Gość: livia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=1988679 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! 14.02.05, 11:28 tamten link jest nieaktualny sprobujcie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=19886795 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła księgowa Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:11 Bliska mi osoba pracuje w Dospelu ok. 2 lat. Jest bardzo zadowolona. Jej pobory to ponad srednia krajowa netto oficjalnie na konto. Pracuje też w godzinach nadliczbowych. Nie wyobraza sobie pracy w innej firmie. Dospel ponosi koszty związane ze szkoleniem. W przeciągu 2 lat pracy kierowana była parę razy na szkolenia. Jedno szkolenie to koszt ok. 3.000,- DOSPEL TO DOBRA FIRMA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komunista Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:49 Brawo typowo komunistyczna populistyka! ile procent normy wyrabia Twoja bliska znajoma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła księgowa Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:13 Pozdrawiam wszystkich pracujących w DOSPELU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 00:37 Podbijam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 16:13 w Dospelu zablokowano strony www.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:51 w Dospelu w ogóle zakazane jest wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D:D Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:52 podbijam żeby nie zniknęło:):):) bo ciekawe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos_chcaca_zrobic Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:41 Dospel - od tej pory zle bede kojarzyla ta marke, powiem o tym 10 innym osobom, poprosze aby powiedzialy 10 innym. Czy jest mozliwe, aby firma taka (i wiele innych w stylu biedronek) upadla z powodu zlej reputacji? albo przynajmniej spadla w rankingu (proces ten nazwalabym "biedronizacja") aby mogly dzialac uczciwe firmy. Jedno jest pewne - naglasniajcie takie sprawy! Nie bojcie sie, przeciesz, tu mozecie byc anonimowi! nie potrafie zrozumiec osob, ktore pisza tyle zlego o swojej firmie ale nie maja odwagi napisac jaka to firma. Brawo dla autora watku! P.S. Wplyne na wybor zupelnie innej firmy, jesli mi sie to uda Dospel straci dobrego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:14 SAMI JESTEŚCIE SOBIE WINNI, JAK WAS TAK PONIŻAJĄ I ŻLE TRAKTUJĄ - TO SAMI ZAŁÓŻCIE SWOJE FIRMY I ZACZNIJCIE NORMALNIE ZARABIAĆ - A JAK WAM BRAK ODWAGI POWIEDZIEC KIEROWNIKOWI, DYREKTOROWI LUB INNEMU PRZYPAŁOWI "DOWIDZENIA", TO WCALE WAM NIE WSPÓŁCZUJE ŻE ZARABIACIE ŚMIESZNE 600 ZŁ - POPROSTU NA TO ZASŁUGUJECIE !!!!!!! DWA LATA TEMU ZAPROPONOWANO MI OBNIŻKĘ PENSJI Z 2200 NA 1500, POWIEDZIAŁEM DOWIDZENIA, TERAZ MAM WŁASNE PRZEDSIĘBIORSTWO I ZATRUDNIAM 16 OSÓB - ZARABIAM DZIESIĘĆ RAZY WIĘCEJ NIŻ U "BYŁEGO" PRACODAWCY, MÓJ BYŁY PREZES - KŁANIA MI SIĘ W PAS I MÓWI DZIEŃ DOBRY. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ Z TYM NARZEKANIEM - WIĘCEJ WIARY WE WŁASNE SIŁY I UMIEJETNOSCI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 23:17 piszesz o dochodzie brutto czy netto i ewentualnie mógłbyś nam podać na którym zeznaniou podatkowym wykazałeś ten zarobek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: 212.87.240.* 17.02.05, 00:51 Czy byłes wcześniej u wrózki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ktbb Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! 21.03.05, 19:57 Ty praco coś tam... Umiesz Capslock wyłączać? To podszkól się u swoich pracowników jeżeli nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:01 a ile dajesz zarobić swoim pracownikom? też 549zł brutto?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:04 przepraszam, mój bąd, złośliwość rzeczy martwych!!! 849zł brutto!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:05 Hej, podziwiam cie naprawde, ..ale skoro tak, to moze mnie zatrudnisz w swojej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAck Byłem tam kiedyś na rozmowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 13:08 Na mojej byłej uczelni zamieszczono kiedyś ogłoszenie o "stażu" dla studentów z kier. zarządzanie i marketing albo business English. Praca miała polegać głównie na zajmowaniu się sprawami działu współpracy z zagranicą (oferty, korespondencja, itp.) co w miarę szczegółowo było wypisane na owym ogłoszeniu. Przychodzę zatem i wpadam w pytania 2 matron mających chyba wielką satysfakcję ze zgnojenia kolejnego studencika... ale nie to mnie jednak rozwaliło. Pytania zadawane to np. Czy potrafi pan projektować w programie autocad? Czy widzi się pan w pracy w biurze projektowo-technologicznym? itd. No cóż... w tej chwili pracuje na stanowisku tłumacza w jednej z firm i nie narzekam. Nikt przynajmniej nie wymaga ode mnie projektowania turbin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:43 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przesiębiorca DOSYĆ IP: 195.116.246.* 20.02.05, 19:41 Podziwiam wszystkich nieudaczników, którzy nic poza narzekaniem nie potrafią zrobić.Pewnie siedzicie w domu jako bezrobotni.A może tak założylibyście swoje przedsiębiorstwa i zaczęli obserwować pracowników. 2/4 z nich symuluje pracę- kręci się,łazi po necie,1/4 zanim się weźmie do roboty (po wcześniejszym zrobieniu kawy i posuwaniu plot,włażeniu na formu GP i obgadywaniu współpracowników)świadczy pracę przez 5 godzin-,a My-PRACODAWCY płacimy chyba za osiem (no nie?),reszta (może) pracuje.Nie dziwcie się więc że w prywatnych przedsiębiorstwach są kamery ,podsłuchy itp.Wolno nam-prywaciarzom.To nasze pieniądze,-cięzko zapracowane!Wcale się nie dziwię pracodawcy Dospel,że ma dosyć takich olewaczy jak Wy!Jak gadali przez telefon w sprawach prywatnych,jak nawijali na chatach i opisywali jak bardzo im źle w miejscu pracy, jak nabijali koszty nie związane z pracą.Dobrze że wsztsyko co sprawdza pracownika jak świdczy pracy może być kontrolowane.Ty pracowniku masz pracować, a nie zabawiać się za nasze pieniądzre!My płacimy za pracę, a nie odwalenie 8 godzin!Ludzie- nic tylko narzekacie.Nie piszcie,że za soki się płąci,że za szkolenia też,że było 750 pracowków.Skąd do cholery macie takie informacje?!Poczta paltofowa?! Juz nie ma czasów komunizmu,że można było przebierać w pracodawcach!Nie podoba się to wypad na zachód-uczcie się języków i pracujcie w firmach gdzie będą was całować w dupę!Niesty w Polsce tak (na razie) nie będzie!Podziękujecie politykom-sami żeście ich sobie wybrali.I dajcie już spokój Dospelowi.A ty- Pani "chcąca dać dospelowi w kość"-tak się kończy!Jak zamiast pracować obmawia się pracodawcę za plecami!Ciesz się,że nie wyleciałaś dyscyplinarnie.Ja zapewne bym cie tak własnie portaktował.Nie wytkaj nosa w nie swoje sprawy!I zacznij szukać nowego pracodawcy,bo widzę,że pół roku minęło i nadal jesteś na lodzie.A teraz próbujesz odegrać się na Dospelu.Daj sobie już spokój.Nudna się robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladministrator Re: DOSYĆ IP: *.org / *.cn.com.pl 21.02.05, 01:35 Hmm Ciekawe kto to pisze posty na forum z puli ip Dospelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś chcąca zrobić Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 08:35 pewnie pan K. lub pan N. Szanowni dyrektorzy od infiltracji. Ale trudno się dziwić takim postom skoro panowie ci uczyli się podstaw metod zarządzania i HR- u będąc ochroniarzami i DJ w podrzędnych dyskotekach wioskowych. Niestety ich brak wykształcenia widać na każdym kroku, po prostu aż razi! Niemniej w Dospelu nie liczy się umiejętność zarządzania a umiejętność udupiania i kablowania. Gratuluję panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez_kiedys_krecile Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:00 pan K ukonczyl szkole elementarna i nic wiecej , po 8 latach pracy w ksiegowosci nie moga siedoprosic swiadectwa szkoly zawodowej . ale za to wie jak podlaczys mikrofon w wc ;-) najlepsze ,ze szuka kogos kto ma podobna szkole do niego , ktos po technikum to potencjalnie kandydat na jego miejsce... a pan G sprzeda kazdego za garść srebrników. niech wam opowie o koledze ktorego wydymal zaq 5oo P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panika Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:44 A wiesz że pan K zatrudnił kiedyś na montażu swoich rodziców w zamian za część ich pensji? A pan G no cóż wygląd łysego pitbulla nie pozostawia wątpliwości co do jego inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:00 nie rodzicow tylko tesciow, z czegos trzeba zaplacic raty na samochód,mieszkanie,zycie, to sie kupi tysiac plytek pirackich, to pozniej sprzeda z zyskiem. ma facet glowe do interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:11 Urwałeś się z choinki kretynie. Twoja retoryka opiera się na metodach UBECKICH a nie prywatnego przedsiębiorcy. Pracownicy obijają się bo za pięć godzin pracy im płacicie (650 zł) Może czasy komunizmu się skończyły ale ty zachowujesz się jak UBEK lub bardziej SBEK bo do UB trzeba było być choć trochę rozumnym. Z twojego wpisu nie wynika abys był zbyt rozgarniety! >A może tak założylibyście swoje > przedsiębiorstwa i zaczęli obserwować pracowników. Myślę że w prywatnym przedsiebiorstwie miełbym ciekawsze zajecia niż podglądanie pracowników. Chyba że się jest erotomanem i montuje kamery w szatniach! >Nie dziwcie się więc że w prywatnych > przedsiębiorstwach są kamery ,podsłuchy itp.Wolno nam-prywaciarzom.To nasze > pieniądze,-cięzko zapracowane! W przypadku Dospela ukradzione pracownikom, ZUSowi, Urzędowi Skarbowemu, zarobione na lewym handlu. Bardzo ciężko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACODAWCA Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:55 OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE KAZDY MA NA TYLE ILE ZASŁUGUJE - JEZELI ZGADZASZ SIE PRACOWAC ZA 650 ZŁ - 8 GODZ. DZIENNIE, PÓZNIEJ DOCHODZISZ DO WNIOSKU ZE MASZ PLACONE TYLKO ZA PIEC GODZI I POZOSTALE TRZY MOZESZ SIE OBIJAC - TZN. ZE Z TWOJĄ GŁÓWKĄ JEST COS NIE TAK (TAK JAK Z NASZYM RZADEM - UMOWE MOZESZ SOBIE W BUTY WSADZIC). PODPISUJESZ JAKĄS UMOWE I MASZ SIE Z NIEJ WYWIĄZYWAĆ TO TWÓJ OBOWIĄZEK I CHYBA OSOBISTA UCZCIWOŚĆ, JAK CI SIE UMOWA PRZESTAJE PODOBAĆ TO POPROSTU MÓWISZ DOWIDZENIA I JEST OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pracodawcy Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:09 a nie uważasz że za godne pieniądze pracuje się lepiej? człowiek da z siebie wszystko wiedząc że ktoś to doceni i wynagrodzi. ot takie warunkowanie behawioralne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:08 Sebastian nie denerwuj sie. Nie musiales nigdy pracowac a tak sie obruszasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: DOSYĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:44 Seba obruszał za to wszystkie pracownice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren Re: DOSYĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:10 Popieram pracodawce!! Pewnie ci co tu tak narzekaja po prostu sie lenia i dlatego nie zarabiaja tyle ile by chcieli. To juz nie komunizm, nie ma systemu czy sie stoi czy sie lezy... Pozdrawiam wszystkich Przedsiebiorcow !~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:27 www.polsat.com.pl/forum?sid=3563245&cid=3563245&thid=100000138&t=SW50ZXJ3ZW5jamE=&w=&c=320 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motywator Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:54 Ale z drugiej strony wszyscy którzy z Dospela wylecieli znaleźli sobie lepszą prace prawie od razu. Gorzej niz w Dospelu nigdzie indziej byc nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:25 Święta prawda - nikt odchodząc z Dospela nie trafił jeszcze na gorszą robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubyły Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:18 święta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=424&w=10772288&a=10772288 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informer Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 08:39 W swoich komputerach macie zainstalowany program REMOTE ADMINISTRATOR! Możecie go więc śmiało wyłaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhh Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.bis / 212.244.80.* 26.02.05, 19:50 co bombowce /Myśliwce/ już nie biorą kompów od Piotrka Miki z Informera, co? Ech - Piotrek, co mają tam jeszcze zainstalowane te nieboraki w Dospelkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:25 fajnie - tylko jak to zrobie zaraz się zadyma robi, dlaczego to jst wyłączone itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nos Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:02 czuje tu osobe pana Roberta K. ,bo tylko jego stac na takie teksty... P.S. jakie ip ma siedziba tej znanej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 27.02.05, 02:58 Poszukaj IP a znajdziesz :) Podrawiam Informera ex Admin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 13:24 A przepraszam znanej chyba nie z wyrobów miernej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:58 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:13 wyłącz a dostaniesz w ryj (wypowiedzeniem)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 18.03.05, 12:18 Grozisz mu ? to jest karalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryj Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:40 jestem pracodawcą i możesz mi skoczyć. Siedze w domku na kurzej stopce i widze wszystko i wszystkich. I o to chodzi. Wywalę każdego tak jak Ciebie! Ex adminie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladministrator Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.org / *.cn.com.pl 19.03.05, 01:56 LOL :) to juz nie mam nic do powiedzenia... nie bede sie znizal do poziomu mojego ex pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 18:10 A ja jako jeden z nielicznych sam wręczyłem wymówienie temu "pracodawcy". Zebyście widzieli jak mu ta biała buźka poczerwieniała, żyły wyszły na szyii, a zdenerwowany był jak cholera. No bo jak to? On "pracodawca", "dobrodziej" a tu nagle jest ktoś kto ma w dupie jego pracę i te parszywe układy, sztuczność i dziwne napięcie, które miało powodować lepszą koncentrację i efektywność, a prowadziło do paraliżu. Ludzie unikali jakichkolwiek działań, zero kreatywności - strach przed utratą pracy. Tak On kpił z ludzi bo rynek pracy jest jaki jest, zero szacunku dla drugiego człowieka. Taki paniczyk, który sam by sobie palcem do dupy nie trafił, gdyby mu przyszło stanąć po drugiej stronie barykady. A co do Pani Kasieńki, to byliśmy razem w grupie na studiach i była to całkiem fajna panna. Ale niestety jak się hajta za kasę to niestety trzeba grać tak jak "pan" dyryguje. A w przypadku jakiegoś wyskoku, fora ze dwora. Ot mentalność małomiasteczkowego "dziedzica". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:15 Ja też się kiedyś starałam tam o pracę w księgowości. Po kilku rozmowach i głupawych testach (jedno z pytań to np. czy sex sprawia mi przyjemność) dostałam telefon, że od jutra zaczynam. Spytałam więc gdzie i do kogo mam się zgłosić, odpowiedz: na halę produkcyjną żeby się sprawdzić. Podziękowałam i przestrzegam innych przed tą "firmą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz riposty Re: Do pracowników Dospelu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:54 Juz rozumiem dlaczego polska gospodarka oscyluje w okolicach zera bezwzględnego. Swoją drogą to kawał ..... z Ciebie. Ale tacy własnie są pracodawcy, którzy odziedziczyli zakładziik po tatusiu i teraz strugają ważniaków. Czy tatus jeszcze podciera ci pupcie, czy juz potrafisz wysmarkać nos, bo Twoja wypowiedź świadczy tylko o umiejętniości gnębienia pracowitych ludzi, ciesze się że mój pracodawca ma inne podejście do swojej załogi, która pracuje na niego. Wymaga, ale pozwala godnie żyć i śmiać się z takich idio..... jak Ty. Buźka stary niech cie szanują Twoje dzieci tak mocno jak pracownicy szczerze składają Ci życzenia świąteczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany_w_Kasi A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 08:37 Co robi teraz Pani Kasieńka , wie ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:24 gdzioe mozna ją spotkać? co teraz robi kiedy już nie jest jednym z tyranów ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekota To nie tyran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:40 To nie tyran! To zwykły maminsynek który dał sobie wejść na głowę ochroniarzowi i DJ-owi z Manhatanu! Dał się ogłupić przez takich prostaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.Kasia Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:24 Chciałabym podziękować wszystkim którzy okazali się prawdziwi w trudnych dla mnie chwilach, wiem że jeśli mnie znaliście lub znacie to wiecie jaka jestem i jak jest i przepraszam że czasami nie miałam siły przeciwstawić się w waszej obronie, kiedyś myslę tworzyliśmy coś w Dospelu i to było dla mnie ważne a to co się teraz dzieje nie chcę mieć z tym nic wspónego czasami tak jest że jest się z zupełnie obcym człowiekiem i dowiadujesz się o tym w najtrudniejszej chwili swojego życia, ale dziękuję tym wszystkim którzy wtedy byli ze mna mimo zakazu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do p.Kasi Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:41 To bardzo dobrze świadczy o Tobie że potrafisz podziękować i dobrze śwaidczy także o tych którzy odnaleźli w sobie cień człowieczeństwa i pomogli Ci w trudnych chwilach. W obliczu zakazu i infiltracji w Dospelu był to akt bardzo ryzykowny. Tyle że teraz takich ludzi w Dospelu już nie ma. Dlatego też firma powoli zamiera, konkurencja działa sprawniej, taniej i po prostu lepiej. pozdrowienia dla Asteniusza który boi się gdy tata jest zły i krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rodan33 Re: A CO SIE DZIEJE U PANI KASI 31.08.05, 12:51 Asteniusz to porządny człowiek. Nie widziałem by się "pienił" bez powodu. Pani Kasia z mojego dośwaiadczenia w Dospel, jest niestety osobą wybitnie negatywną. Może przy tej okazji coś zrozumie, zmieni się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz riposty Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 20:48 jeżeli wszyscy pracownicy dospelu są tacy jak reprezentantka tej firmy, która trafiła do trw to gratuluje szefom firmy załogi, jezeli jednak została ona wypchnięta przez kolegów z pracy to rozumiem pracowników tej firmy, nie ładnie tak podrzucać kukułcze jajo! ładne z niej ziółko!! Aby byłop łatwiej jest to pani z HR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulubieniec Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 08:10 jedenascie_minut@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:33 A co mi za to dasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow_ja Re: Kasiu odezwij sie do mnie,nie bedziesz załowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:50 to czego nie dał Ci przez 4 lata S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubol HELP- umowa lojalnościowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 11:56 Jak sie z tego wydostac???mam tej firmy dosc!!!!((((chce isc do innej firmy ,ale co z tym 2-letnim okresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojalista Re: HELP- umowa lojalnościowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:08 umowa obowiazuje tylko wtedy jesli pracodawca będzie Ci płacił polowe wynagrodzenia po odejsciu z pracy w innym przypadku mozesz robic co Ci sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.Kasia Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:39 Dotarłam do informacji na moj temat na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:54 POZDRAWIAMY PANIĄ KASIĘ BARDZO SERDECZNIE, DOKĄD PANI PRACOWAŁA TO JESZCZE W TEJ FIRMIE BYŁ PORZĄDEK (ZA TO PANIĄ CENIŁYŚMY, MIAŁA PANI DOBRE SERCE) NATOMIAST OBECNIE TO JEST JEDEN WIELKI BAŁAGAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co jest? Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:38 Bałagan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: !!!ZNOWU DOSPEL!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 10:42 Podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Nocoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:51 Znam człowieka troszkę z innej strony nie z dospelu możecie rozwinąć temat wiem że jest tam jednym w wiceprezesów czy coś w tym rozdzaju fajną firmówką jeździ i tyle byłbym wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś