Dodaj do ulubionych

Koszykówka. Tytan Częstochowa - Karger Gdynia 1...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:23
Tylko 600 kibiców ?? coś mi się niezdaje :P.Tak kalkulując jak wygramy w
kotwie i polpak przegra w wałbrzychu to 1 runda play-off z Albą,Zastalem czy
Stalą będzie realna :D.Tak więc w środę masowe trzymanier kciuków przed
komputerami ;).Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pepus73 Re: Koszykówka. Tytan Częstochowa - Karger Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 11:41
      fajny mecz w częstochowie - ale nasuwa się jedna uwaga - czy zawodnicy mogą
      przestać krzyczeć (chociaż podczas meczu) na biednego trenera Urbańczyka -
      Saranowi to się chyba w głowie poprzewracało - trochę szacunku i pokory
      proszę !!! trener ma czasami rację ;-)) a tak w ogóle to szacunek dla Sośniaka -
      super mecz w jego wykonaniu i niespodzianka w przypadku Motyla - takiej walki
      już dawno nie pokazywał...
      • Gość: RELACJA Ja mam pytanko. Co się dzieje z forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:10
        Już od dłuższego czasu nie działa forum www.pogon.e-basket.pl/phpBB2
        Zaczyna mnie to irytować. Co byście powiedzieli gdyby zrobić tymczasowe forum
        gdzie indziej. Ja mógłbym pogadać z kibicami Polpaku, oni na pewno się zgodzą.
        Czekam na wasze opinie.
        Co do meczu, nudą wiało, atmosfera do bani, dobrze że chociaż wygrali. Prawda
        jest taka, że mamy najgorszą publiczność ze wszystkich klubów pierwszoligowych,
        a nawet większość drugoligowców ma lepiej zorganizowanych kibiców. To jest
        ładnie żałosne.
        • Gość: x Re: Ja mam pytanko. Co się dzieje z forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:24
          Ja tam na 2-gim meczu z koleji zajefanie się bawiłem.Kiedy ktoś krzyknął
          krzyczałem kiedy klaskali klaskałem.Mamy nowego lidera wśród kibiców-->taki
          mały chłopaczek widzieliście??.Może i jesteśmy najgorszymi kibicami w lidze ale
          powoli powoli staramy się zmienić ten stan rzeczy, nie dostrzegasz tego??

Ps.Forum ma ruszyć lada chwila poprostu je przeciążyliśmy ;D
          • Gość: Menel Re: Ja mam pytanko. Co się dzieje z forum??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 18:34
            Spokojnie Relacja,nie popadaj w skrajnosc-podobno Kager Gdynia nie ma w ogole
            swoich kibicow-a na mecze chodza tylko rodziny zawodnikow i dzialaczy(wersja
            kibicow Polpaku),na Siarce tez czytalem ze cisza,Pyre Poznan tez nie
            podejrzewalbym o jakis zagorzalych kibicow.

Pozatym mi tez sie wydawalo ze bylo slabo z dopingiem,ale jak przeczytalem
            artykul w dzisiejszej GW,to inaczej na to spojrzalem-a rzeczywiscie w 4 kwarcie
            bylo nas slychac-nawet chcailem zaintonowac "sto lat",ale na poczatku meczu
            trudno kogokolwiek rozruszac.

Ale 15 trojek to jest cos...pozdro dla optymistycznych kibicow
            • Gość: RELACJA Może i macie rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 20:52
              TEgo małego chłopczyka znam osobiście, mógłby tylko trochę wyraźniej krzyczeć.
              Ja dołączałem się do każdego dopingu, ale trudno mi być optymistą, bo co 2
              tygodnie bywam w Czeladzi, a tam jest 50-osobowa grupka kibiców, którzy krzyczą
              cały czas i mają naprawdę szeroki reperuar. Dobija mnie właśnie to, że na
              drugoligowcu jest atmosfera nieporównywalna do ISKRY. W tamtym klubie kibica
              nie ma chyba ani jednej osoby powyżej 18, a jakoś gnojki potrafią się
              zorganizować i jeżdżą nawet na wyjazdy. Jeśli mówimy o zmianie stanu rzeczy,
              warto się zgadać i usiąśćrazem zorganizowaną grupą, nie każdy w innym rogu
              hali, bo tak to jest do bani. Przemyślcie to i powiedzcie czy nie mam racji
              POZDRO dla optymistyczych i pesymistycznych kibiców
              • Gość: x Re: Może i macie rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:15
                Racje ma polać mu ;).Milewski nie zagra w Kołobrzegu,powód 3-ci dach w
                sezonie ;/.Niedobrze oj niedobrze.
    • Gość: TYTAN Re: Koszykówka. Tytan Częstochowa - Karger Gdynia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 09:15
      Niestety nie zagra z Kotwicą Milewski , bo dostał trzeciego
      technicznego i musi pałzować jeden mecz . Szkoda !!!
      • Gość: aa3 Re: Koszykówka. Tytan Częstochowa - Karger Gdynia IP: 212.87.232.* 22.03.05, 15:17
        Ale co to bedzie jak naszym na wyjeździe właściwie w 6, bez wysokich graczy z
        jednym rozgrywajacym, uda sie wygrac z Kotwa. To bedzie dopiero szok !!! I ja
        na ten szok zaczynam sie już przygotowywać :) :) :)
        • Gość: RELACJA Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:07
          • Gość: RELACJA Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:10
            Przez tego piepzonego sędziego, mamy mecz w Kotwie zdupy. Nie mógł wypaczyć
            wyniku to spieprzył na następny mecz. Ehhh. To bagienko
            • Gość: x Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:18
              Lepiej teraz niż w play-off'ach ;).A tak poważnie to szykują się chłopaki na
              poważnie jak pojechali tak wcześnie więć będzie good.Ps. Relacjo załatwiłeś tą
              relację z kołobrzegu (widziałęm że coś kombinujesz na e-basket) jak spoks
              napisz tylko co i gdzie ;D.Pozdrawiam.A Tomka wywalił specjalnie ..... eh...
              • Gość: aga Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.03.05, 21:42
                ja prawdopodobnie będę mieć wyniki po każdej kwarcie, mogę wrzucać tutaj.
                • Gość: x Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:32
                  dla mnie bajka :D
                  • Gość: aa3 Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: 212.87.232.* 23.03.05, 08:08
                    dla mnie też bajka - tylko żeby drogi Menel mnie nie zawiodł i by wyniki
                    docierały do mnie pod Wawel. Menel pleaseeeee...
                    • Gość: x Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:27
                      a może na forum już działa :D
                      • Gość: aga Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.03.05, 15:07
                        dla Waszej wygody będę podawać tutuaj i na forum, na które serdecznie zapraszam
                        www.3w1.glt.pl
                        • Gość: Menel Re: Szkoda! Szkoda! Bo Tomek wyleciał niesłusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:50
                          Menel to taki typ czlowieka ze jak nie zapije to nie zawiedzie-byle nie w I
                          rundzie z Kotwica
                          • Gość: aga po 22 po pierwszej kwarcie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.03.05, 17:23
                            • Gość: 39-42 po połowie Re: po 22 po pierwszej kwarcie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.03.05, 17:49
                              Sari 2, Sos 9. Sury 8, Nogal 7, Szyna 5, Motyl 11
                              • Gość: aga 68-57 dla Kotwicy po 3 kwarcie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 23.03.05, 18:16

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka