Dodaj do ulubionych

Kolczyk w języku. Czy warto???

14.01.05, 15:15
Ile kosztuje w Częstochowie przebicie języka?? Jaki jest najbespieczny salon
do persingu??? Jakie są skutki uboczne majac kolczyk w języku??? Słyszałąm ze
to przy całowaniu sprawia przyjemnosc :-).... powiedzcie mi wszystko co na
ten temat wiecie... PROSZE
Obserwuj wątek
    • Gość: kuna... Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:03
      naprawde warto miec kolczyk w jezyku przy robieniu huby ,pomaga w rozwinieciu
      jezyka i sprawia trudnosci przy jedzeniu i robieniu minetek....
      • Gość: hihihaha Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:04
        jshdfkgjfgdjfsgdfkjcbsdjkcbujsf chejhcbbskd
      • Gość: niezle jaja Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:05
      • Gość: te sero pytan Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:06
        ad
      • Gość: ide Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:08
        haha jaja ku.. niezłe ide sie najebac z chłopokomi bo ze smiechu boli
        mnie .............(brzuch)
      • Gość: olenka666 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:46
        Te Kuna.. hahaha... ja nie mam zamiaru robić minetek ... hahaha... Ciebie to
        juz na serio pogrzało.. jak nie okłady z młodej piersi to jeszcze minetki...
        jak bym chłopem była... hehehe..... nie ma co zero pytań...
    • Gość: przewodnik8 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.inds.pl / *.pl 14.01.05, 18:57
      Jeden na jezyku a drugi na pipce .Zobaczysz jak cie podnieci.
      • Gość: zenon Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:59
        no i oczywiscie w d**pie ;)
        • Gość: olenka666 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:32
          ojjj zenon tobie radze zakup sobie cośtakiego jak "mózg" ... bo twój to ci juz
          chyba świerszczyki zeżarły..... a weźw ogóle jakie imie?????? zenon.
          hahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaha. jak dla jakiegoś pedała. hahahaha
          o kurw anie moge . zennon hahahahahahahahaha :)
      • Gość: olenka666 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:20
        powiesić za ch..a...... wsadzic siekiere do dupy.......... tasakiem dojść do
        mózgu........... i podać komuś zeby Ci sie spóścił na niego...... moze
        poczujesz orgazm???
      • melaniusz Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? 15.01.05, 17:32
        Gość portalu: przewodnik8 napisał(a):

> Jeden na jezyku a drugi na pipce .Zobaczysz jak cie podnieci.

Słusznie piszesz.

Ja jednak proponuję, jak już wbijać w jęzora to ze trzy !! aby na przyszłość
        mieć święty spokój. Poza tym jeszcze ze dwa w dzyndzel, aby jak bladź będzie
        łaziła, to aby ją dobrze w szparze smyrało i jarało.
        W dupsko jak duże ??? to z tuzin wbić /pod warunkiemże że takie "fi" 8/ aby
        przy siedzeniu i dupa czuła że coś w niej tkwi !!!
    • Gość: gość Mózg w głowie. Czy warto??? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 14.01.05, 21:50
      > Ile kosztuje w Częstochowie operacja głowy??
      > Jaki jest najbespieczny salon hirurgiczny???
      > Jakie są skutki uboczne majac mózg w głowie???
      > Słyszałąm ze to przy myśleniu sprawia przyjemnosc :-)....
      > powiedzcie mi wszystko co na ten temat wiecie... PROSZE
      • Gość: aśka Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:17
        Nie warto-moja koleżanka jest dentystką w Holandii-mówi,że osoby mające kolczyk
        w języku, po pewnym czasie mają duże problemy ze szkliwem, ponieważ
        kolczyk "zahacza" zęby.
      • Gość: olenka666 Re: Mózg w głowie. Czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:12
        te gość widze że Ci potrzebna naprawde taka operacja głowy....... mało w niej
        masz........ sadomasozwierzu..... a co do skutków ubocznych majac mózg w
        głowie ?? takich u normalnych nie ma!!!!! ale ty sie z hu*** na łby zamieniłes
        wiec skutki uboczne są.... spójrz w lustro i odrazyu zobaczys zjeden skutek
        uboczny......
        • Gość: Temur olenka666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:54
          Poziom wypowiedzi świadczy o Twojej niezwykłej "inteligencji" oraz "niebiańsko wysokim" poziomie kultury osobistej.
          A co do tematu - ul. Ogrodowa. Podobno gość jest dobry. Osoby, które robiły sobie coś u niego nigdy nie narzekały.
    • alexx112 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? 15.01.05, 17:50
      olenka666 napisała:

> Ile kosztuje w Częstochowie przebicie języka?? Jaki jest najbespieczny salon
      > do persingu??? Jakie są skutki uboczne majac kolczyk w języku??? Słyszałąm ze
      > to przy całowaniu sprawia przyjemnosc :-).... powiedzcie mi wszystko co na
      > ten temat wiecie... PROSZE

Przyjemność to ci sprawi , jak cię ktoś pie..ie w głupi łeb !!!

Olenka - ja pier..le jakie zarąbiste imię, tak jak i rozum zapewne !

Skąd to takie raśple pofajdane się biorą ????

Gość portalu: przewodnik8 napisał(a):

> Jeden na jezyku a drugi na pipce .Zobaczysz jak cie podnieci.

Ja jednak proponuję, jak już wbijać w jęzora to ze trzy !! aby na przyszłość
      mieć święty spokój. Poza tym jeszcze ze dwa w dzyndzel, aby jak bladź będzie
      łaziła, to aby ją dobrze w szparze smyrało i jarało.
      W dupsko jak duże ??? to z tuzin wbić /pod warunkiemże że takie "fi" 8/ aby
      przy siedzeniu i dupa czuła że coś w niej tkwi !!!

Ten tekst mi najbardziej przypadł do gustu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ferdek99 Re: Kolczyk w języku. Czy warto??? 15.01.05, 18:00

Re: Kolczyk w języku. Czy warto???

Oczywiście ciemnoto, ze warto.
      Przy okazji, nie zapomnij tez w p.zdzioche kilka wsadzic, zobaczysz jak cie
      bedzie rajcować tepaku ???? a jaka rozkosz przy oddawaniu moczu ze hej !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka