12.04, 19:18
                    a temat skrytykowałem , bo nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni sama redakcja jest krytykowana za głupie według forumowiczów tematy typu "1 listopada masa ludzi przewracała się o jakiś słupek na cmentarzu" .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka