Dodaj do ulubionych

Raków-GKS II

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 10:15
Dzisiaj kolejny mecz na Rakowie. Nie wiem jak wy ale ja mam zamiar sie wybrać.
Początek o godzienie 17.00
Obserwuj wątek
    • Gość: Jontek Re: Raków-GKS II IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 15.05.02, 11:25
      Cholera wiedziałem że to sie kiedyś stanie!Nie moge dzisiaj iść bo do pracy
      zaraz lece.Nie opuściłem żadnego meczu od kilku sezonów ale dzisiaj się ten mój
      rekord skończy.Szkoda.......
    • Gość: POSTAC Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 15.05.02, 11:33
      RACZEJ NIE ZDAZE DOJECHAC W GODZINE Z WARTSZAWY DO CZEWY W KAZDYM RAZIE SERCEM
      I DUCHEM BEDE NA LIMANOWSKIEGO
      • Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 15.05.02, 18:15
        To cholera zupelnie jak ja...
      • Gość: postac Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 16.05.02, 08:34
        marcin ty tesz na wygnaniu w wszawce?????
        daj jakis kontakt do siebie
        • Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 16.05.02, 17:03
          tak sie zlozylo:) studjujem tutaj:) juz troche czasu:) a TY???

drex@poczta.onet.pl
          www.drex.prv.pl
          • Gość: postac Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 17.05.02, 09:13
            ja tutaj pracujem heheh tesz od jakiegos czasu
            mosze jakies pifko?
            na ogrotkach pifnych nad wisla
            • Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 20.05.02, 12:15
              naturalnie wskazane:)
    • Gość: Tomek Raków-GKS II 0-1 !?!? IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 16.05.02, 10:25
      Co sie stalo Raków-GKS II 0-1 ?!?!
      Znow bawimy sie w polityke finansową czy tylko wypadek przy pracy??
      Czy ktos byl na meczu ??
      • Gość: Przemo23 Re: Raków-GKS II 0-1 !?!? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 10:28
        Ja byłem na meczu i uważam, że to był wypadek przy pracy. W ostatniej minucie (
        chyba 90 była ) jeden taki hanys strzelił na naszą bramkę, nasz bramkarz piłki
        nie złapał ( całkiem przypadkiem ) i wybił przed siebie i tam drugi hanysek
        dobił i niestety wpadła do bramki :( Ale trzeba przyznać, że nasz chłopaczek
        bronił przyzwoicie, nawet karnego obronił..... Trudno gramy dalej......
        Pozdrowionka dla kibiców Rakowa !!!!
    • bigpaolka Re: Nienawidzę! 18.05.02, 11:14
      Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła o tym na forum?
      • Gość: Jontek Re: Nienawidzę! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.05.02, 14:52
        bigpaolka napisał(a):

> Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła
        > o tym na forum?

Ty mister Big, to forum nie jest tylko dla ciebie i jak ci sie nie podoba to
        sie lepiej zajmij czymś porzytecznym.pa
      • Gość: Przemo23 Re: Nienawidzę! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 09:37
        bigpaolka napisał(a):

> Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła
        > o tym na forum?

Powiem to moze w ten sposób ( nie myśl, że jestem może jakimś gburem albo co )
        ale mało mnie to obchodzi co Ty lubisz a co nie..... I tyle..... Jak mi temat nie
        pasuje to nie wchodze..... Forum jest dla wszystkich i o wszystkim.... A Raków
        był, jest i będzie tematem, który zawsze bedzie poruszany na tym forum. Proponuje
        zmienić zainteresowania.... :) Pozdrowionka !!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka