Dodaj do ulubionych

Dyskoteka Iguana?

IP: 80.51.57.* 22.01.05, 16:20
co sądzicie o tym klubie, czy można się tam fajnie pobawić ?
czy polecacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Dyskoteka Iguana? IP: *.net 22.01.05, 16:25
      najlepirj w piatek bo w sobote duzo ludzi oderwanych od "roboty"
      calotygodniowej, i burkow co szumia a tak w ogole srednia wieku 18-19... ciasno
      goraco do kibla 25 min....
      • Gość: Milka Polcam, polecam, polecam!!! IP: 80.51.57.* 23.01.05, 15:09
        Jak dla mnie jeden z najlepszysch klubów w Cz-wie, a że jest tam ciasno to
        raczej na plus. ja tak lubie: bardziej baunsowy klimacik;) Dobra muza, klub
        bezpieczny, nie spotykam tam za dużo buractwa, kolesi co się obleśnie kleją do
        szmacących się lasek..wiecie o co chodzi. Gó..arzy też raczej mało.
        Łazienka..hmm..no faktycznie..ale to szczegół. Enter zazwyczaj trochę drogi, ale
        za to płacisz i wymagasz, dostajesz to co chcesz, czyli dobrą zabawę:) I przede
        wszystkim jest tam bezpiecznie, żadnych mordów horror szoł...I mam blisko do
        domq:) Jestem na TAK!!!
        Do zobaczonka na następnej imprezce:*
        • Gość: hmm Re: Polcam, polecam, polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:32
          Milka a ty cierpisz na rozdwojenie jaźni ?? Raz podpisujesz się sas teraz
          Milka ( widać po IP )

Widać lubisz sie zabawić :D:D
          • Gość: anonim ;p Re: Polcam, polecam, polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:53
            nie masz pewnosci ze to ta sama osoba poniewaz ostatnie cyfry IP za ukryte ... zreszta jesli IP by sie zgadzalo to nie koniecznie moze byc ta sama osoba tylko ktos z jej sieci z tym samym adresem IP zew. co do Iguany bywam tam czasmi, pobawic sie da, nawet fajnie jest... :)
            • Gość: hmm Re: Polcam, polecam, polecam!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:41
              nie no.. tez sie tam bawie
              wlasciwie co sobote
              lokalik ma klimat

nie ma to tamto
              • Gość: activ Nie polecam! IP: 80.51.57.* 23.01.05, 17:27
                Odpowiadając na te pytania o IP, wcale by mnie nie zdziwiło gdyby posta założył
                ktoś związany z Iguaną. Zdaje mi się, że nawet wiem kto:) To co dziwnego, że
                chwali swój lokal? Tylko trochę to zenujące, reklamować się można w prasie a
                nie na forum.
                A co do lokalu wcale nie jest taki super jak tu co niektórzy wypisuja, bez
                przesady.
    • Gość: sas Re: Dyskoteka Iguana? IP: 80.51.57.* 23.01.05, 19:14
      anonim miał rację, IP ten sam może mieć wiele osób (najgorzej jak się ktoś na
      czymś nie zna i wypisuje bzdury)
      i wcale nie jestem właścicielem tej knajpy, nie wiedziałem gdzie wybrać się w
      sobotę, tej knajpy nie znam, nigdy tam nie byłem i chciałem się czegoś
      dowiedzieć o tym miejscu
      Ale dzięki wszystkim życzliwym za opinię :)
      ps. ludzie mniej podejrzliwości !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka