Dodaj do ulubionych

Wandale połamali drzewa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:30
Wandale niszczyli drzewa pod oknami straży miejskiej, a strażnicy nie
reagowali? Przecież mogli śmiało potraktować pałami tych chuliganów.
Jak tu ma być dobrze, skoro nawet przedstawiciele prawa po cichu przyzwalają
na wandalizm...
Obserwuj wątek
    • Gość: glina Re: Wandale połamali drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:20
      Zgadzam się , pałą ich . Ale nie ma co winić strażników , nie mogą być
      wszędzie . Równie dobrze drzewa mogły być łamane np. w szkole przy
      Starzyńskiego .
    • Gość: Sylwia/absolwenka Re: Wandale połamali drzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:19
      Jestem absolwentka tej szkoły,uczeszczałam do niej przez 4 lata.Odkad pamietam
      grono pedagogiczne starało sie o to aby uczniowie czuli sie w szkole jak
      najlepiej.Sadzono drzewa, odnawiano budynek, klasy.Ale co z tego jezeli
      uczniowie tego nie zauważali?Dla nich ta szkoła była karą.Zbawa było to aby
      zniszczyć i komus dokuczyć.To była frajda dla dzieciaków połamc drzewka
      podeptac trawnik....Ja osobiscie nie rozumiem tego zachowania.A moze te osoby
      chciały sie przed kimś popisac??Wg mnie Dyrekcja powinna zaczać działac,
      napewno znajdzie sie jakiś sposób na to aby,ucznowie przestali,niszczyć
      wszystko co popadnie!
      • Gość: koles CIEKAWE STWIERDZENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:40
        A czy ktoś wogole zastanowil sie nad tym co ty bili za ludzie tych dwóch którzy
        lamali te drzewka, czy ktos sie zastanawia kto niszczy groby na cmentarzu
        wszyscy sobie do glowy wbijaja ze to sa wandale a moze jakby sie glebiej
        zastanowic to wyjdzie tak ze groby na cmentarzu to nie niszcza nazwani brzydko
        przez miejscowa ludność sataniści tylkko pan który robi nagrobki żeby taki
        poszkodowany przyszedł i zamówił u niego popsutą część nagrobka interes sie
        kreci ludzie maja prace wszyscy sa zadowoleni, przypuszczam ze w tym wypadku
        moze byc podobnie ktos ma drzewka i chce je sprzedac wiec zniszczyl kilka zeby
        ktos sie zglosil i je od niego kupil moze nawet sam wyjdzie z taka propozycja
        kto to wie.
        • Gość: A Re: CIEKAWE STWIERDZENIA IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:56
          Koleś ty jestes nawiedzony i straszne niewiniątko.No taaaak wandali nie ma,a na
          babcie napadają inne,żeby było ciekawiej.Nie?
    • Gość: Miri Re: Wandale połamali drzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:46
      Uczę się w tej szkole i jestem zbulwersowana zaistniałą sytuacją! Drzewa były
      naprawdę ładne- w przyszłościu mógł tu powstać park. A teraz? Niestety parku
      nie będzie zbyt szybko, a wszystko przez gnojków, którym się nudziło! Mam
      nadzieję, że ich złapią i wywalą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka