Dodaj do ulubionych

!!!ZNOWU DOSPEL!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:59
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=1988679
Obserwuj wątek
    • altu Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! 14.02.05, 11:28
      tamten link jest nieaktualny
      sprobujcie tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=19886795
      • Gość: przyszła księgowa Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:11
        Bliska mi osoba pracuje w Dospelu ok. 2 lat. Jest bardzo zadowolona. Jej pobory
        to ponad srednia krajowa netto oficjalnie na konto. Pracuje też w godzinach
        nadliczbowych. Nie wyobraza sobie pracy w innej firmie. Dospel ponosi koszty
        związane ze szkoleniem. W przeciągu 2 lat pracy kierowana była parę razy na
        szkolenia. Jedno szkolenie to koszt ok. 3.000,- DOSPEL TO DOBRA FIRMA !
        • Gość: komunista Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:49
          Brawo typowo komunistyczna populistyka! ile procent normy wyrabia Twoja bliska
          znajoma?
      • Gość: przyszła księgowa Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:13
        Pozdrawiam wszystkich pracujących w DOSPELU!
        • Gość: nikt Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 09:39
      • Gość: ryj Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:37
        Podbijam temat.
    • Gość: re Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:13
      w Dospelu zablokowano strony www.gazeta.pl
      • Gość: blekota Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:51
        w Dospelu w ogóle zakazane jest wszystko!
    • Gość: :D:D Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:52
      podbijam żeby nie zniknęło:):):) bo ciekawe;)
    • Gość: cos_chcaca_zrobic Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:41
      Dospel - od tej pory zle bede kojarzyla ta marke, powiem o tym 10 innym osobom,
      poprosze aby powiedzialy 10 innym. Czy jest mozliwe, aby firma taka (i wiele
      innych w stylu biedronek) upadla z powodu zlej reputacji? albo przynajmniej
      spadla w rankingu (proces ten nazwalabym "biedronizacja") aby mogly dzialac
      uczciwe firmy. Jedno jest pewne - naglasniajcie takie sprawy! Nie bojcie sie,
      przeciesz, tu mozecie byc anonimowi! nie potrafie zrozumiec osob, ktore pisza
      tyle zlego o swojej firmie ale nie maja odwagi napisac jaka to firma. Brawo dla
      autora watku!

P.S. Wplyne na wybor zupelnie innej firmy, jesli mi sie to uda Dospel straci
      dobrego klienta.
      • Gość: PRACODAWCA Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:14
        SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI, JAK WAS TAK PONIŻAJĄ I ŻLE TRAKTUJĄ - TO SAMI
        ZAŁÓŻCIE SWOJE FIRMY I ZACZNIJCIE NORMALNIE ZARABIAĆ - A JAK WAM BRAK ODWAGI
        POWIEDZIEC KIEROWNIKOWI, DYREKTOROWI LUB INNEMU PRZYPAŁOWI "DOWIDZENIA", TO
        WCALE WAM NIE WSPÓŁCZUJE ŻE ZARABIACIE ŚMIESZNE 600 ZŁ - POPROSTU NA TO
        ZASŁUGUJECIE !!!!!!! DWA LATA TEMU ZAPROPONOWANO MI OBNIŻKĘ PENSJI Z 2200 NA
        1500, POWIEDZIAŁEM DOWIDZENIA, TERAZ MAM WŁASNE PRZEDSIĘBIORSTWO I ZATRUDNIAM
        16 OSÓB - ZARABIAM DZIESIĘĆ RAZY WIĘCEJ NIŻ U "BYŁEGO" PRACODAWCY, MÓJ BYŁY
        PREZES - KŁANIA MI SIĘ W PAS I MÓWI DZIEŃ DOBRY. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ Z TYM
        NARZEKANIEM - WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY I UMIEJETNOSCI !
        • Gość: expertum credere p Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:17
          piszesz o dochodzie brutto czy netto i ewentualnie mógłbyś nam podać na którym
          zeznaniou podatkowym wykazałeś ten zarobek??
        • Gość: pytanie Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: 212.87.240.* 17.02.05, 00:51
          Czy byłes wcześniej u wrózki ?
        • ktbb Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! 21.03.05, 19:57
          Ty praco coś tam... Umiesz Capslock wyłączać?
          To podszkól się u swoich pracowników jeżeli nie.
        • Gość: xxx Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:01
          a ile dajesz zarobić swoim pracownikom? też 549zł brutto?!?
          • Gość: xxx Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:04
            przepraszam, mój bąd, złośliwość rzeczy martwych!!! 849zł brutto!?!
        • Gość: Lauren Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:05
          Hej, podziwiam cie naprawde, ..ale skoro tak, to moze mnie zatrudnisz w swojej
          firmie?
    • Gość: JAck Byłem tam kiedyś na rozmowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:08
      Na mojej byłej uczelni zamieszczono kiedyś ogłoszenie o "stażu" dla studentów z
      kier. zarządzanie i marketing albo business English. Praca miała polegać
      głównie na zajmowaniu się sprawami działu współpracy z zagranicą (oferty,
      korespondencja, itp.) co w miarę szczegółowo było wypisane na owym ogłoszeniu.
      Przychodzę zatem i wpadam w pytania 2 matron mających chyba wielką satysfakcję
      ze zgnojenia kolejnego studencika... ale nie to mnie jednak rozwaliło. Pytania
      zadawane to np. Czy potrafi pan projektować w programie autocad? Czy widzi się
      pan w pracy w biurze projektowo-technologicznym? itd. No cóż... w tej chwili
      pracuje na stanowisku tłumacza w jednej z firm i nie narzekam. Nikt
      przynajmniej nie wymaga ode mnie projektowania turbin.
    • Gość: ???? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:43
      ?????
    • Gość: q Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 12:59
      • Gość: Przesiębiorca DOSYĆ IP: 195.116.246.* 20.02.05, 19:41
        Podziwiam wszystkich nieudaczników, którzy nic poza narzekaniem nie potrafią
        zrobić.Pewnie siedzicie w domu jako bezrobotni.A może tak założylibyście swoje
        przedsiębiorstwa i zaczęli obserwować pracowników. 2/4 z nich symuluje pracę-
        kręci się,łazi po necie,1/4 zanim się weźmie do roboty (po wcześniejszym
        zrobieniu kawy i posuwaniu plot,włażeniu na formu GP i obgadywaniu
        współpracowników)świadczy pracę przez 5 godzin-,a My-PRACODAWCY płacimy chyba
        za osiem (no nie?),reszta (może) pracuje.Nie dziwcie się więc że w prywatnych
        przedsiębiorstwach są kamery ,podsłuchy itp.Wolno nam-prywaciarzom.To nasze
        pieniądze,-cięzko zapracowane!Wcale się nie dziwię pracodawcy Dospel,że ma
        dosyć takich olewaczy jak Wy!Jak gadali przez telefon w sprawach prywatnych,jak
        nawijali na chatach i opisywali jak bardzo im źle w miejscu pracy, jak nabijali
        koszty nie związane z pracą.Dobrze że wsztsyko co sprawdza pracownika jak
        świdczy pracy może być kontrolowane.Ty pracowniku masz pracować, a nie zabawiać
        się za nasze pieniądzre!My płacimy za pracę, a nie odwalenie 8 godzin!Ludzie-
        nic tylko narzekacie.Nie piszcie,że za soki się płąci,że za szkolenia też,że
        było 750 pracowków.Skąd do cholery macie takie informacje?!Poczta paltofowa?!
        Juz nie ma czasów komunizmu,że można było przebierać w pracodawcach!Nie podoba
        się to wypad na zachód-uczcie się języków i pracujcie w firmach gdzie będą was
        całować w dupę!Niesty w Polsce tak (na razie) nie będzie!Podziękujecie
        politykom-sami żeście ich sobie wybrali.I dajcie już spokój Dospelowi.A ty-
        Pani "chcąca dać dospelowi w kość"-tak się kończy!Jak zamiast pracować obmawia
        się pracodawcę za plecami!Ciesz się,że nie wyleciałaś dyscyplinarnie.Ja zapewne
        bym cie tak własnie portaktował.Nie wytkaj nosa w nie swoje sprawy!I zacznij
        szukać nowego pracodawcy,bo widzę,że pół roku minęło i nadal jesteś na lodzie.A
        teraz próbujesz odegrać się na Dospelu.Daj sobie już spokój.Nudna się robisz
        • Gość: Ladministrator Re: DOSYĆ IP: *.org / *.cn.com.pl 21.02.05, 01:35
          Hmm Ciekawe kto to pisze posty na forum z puli ip Dospelu :)
        • Gość: coś chcąca zrobić Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:35
          pewnie pan K. lub pan N. Szanowni dyrektorzy od infiltracji. Ale trudno się
          dziwić takim postom skoro panowie ci uczyli się podstaw metod zarządzania i HR-
          u będąc ochroniarzami i DJ w podrzędnych dyskotekach wioskowych. Niestety ich
          brak wykształcenia widać na każdym kroku, po prostu aż razi! Niemniej w Dospelu
          nie liczy się umiejętność zarządzania a umiejętność udupiania i kablowania.
          Gratuluję panowie.
          • Gość: tez_kiedys_krecile Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:00
            pan K ukonczyl szkole elementarna i nic wiecej , po 8 latach pracy w
            ksiegowosci nie moga siedoprosic swiadectwa szkoly zawodowej . ale za to wie
            jak podlaczys mikrofon w wc ;-) najlepsze ,ze szuka kogos kto ma podobna szkole
            do niego , ktos po technikum to potencjalnie kandydat na jego miejsce... a pan
            G sprzeda kazdego za garść srebrników. niech wam opowie o koledze ktorego
            wydymal zaq 5oo P.
            • Gość: panika Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:44
              A wiesz że pan K zatrudnił kiedyś na montażu swoich rodziców w zamian za część
              ich pensji? A pan G no cóż wygląd łysego pitbulla nie pozostawia wątpliwości co
              do jego inteligencji.
              • Gość: wiem Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:00
                nie rodzicow tylko tesciow, z czegos trzeba zaplacic raty na
                samochód,mieszkanie,zycie, to sie kupi tysiac plytek pirackich, to pozniej
                sprzeda z zyskiem. ma facet glowe do interesow.
        • Gość: blekota Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:11
          Urwałeś się z choinki kretynie. Twoja retoryka opiera się na metodach UBECKICH
          a nie prywatnego przedsiębiorcy. Pracownicy obijają się bo za pięć godzin pracy
          im płacicie (650 zł) Może czasy komunizmu się skończyły ale ty zachowujesz się
          jak UBEK lub bardziej SBEK bo do UB trzeba było być choć trochę rozumnym. Z
          twojego wpisu nie wynika abys był zbyt rozgarniety!

>A może tak założylibyście swoje
          > przedsiębiorstwa i zaczęli obserwować pracowników.

Myślę że w prywatnym przedsiebiorstwie miełbym ciekawsze zajecia niż
          podglądanie pracowników. Chyba że się jest erotomanem i montuje kamery w
          szatniach!

>Nie dziwcie się więc że w prywatnych
          > przedsiębiorstwach są kamery ,podsłuchy itp.Wolno nam-prywaciarzom.To nasze
          > pieniądze,-cięzko zapracowane!

W przypadku Dospela ukradzione pracownikom, ZUSowi, Urzędowi Skarbowemu,
          zarobione na lewym handlu. Bardzo ciężko.....
          • Gość: PRACODAWCA Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:55
            OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE KAZDY MA NA TYLE ILE ZASŁUGUJE - JEZELI ZGADZASZ SIE
            PRACOWAC ZA 650 ZŁ - 8 GODZ. DZIENNIE, PÓZNIEJ DOCHODZISZ DO WNIOSKU ZE MASZ
            PLACONE TYLKO ZA PIEC GODZI I POZOSTALE TRZY MOZESZ SIE OBIJAC - TZN. ZE Z
            TWOJĄ GŁÓWKĄ JEST COS NIE TAK (TAK JAK Z NASZYM RZADEM - UMOWE MOZESZ SOBIE W
            BUTY WSADZIC). PODPISUJESZ JAKĄS UMOWE I MASZ SIE Z NIEJ WYWIĄZYWAĆ TO TWÓJ
            OBOWIĄZEK I CHYBA OSOBISTA UCZCIWOŚĆ, JAK CI SIE UMOWA PRZESTAJE PODOBAĆ TO
            POPROSTU MÓWISZ DOWIDZENIA I JEST OK.
            • Gość: do pracodawcy Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:09
              a nie uważasz że za godne pieniądze pracuje się lepiej? człowiek da z siebie
              wszystko wiedząc że ktoś to doceni i wynagrodzi. ot takie warunkowanie
              behawioralne!
        • Gość: hello Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:08
          Sebastian nie denerwuj sie. Nie musiales nigdy pracowac a tak sie obruszasz...
          • Gość: seba Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:44
            Seba obruszał za to wszystkie pracownice!
        • Gość: Lauren Re: DOSYĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:10
          Popieram pracodawce!! Pewnie ci co tu tak narzekaja po prostu sie lenia i
          dlatego nie zarabiaja tyle ile by chcieli. To juz nie komunizm, nie ma systemu
          czy sie stoi czy sie lezy... Pozdrawiam wszystkich Przedsiebiorcow !~!!!
    • Gość: ???? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:27
      www.polsat.com.pl/forum?sid=3563245&cid=3563245&thid=100000138&t=SW50ZXJ3ZW5jamE=&w=&c=320
    • Gość: Motywator Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:54
      Ale z drugiej strony wszyscy którzy z Dospela wylecieli znaleźli sobie lepszą
      prace prawie od razu. Gorzej niz w Dospelu nigdzie indziej byc nie może!
      • Gość: x Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:25
        Święta prawda - nikt odchodząc z Dospela nie trafił jeszcze na gorszą robotę.
        • Gość: ubyły Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:18
          święta racja
        • Gość: ciekawe Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:12
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=424&w=10772288&a=10772288
    • Gość: informer Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:39
      W swoich komputerach macie zainstalowany program REMOTE ADMINISTRATOR! Możecie
      go więc śmiało wyłaczyć.
      • Gość: hhhhhhhh Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.bis / 212.244.80.* 26.02.05, 19:50
        co bombowce /Myśliwce/ już nie biorą kompów od Piotrka Miki z Informera, co?
        Ech - Piotrek, co mają tam jeszcze zainstalowane te nieboraki w Dospelkowie?
      • Gość: pracownik Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:25
        fajnie - tylko jak to zrobie zaraz się zadyma robi, dlaczego to jst wyłączone
        itd. itp.
        • Gość: nos Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:02
          czuje tu osobe pana Roberta K. ,bo tylko jego stac na takie teksty...
          P.S. jakie ip ma siedziba tej znanej firmy?
          • Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 27.02.05, 02:58
            Poszukaj IP a znajdziesz :)
            Podrawiam Informera
            ex Admin :)
          • Gość: ddd Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:24
            A przepraszam znanej chyba nie z wyrobów miernej jakości?
            • Gość: ass Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:58
              ...
      • Gość: ryj Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:13
        wyłącz a dostaniesz w ryj (wypowiedzeniem)!!!
        • Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 18.03.05, 12:18
          Grozisz mu ? to jest karalne :)
          • Gość: ryj Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:40
            jestem pracodawcą i możesz mi skoczyć. Siedze w domku na kurzej stopce i widze
            wszystko i wszystkich. I o to chodzi. Wywalę każdego tak jak Ciebie! Ex adminie!
            • Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 19.03.05, 01:56
              LOL :) to juz nie mam nic do powiedzenia... nie bede sie znizal do poziomu
              mojego ex pracodawcy.
              • Gość: art Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 18:10
                A ja jako jeden z nielicznych sam wręczyłem wymówienie temu "pracodawcy".
                Zebyście widzieli jak mu ta biała buźka poczerwieniała, żyły wyszły na szyii, a
                zdenerwowany był jak cholera. No bo jak to? On "pracodawca", "dobrodziej" a tu
                nagle jest ktoś kto ma w dupie jego pracę i te parszywe układy, sztuczność i
                dziwne napięcie, które miało powodować lepszą koncentrację i efektywność, a
                prowadziło do paraliżu. Ludzie unikali jakichkolwiek działań, zero
                kreatywności - strach przed utratą pracy. Tak On kpił z ludzi bo rynek pracy
                jest jaki jest, zero szacunku dla drugiego człowieka. Taki paniczyk, który sam
                by sobie palcem do dupy nie trafił, gdyby mu przyszło stanąć po drugiej stronie
                barykady. A co do Pani Kasieńki, to byliśmy razem w grupie na studiach i była
                to całkiem fajna panna. Ale niestety jak się hajta za kasę to niestety trzeba
                grać tak jak "pan" dyryguje. A w przypadku jakiegoś wyskoku, fora ze dwora. Ot
                mentalność małomiasteczkowego "dziedzica".
                • Gość: ja Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:15
                  Ja też się kiedyś starałam tam o pracę w księgowości. Po kilku rozmowach i
                  głupawych testach (jedno z pytań to np. czy sex sprawia mi przyjemność)
                  dostałam telefon, że od jutra zaczynam. Spytałam więc gdzie i do kogo mam się
                  zgłosić, odpowiedz: na halę produkcyjną żeby się sprawdzić.
                  Podziękowałam i przestrzegam innych przed tą "firmą".
            • Gość: mistrz riposty Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:54
              Juz rozumiem dlaczego polska gospodarka oscyluje w okolicach zera
              bezwzględnego. Swoją drogą to kawał ..... z Ciebie. Ale tacy własnie są
              pracodawcy, którzy odziedziczyli zakładziik po tatusiu i teraz strugają
              ważniaków. Czy tatus jeszcze podciera ci pupcie, czy juz potrafisz wysmarkać
              nos, bo Twoja wypowiedź świadczy tylko o umiejętniości gnębienia pracowitych
              ludzi, ciesze się że mój pracodawca ma inne podejście do swojej załogi, która
              pracuje na niego. Wymaga, ale pozwala godnie żyć i śmiać się z takich idio.....
              jak Ty. Buźka stary niech cie szanują Twoje dzieci tak mocno jak pracownicy
              szczerze składają Ci życzenia świąteczne!
    • Gość: zakochany_w_Kasi A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:37
      Co robi teraz Pani Kasieńka , wie ktoś może?
      • Gość: kasiek Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:24
        gdzioe mozna ją spotkać? co teraz robi kiedy już nie jest jednym z tyranów ?:))
        • Gość: Blekota To nie tyran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:40
          To nie tyran! To zwykły maminsynek który dał sobie wejść na głowę ochroniarzowi
          i DJ-owi z Manhatanu! Dał się ogłupić przez takich prostaków...
      • Gość: p.Kasia Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:24
        Chciałabym podziękować wszystkim którzy okazali się prawdziwi w trudnych dla
        mnie chwilach, wiem że jeśli mnie znaliście lub znacie to wiecie jaka jestem i
        jak jest i przepraszam że czasami nie miałam siły przeciwstawić się w waszej
        obronie, kiedyś myslę tworzyliśmy coś w Dospelu i to było dla mnie ważne a to
        co się teraz dzieje nie chcę mieć z tym nic wspónego czasami tak jest że jest
        się z zupełnie obcym człowiekiem i dowiadujesz się o tym w najtrudniejszej
        chwili swojego życia, ale dziękuję tym wszystkim którzy wtedy byli ze mna mimo
        zakazu. Pozdrawiam
        • Gość: Do p.Kasi Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:41
          To bardzo dobrze świadczy o Tobie że potrafisz podziękować i dobrze śwaidczy
          także o tych którzy odnaleźli w sobie cień człowieczeństwa i pomogli Ci w
          trudnych chwilach. W obliczu zakazu i infiltracji w Dospelu był to akt bardzo
          ryzykowny. Tyle że teraz takich ludzi w Dospelu już nie ma. Dlatego też firma
          powoli zamiera, konkurencja działa sprawniej, taniej i po prostu lepiej.
          pozdrowienia dla Asteniusza który boi się gdy tata jest zły i krzyczy.
          • rodan33 Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI 31.08.05, 12:51
            Asteniusz to porządny człowiek. Nie widziałem by się "pienił" bez powodu.
            Pani Kasia z mojego dośwaiadczenia w Dospel, jest niestety osobą wybitnie
            negatywną. Może przy tej okazji coś zrozumie, zmieni się.
    • Gość: mistrz riposty Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:48
      jeżeli wszyscy pracownicy dospelu są tacy jak reprezentantka tej firmy, która
      trafiła do trw to gratuluje szefom firmy załogi, jezeli jednak została ona
      wypchnięta przez kolegów z pracy to rozumiem pracowników tej firmy, nie ładnie
      tak podrzucać kukułcze jajo! ładne z niej ziółko!! Aby byłop łatwiej jest to
      pani z HR
      • Gość: ulubieniec Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:10
        jedenascie_minut@o2.pl
        • Gość: Kasia Re: Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:33
          A co mi za to dasz?
          • Gość: znow_ja Re: Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:50
            to czego nie dał Ci przez 4 lata S.
          • Gość: dziubol HELP- umowa lojalnościowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:56
            Jak sie z tego wydostac???mam tej firmy dosc!!!!((((chce isc do innej
            firmy ,ale co z tym 2-letnim okresem
            • Gość: lojalista Re: HELP- umowa lojalnościowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:08
              umowa obowiazuje tylko wtedy jesli pracodawca będzie Ci płacił polowe
              wynagrodzenia po odejsciu z pracy w innym przypadku mozesz robic co Ci sie
              podoba
    • Gość: xx Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 12:13
      xx
    • Gość: p.Kasia Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:39
      Dotarłam do informacji na moj temat na forum.
      Pozdrawiam
      • Gość: ****** Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:54
        POZDRAWIAMY PANIĄ KASIĘ BARDZO SERDECZNIE, DOKĄD PANI PRACOWAŁA TO JESZCZE W
        TEJ FIRMIE BYŁ PORZĄDEK (ZA TO PANIĄ CENIŁYŚMY, MIAŁA PANI DOBRE SERCE)
        NATOMIAST OBECNIE TO JEST JEDEN WIELKI BAŁAGAN.
        • Gość: co jest? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:38
          Bałagan?
          • Gość: Krzysiek Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:42
            Podbijam
    • Gość: zibi Re: Nocoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:51
      Znam człowieka troszkę z innej strony nie z dospelu możecie rozwinąć temat wiem
      że jest tam jednym w wiceprezesów czy coś w tym rozdzaju fajną firmówką jeździ
      i tyle byłbym wdzięczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka