Dodaj do ulubionych

potrzebny dobry dermatolog!!!

01.03.05, 17:45
Czy ktoś zna dermatologa, który potrafi wyleczyć grzybicę stóp? Ten z
przychodni na Mireckiego z uporem maniaka od roku aplikuje ketokonazol! Nie
chce dać skierowania na badania mykologiczne, chociaż nie ma żadnej poprawy,
tylko skutki uboczne działania leku. Pora zmienić lekarza, tylko na
kogo???????????
Obserwuj wątek
    • Gość: BEA Re: potrzebny dobry dermatolog!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:28
      parę ładnych lat temu też było to moim ogromnym problemem, naszczęście w
      poszukiwaniu lekarza za drugim już trafiłam na dr Lelit-Zarębską, która od razu
      badania mykologiczne i odpowiednie leki, nie ukrywam że była to łatwa kuracja-
      dość długa i dosyć kosztowna / jeszcze wtedy bardzo drogie środki
      farmakologiczne /, ale na szczęście pomogło i jest to już moim wspomnieniem ,
      Pani dr przyjmuje prywatnie bodajże na ul. Kutrzeby i w przychodni lek /NFZ/ na
      ul. Powstańców Śl. pozdro
    • redakcja_czestochowa Re: potrzebny dobry dermatolog!!! 02.03.05, 09:10
      wczoraj w GW była wkładka o lekarzach specjalistach polecamy.
      • sek_unda Re: potrzebny dobry dermatolog!!! 02.03.05, 20:12
        Droga Redakcjo! W GW jest tylko lista przychodni w których lekarze przyjmują w
        ramach ubezpieczenia. Jest tam też i mój konował, który mnie wyleczyć nie chce.
        A mi zależy na znalezieniu DOBREGO dermatologa!
        Bea, dzięki, spróbuję u pani którą mi polecasz:)
        Pozdrawiam!
        • Gość: MO Re: potrzebny dobry dermatolog!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 10:58
          Moge polecic dokladnie tego samego dermatologa, co moj "przedmowca". Dr
          Malgorzata Lelit-Zareba (nie Zarebska) ;) Leczylam sie u niej kilka lat temu i
          teraz wrocilam-jednak z innym schorzeniem. Poprzednim razem trafilma do niej po
          wizytach i leczeniach u innych dermatologow i strach powiedziec co oni
          robili... Do niej mialam zaufanie dlatego znow trafilam na ul.Kosciuszki 9A-
          budynek dawnej Polikliniki-pon i czw 16.00-18.00(prywatnie). Znow przekonalam
          sie,ze jest swietnym fachowcem i strasznie mila osoba. Leczenie i wizyty
          kosztowne ale sie oplaca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka