Dodaj do ulubionych

błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta

05.01.05, 09:41
Czy zna ktoś namiar na specjaliste (dobrego) od zamków samochodowych, ktoś mi się chciał włamać do autka i teraz nie moge włożyć kluczyka, wiem że można to jakoś naprawić i bedzie taniej niż wymiana całego zamka, plissss i z góry dzięki za pomoć !!!!
Pozdrawiam
B.
Obserwuj wątek
    • Gość: Seba Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: 81.15.192.* 05.01.05, 10:00
      Klucze do zamka dorabia podobno gość w Tesco ma tam swój punkt dorabiania
      kluczy i podobno ceny też ma przyzwoite. Numeru telefonu nie znam trzeba
      podjechać do niego.
      Pozdrawiam
      • Gość: bingo Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:08
        Tel.604867462 Na parterze w "CENTRUM" pewnie pomoze,
        mi pomógł.

Pozdrawiam!!!
        • Gość: jacoobs Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:18
          Mnie pomógł facet, który ma chyba stoisko w SECE tel 0602 666 218.
          • Gość: Kubiś Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:32
            Punkt w Tesco posiada Facet który mieszka za Rędzinami . W Tesco mają jego
            wizytówkę . On jest najlepszy na Czewe jeżeli chodzi o zamki samochodowe .....Kubiś
            • Gość: ktb Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: 141.11.234.* 07.01.05, 08:52
              Zgadzam się. To dawny punkt z Puchatka.
    • Gość: here_i_am Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.inds.pl / *.pl 05.01.05, 15:21
      w redzinach za kosciolem w lewo sie skreca i tam facet robi to chyba najtaniej.
      niestety trzeba wymienic cala wkaldke i tam ulaza ja do tego samego kluczyka,
      ja wiosna za 2 wkladki zaplacilem ok. 120 zl ale nie pamietam zbyt dobrze. ul
      kosciuszki o ile dobrze pamietam
      • Gość: ya Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 16:02
        Czy one tez otwiera zatrzasniete drzwi? Bo jeden fachowiec mi ciegno bowdena
        rozwalil, a potem zatrzasnal drzwi w tyle wiec potrzebuje prawdziwego
        fachowca....
        • Gość: maxima Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:14
          Pan Ł....ski z Rędzin, jest chyba najlepszym specjalistą od kluczy i zamków. Za
          kościołem w Rędzinach w lewo, zakład znajduje się po prawej stronie ulicy.
          Pozdrawiam i polecam
          • babeczkaa Re: błagam pomóżcie Babeczce w sprawie auta 05.01.05, 18:52
            bardzo Wam wszystkim dziekuje
            B.
    • zyglis Re: w Puchatku 06.01.05, 16:25
      Proszę spróbować w Puchatku. Punkt usługowy wejście od strony starego rynku.
      Pozdrawiam
    • zyglis Re w Puchatku 06.01.05, 16:29
      babeczkaa napisała:

> Czy zna ktoś namiar na specjaliste (dobrego) od zamków samochodowych, ktoś mi
      s
      > ię chciał włamać do autka i teraz nie moge włożyć kluczyka, wiem że można to
      ja
      > koś naprawić i bedzie taniej niż wymiana całego zamka, plissss i z góry
      dzięki
      > za pomoć !!!!
      > Pozdrawiam

Proszę spróbować w Puchatku. Punkt usługowy, wejście od strony Starego Rynku.
      Pozdrawiam
      > B.
      >
      • babeczkaa juz naprawione, Dziękuje!!! 06.01.05, 17:48
        juz naprawione, dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka