Dodaj do ulubionych

Po policyjnej akcji na Warszawskiej

13.12.04, 22:48
Przy okazji warto podkreślić iż działania represyje wymierzone w użytkoników narkotyków nie przynoszą żadnych pozytywnych rezultatów. Według danych Krajowego Biura d/s Przeciwdziałania Narkomanii od nowelizacji ustawy dostępność narkotyków wzrosła, wzrosła także liczba użytkowników narkotyków, jedyne co spadło to ich ceny. Teze iż podobne działania Policji nie skutkują w całej Wspólnocie Europejskiej potwierdza także wstępny raport Unijnej agencji EMCDDA i Europolu.
tak tylko chcialem nadmienic, a odnosnie lowienia wyrostkow to zawsze na takich lowach moze przez przypadek zginac ktos niewinny.(niedawne wydazenia na blokowisku), a tu jak na tacy i policja cacy cacy.
Obserwuj wątek
    • Gość: _boże_zmiłuj_sie_ I GDZIE TA NASZA WOLNOŚĆ ?... tylko na papierze IP: *.dami / 213.76.164.* 14.12.04, 03:06
      takie prawo to totalna bzdura ... tam byli sami dorośli ludzie, którzy mają
      swój rozum i jeśli ćpają, to chyba wiedzą jakie mogą być z tego skutki, ale
      żeby robić z nich bandytów ... to tak jak średniowieczne polowania na
      czarownice.
    • Gość: kojot Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:40
      to co mowią Ci ludzie to prawda. W kazdej dyskotece jest tyle prochów ,ze mozna
      by nimi naćpać całe miasto. Ale nalotów nie robi się dlatego ,ze właściciel
      dyskoteki zaprasza dzielnicowego na wódeczke kilka razy w miesiącu. Nawet jesli
      ktos pobije kogos u niego w klubie to z góry jest rozgrzeszony. Nie popieram
      prochów i powinno sie ich wyłapywać wszystkich. Ale jak chcą działąć to
      dlaczego nigdy w życiu nie zrobili nalotu na K. czy inne knajpy? Odpowiedz jest
      prosta, popsucie interesu szefowi jest popsuciem włąsnego interesu.
      • Gość: jednak-HWDP Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: 62.87.192.* 14.12.04, 10:53
        czesto to wlasnie policja wstawia bramke do lokalu (znam taki przypadek)

"Rozmawialem wczoraj z ziomalem z czwy, krorego kumpel tam byl.
        Psy wpadly i zrobily totalna rozpierduche, bili ludzi, zmuszali do grupowego
        publicznego rozbierania, zarowno gosci jak i laski. Ukradli sprzet grajacy
        i komputer. Kolo ktory sie postawil i nierozwaznie zapytal o nr sluzbowy
        zostal zabrany do pomieszczenia obok, dostal wpi**dol i podrzucono mu dragi.

Dzis o 14 jest demonstracja w czwie pod komenda.
        Zaloze sie, ze nigdzie o tym nie uslyszymy."

JESZCZE KTOS SIE DO CHOLERY DZIWI SKAD SIE BIERZE HWDP ??!?!?

HWDP!
        • Gość: zardzewiala Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: 212.244.80.* 14.12.04, 14:28
          Właśnie wybieram sie pod komende
    • Gość: The Beast wyroki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:34
      ludzie maja sprawy przez funkcjonariuszy cholernej policji. naprawde rozumiem,
      ze psy chcialy kogos okrasc- zdaza sie. nawet ok, niech bedzie, ale dlaczego za
      wszelka cene niszcza przyszlosc mlodych ludzi? czemu? to, ze jestem za
      legalizacja narkotykow, to ze jestem przekluta i wytatuowana to chyba jeszcze
      nie powod, zeby niszczyc mi zyciowe plany i mozliwosci. ludzie, opamietajcie
      sie. zwracam sie tutaj do obserwatorow tej sytuacji, do osob, ktore nie znaja
      calej prawdy o sytuacji o tym jak bylo. jestescie bombardowani cala papka
      roznych wersji tego wydarzenia. ucierpial tak naprawde squat, a nie policjanci
      czy inni urzednicy na wysokich stanowiskach. to daje do myslenia...
      • Gość: xzx Re: wyroki IP: 212.87.240.* 14.12.04, 17:10
        Jak chcesz ćpać to zwiewaj do Holandii. Ja osobiście nie chcę żeby ćpuny były
        kiedyś np. urzędnikami itp... Jak dostaną wyrok to nie będą mieli takiej
        możliwości. Dosyć już debili w polsce, jak nie wiesz jak spędzić mądrze swoją
        młodość to ćpaj dalej. Ja nie chce widzieć w mieście w którym mieszkam
        zataczających się ćpunów. Są lepsze rozrywki niż narkotyki i podskakiwanie na
        dyskotekach.
    • Gość: Janusz Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: 212.87.240.* 14.12.04, 16:17
      Jak to nie przynoszą? Myślę że kłopoty jakie te ćpuny teraz będą mieli (łażenie
      na przesłuchania, rozprawy sądowe, nadzór policyjny, adnotacje że są
      przestępcami (po wyroku za około 2-3 lata)). Skutecznie ich zniechęcą do
      następnych takich wybryków. Statystycznie to oczywiście różne rzeczy można
      udowadniać. Ja bym nie chciał być na miejscu takiego ćpuna teraz. Gratulacje
      dla Policji Częstochowskiej - tak trzymać!
      • Gość: storima Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 16:25
        Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Jak to nie przynoszą? Myślę że kłopoty jakie te ćpuny teraz będą mieli (łażenie
        >
        > na przesłuchania, rozprawy sądowe, nadzór policyjny, adnotacje że są
        > przestępcami (po wyroku za około 2-3 lata)). Skutecznie ich zniechęcą do
        > następnych takich wybryków.

Janie!

jakich wybrykow????

'wybryki' odbywaja sie rytualnie w szkolach do ktorych uczeszczaja nieletni!

wybryki odbywaja sie na codzien w barach, gdzie upija sie nieletnia mlodziez!

wybryki odbywaja sie na codzien w miejscach gdzie prostytuowani sa nieletni!

wybryki odbywaja sie na codzien gdzie nieletni handluja twardymi dragami!

wybryki odbywaja sie na codzien, gdzie tacy ja Ty Janie,
        toleruja brak profilaktyki,
        a wspieraja
        propagandowe i haniebne akcjie:

w tym przypadku
        Czestochowskiej Policji!

opamietaj sie!

bo jestes zanarkotyzowany
        propagandowym
        Belkotem!!!!

• Gość: Janusz Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: 212.87.240.* 14.12.04, 17:30
          Storima, nie wiem czy byłaś(łeś) w Częstochowie kiedyś, ja już kiedyś zostałem
          napadnięty na ulicy przez takich wracających z jakiejś imprezy najaranych
          gości. Myślę że najlepszą profilaktyką jest właśnie surowe i bezwzględne
          karanie takich ludzi. Jeżeli tacy imprezowicze zobaczą że za określone
          wykroczenia bez żadnych ceregieli dostają 3 lata, to już po roku nikt takich
          rzeczy nie będzie wyczyniał.
          Poza tym jak zapewne wiesz profilaktyka to nie tylko informowanie, ale również
          zapobieganie, wiec jeżeli zostaną wyłapani przestępcy i odpowiednio ukarani
          spowoduje to zmniejszenie ich ilości. Krótko mówiąc: jeżeli przestanie się
          opłacać być przestępcą to ich po prostu nie będzie.
          Poza tym ludzie którzy nie posiadali narkotyków i nie byli pod ich wpływem na
          tym technoparty nie poniosą przecież żadnej kary.
          Trzeba dbać o porządek, i pomyśleć również o tym co dzieje się po takich
          imprezach, o tym do czego są zdolni niektórzy ludzie pod wpływem narkotyków
          itp...

• storima Do Jana 14.12.04, 17:45
            Tak owszem bylem napadniety i to nie raz przez bedacych na alkoholowym 'haju'
            dzielnicowych bandytow (czasy PRL-u).

o profilaktyce wiem deczko wiecej (patrz moj lancuszek--tylko przykladowo)

twarde dragi: 'speed', alkohol, sztuczna i prawdziwa kokaina itd.
            wzbudzaja agresja (znam to z 'zaglebi narkotykowych' z USA)

jesli mowimy powaznie o
            profilaktyce
            to nie na podstawie
            propagandowych akcji policyjnych,
            ktore w baraku wykazy statystyk
            wypelniaja
            pierwsze strony gazet
            i telewizyjnych obrazow.

jakby niechcacy Janie, pominales moje zapytania.

Czekam na konkretne odpowiedzi.

Bo to wlasnie jest
            i nazywa sie

p ro f i l a k t y k a.
            • Gość: Turbo B Re: Do Jana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 01:08
              Ej Janusz,nie popieram ćpanoa lecz powiedz mi co ty ku.. wiesz o narkotykach ze
              się na ten temat wypowiadasz?Powiem ci że nic nie wiesz,żyjesz tylko na
              przekręconych informacjach wpojonych tobie przez przesadzoną telewizje i prase
              szukajaca sensacji,fakty wyolbrzymiającą.Z takich nietolerancyjnych trepów
              tworzą się jednostki negatywne,ograniczone do własnego stylu,nie słuchający
              racji innych.Jesli masz jakieś obiekcje do kogoś ze skłotowiczów to napisz to a
              jesli oceniasz człowieka przez styl życia to ,choc mi to cięzko przechodzi przez
              gardło,odbieram ci prawa do bucia człowiekiem,odbieram duszę,dałbym ci skórę
              wilczą..odejdz i nie wracaj,tacy jak ty poszarzają rzeczywistoś,odbieraja radośc
              poranka.Tyle
          • Gość: siarski januszku IP: *.magma-net.pl 15.12.04, 04:02
            gadasz jak jak debil weź sie za siebie
    • Gość: storima Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 16:35
      nie dodalem sklepow
      wktorych nieletni
      moga
      legalnie
      zakupic
      tony papierosow
      i litry alkoholu!
    • storima Powstrzyl bym sie z WychwalaniemPolicjiCz-wa 14.12.04, 16:55
      to smutek, zalosc i hanba.

zwlaszcza, ze osobiscie spotkalem sie w gronie polskich specow od
      profilaktyki naduzywania wolnosci i niedopelniania, a wrecz przeciwnie
      hadgorliwoscia narkotycznie i spolecznie szkodliwa
      stosowana przez
      sluzby
      'bezpieczenstwa'.

miedzy innymi wysokimi funkcjonariuszami Komendy Glownej Policji
      w Warszawie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=17897900&a=17939926
      • storima Re: Powstrzyl bym sie z WychwalaniemPolicjiCz-wa 14.12.04, 16:58
        podaje wygodniej lancuszek
        coby zrobic tylko
        'klik':

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=17897900&a=17939926
    • storima Macie za swoje; dopusciliscie agentow! 14.12.04, 20:44
      takie zycie jest
      milo
      oblednie
      lecz
      ktos
      Was Kabluje.

koniec wpisow publicznych.

macie poparcie
      wiec
      nie szkodzcie Sobie!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=18581852&a=18585220

koniec. kropka.
    • storima Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej 14.12.04, 20:54
      dokladnie
      niestety
      ale
      tak
      to
      nie to, ze bywa,
      ale
      tak to jetst
      Wstyd Policji czestochowskiej!

w s t y d !!!!!!
      • Gość: będąca po stronie a o demo ani słowa IP: *.21.pl / 213.199.204.* 14.12.04, 22:50
        ciekawe czemu jeszcze nic nie skrobneli odnoście dzisiejszej manify???
        • Gość: kfjatek Re: a o demo ani słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:00
          bo oskarzac w Polsce mozna, ale dac szanse do obrony to juz nie!!
        • Gość: będąca po stronie i coś z ciekawostek IP: *.21.pl / 213.199.204.* 14.12.04, 23:00
          a to zabawnie
          rozmawiałam dziś ze znajomym policjantem natemat sobotniej akcji na skłocie i
          wiecie co powiedział, że polcyjny pies na chasło "szukaj" usiadł na tyłku i sie
          spojrzałna opiekuna jak na idjote, który nie widzi oczywistego (tj. ful
          prochow). a cała ta dzisiejsza pikieta byą dosyć zabawna. stoi sobie grópka
          luda z transparentem i krzyczy gestepo ss (i tego typu) a z boku druga grópa z
          transparentem o KOCIE. a on zgupiał no bo co ulicha tam robił KOT???

a to dotych co nie zrozumieli przekazu.
          jestem sałym sercep po stronie skłotersów,a to jest poprostu wersja znajomego
          policjanta (no bo w każdej rodzinie znajdzie się jakaś "czarna" owca;]
          • Gość: storima Re: i coś z ciekawostek IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 23:19
            opowiedz to przed sadem

publicznie
            bez aninimo<ego
            iditycznego
            wpisu.
          • Gość: storima Re: i coś z ciekawostek IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 23:53
            Gość portalu: będąca po stronie napisał(a):

> a to zabawnie

wcale niezabawne!

jesli jakis gnojek tak tobie sie spowiada to
            zaden z niego poliocjant!

Lecz zwykly smierdzacy gnoj!

a nie profesjonalista!
    • Gość: syorima Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 23:23
      Nie dajcie sie sprowokowac§§!!!!
      • Gość: storima Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 23:27
        prowokuja Was policjanci
        bez przeszkolenia
        bezwiedni
        bez skrupolow
        (nachodzili i tez dziennikarzy GWCzestochowa)
    • Gość: będąca po stronie HEHEHE a ci napisza IP: *.21.pl / 213.199.204.* 14.12.04, 23:25
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2446265.html
      to ze strony krakowskiej wyborczej
      ci napisza, a nasi przemilcza teeeeeee
      • Gość: storima Re: HEHEHE a ci napisza IP: *.d2.club-internet.fr 14.12.04, 23:31
        Super!
        takimi i podobnymi wpisami

wpisywac sir trzeba!!!!!

P.S. nie zapomnijcie, ze czestochowsla policja straszyla dziennikatzy GW
        Czesyochowa (bo ujawniali ich ciemne sprawy_____dotad niz wyjasnione)
    • Gość: mickiewicz Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: *.pl 15.12.04, 14:54
      viva la revolution! teraz czekam az zrobia wpaduwe na drechow k...mac
    • Gość: jurek Re: Po policyjnej akcji na Warszawskiej IP: 62.148.85.* 15.12.04, 16:53
      Bylem tam i to co mówią osoby które mówia a raczej powtarzaja brednie jest
      smieszne.Osoby któr tam byly to w wiekszosci jeszcze dzieci.A byly zacpane ze
      co niekturzy ledwie stali.A jesli chodzi o to ze ich nie wpuszczali do srodka
      to chyba normalne bo kazdy by prochy wypiepszyl do WC.Pozatym niekturzy
      uczestnicy calkiem dobrze sie dogadywali z policja.Mieli mozliwosc wejscia i
      zabrania swoich zeczy czy nawet cieplej sie ubrac.Mowia tak zle o policji bo im
      impreske rozpiepszyla.Niech sie ciesza ze zyja bo te prochy moga ich zniszczyc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka