Gość: liv IP: 80.68.236.* 26.01.05, 14:53 Przeprowadzam się do Częstochowy, czy tutaj jest jakaś szansa na pracę, jakieś duże zakłady pracy itp.?? I czy pracę w urzędach dostaje się tylko po znajomośćiach czy może liczą sie kwalifikacje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inka Re: Praca w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:56 Niestety liczą się tylko znajomości, choć jeśli masz ciekawy zawód, to przy odrobinie szczęścia kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Praca w Częstochowie 27.01.05, 00:30 Tutaj jest standardowo, jak wszędzie. A jak jest "wszędzie" , to wie kazdy ;-) Dodam jeszcze, że ja fajną pracę dostałam bez znajomości. Zupełnie bez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv Re: Praca w Częstochowie IP: 80.68.236.* 27.01.05, 10:30 A jaka to praca jeśli to nie tajemnica? Termin powrotu zbliża się nieuchronnie i jestem coraz bardziej przerażona. Cóż życie zmusiło mnie do powrotu ale myślę, że nie będę żałować.... Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś