IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:39
Szukam osoby, która wytłumaczy mi macierze i wyznaczniki.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin_r Re: Macierze IP: *.21.pl / *.21.pl 19.11.05, 17:45
      To jedne z łatwiejszyych zagadnień na Algebrze. Ja bym poszukał w książce do
      Analizy matematycznej W. Krysickiego. Mam nawet do sprzedania dwie części :)
    • Gość: PYSIA Re: Macierze IP: 212.244.80.* 19.11.05, 17:52
      hej Ja równiez miałam macieze i korzystałam z tej stronki
      pl.wikipedia.org/wiki/Macierz jak równiez z tej
      www.mso.pl/serwis/matematyka/encyklopedia?
      sid=749439852620645ab0573946888d228f duzo mi pomogły. Przejzyj sobie moze
      bedzie ci łatwiej zrozumiec jesli nie ma Ci kto wytłumaczyc sa podane
      przykłasdy jak je rozwiazywac wiec nie powinno byc ciezko. Powodzenia
      • Gość: Tygrysek Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:55
        Dzieki:)
    • Gość: Tygrysek Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:53
      Dla mnie to czarna magia. W jakiej cenie jest ksiazka?
      • lookas.prv.pl Re: Macierze 19.11.05, 18:11
        Ok. 20zł - przynajmniej pierwsza część.

Pewnie jesteś na Zarządzaniu? Bo nie wierzę żeby dr Tkacz nie umiał wytłumaczyć
        macierzy na wykładach.

• Gość: . Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:27
          Tkacz pewnie spokojnie wytlumaczyl. Ale trzeba u niego bylo byc na tym wykladzie
          ;-) Swoja szosa to gorzej jak ktos ma cwiczenia z Kaluznym, u niego nie wiadomo
          o co biega :D
    • Gość: asiaczek Re: Macierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:22
      Chlopie!! To jest banal, nie wiem na jakim kierunku jestes ale podejrzewam ze
      czekaja cie o wiele trudniejsze rzeczy, macierze to jest po prostu zabawa, no
      ale fakt trzeba tez kogos kto to dobrze wytlumaczy, ja sluchalam Ładygi i duzo
      cwiczylam i chyba dzieki egzaminowi nigdy tego nie zapomne macierze, liczby
      zespolone, pochodne i calki ale ni dokonca nie sa juz dla mnie problemem, moja
      propozycja, przyloz sie!
      • t3d1 Re: Macierze 19.11.05, 21:07
        Ja mialem z prof Drzewińskim i musze przyznac ze jesli jest dobrze wytlumaczone
        na wykladach to pozniej jest to zabawa tak jak jeden z poprzednikow napisal :D

jeden z najprostszych tematow :)
      • Gość: seba Re: Macierze IP: 212.203.133.* 24.11.05, 10:46
        Jakbys miała analizę matemat. z Kubarskim to gwarantuję, że też byś nigdy nie zapomniała. Nawet we śnie. Ładyga to człowiek dla marketingowców, taki "sofciarz" ze sie tak wyraze.
        • Gość: . Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:21
          Taaa ale Kubarski to czlowiek od calek, a nie przestrzeni Rn :D
    • segel Re: Macierze 20.11.05, 10:54
      Niestety nie pomogę Ci w zrozumieniu macierzy, ale może poprawię Ci humor (a może już całkiem zdołuję)

Student pyta kumpla:
      Czego się uczysz?
      Analizy matematycznej.
      Ale czemu masz książkę do góry nogami?
      A co to za różnica?
      • Gość: magda C Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:44
        mogę ci pomóc
        • Gość: Tygrysek Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 16:28
          Jak sie mozemy umówic?
          • Gość: marcin_r Re: Macierze IP: 213.199.204.* 23.11.05, 19:58
            Podstawa to kup dobrą książkę i się sam ucz. Jeśli jesteś na studiach to później
            pochodne pierwszego, drugiego rzędu, całki oznaczone i nieoznaczone, podwójne,
            potrójne, równania różniczkowe mogą Ci dużo problemu przysporzyć. Książkę
            Krysickiego na Allegro możesz mieć bardzo tanio - w cenie kilku piw.
            • Gość: Tygrysek Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:55
              tygrysek to Kasia i od zawsze miałam problemy z matematyka a ksiazke mam
              algebra liniowa Jurlewicz, Skoczylas ale i tak potrzebuje pomocy fachowej,
              ktora mi to wytłumaczy jak za przeproszeniem krowie na granicy. Wiem ze chcesz
              sprzedac ksiazke ale juz ktos zapobiegliwy mi ja dostarczył. Miłego dnia:)
              • Gość: sebastian Re: Macierze IP: 212.203.133.* 24.11.05, 10:50
                Proponuje Ci korepetycje u najlepszego dydaktyka w miescie.
                50 zł/ 45 min. Jesli Ci to odpowiada to daj znac.
                • Gość: magda Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:18
                  nie no to chyba przesada ja biore 25 za 60 minut i raczej wszystko jest ok kogo
                  ty masz za 50 zł? Profesora?
                  • Gość: sebastian Re: Macierze IP: 212.203.133.* 01.12.05, 09:27
                    Profesora?
                    A widziałaś kiedyś prof. któy potrafi przekazać swoją wiedzę? ;)
                    25 za 60 min. powiadasz... a ile tych godzin trzeba u Ciebie wykupić by się nauczyć? ;)
                    U mojej znajomej płaci się za skuteczność, za to że potrafi nauczyć.
                    • Gość: magda C Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:36
                      CHETNIE ODPOWIEM NA TO PYTANIE. Powiadasz ile trzeba się uczyć ? Zapewniam że za
                      jedna godzinę macierze masz opanowane. Tylko nie zapomnijo tym że to też zależy
                      od ucznia czy chce się uczyć czy tylko mieć czyste sumienie że był na korkach .
                      Tłumacze macierze od 10 lat więc mam już pewne doświadczenie.
              • Gość: PIM Re: Macierze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:24
                Dobrze ci radzą ... kup Krysickiego, to jedna z najlepszych książek. Masa
                przykładów rozstrzaskanych na czynniki pierwsze i opisane. Ja się z tego
                nauczyłem matmy bez większych problemów.
                • Gość: mat. Re: Macierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:43
                  to dobra rada , jak mała to ja udzielam kork... z matematyki .odpłatnie
                  oczywiscie ale forum to nie reklama chcesz skontaktuj się ze mną. prac zadnych
                  nie piszę!- jedynie korypetycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka